Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
tamira
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: tamira »

Halinko! jutro wrzucę zdjęcie, teraz muszę odreagować i chyba sobie kielicha walnę, bo aż mnie z nerwów telepie!
Trybunał wzięty...
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Ja w związku ze zbliżającymi się świętami życze wam wszystkim i każdej z osobna zdrówka,mnóstwo kasy ,samych słonecznych dni,pociechy z dzieci z mężów,chłopaków,kochanków :)
I żeby wam się darzyło wszystkiego naj kochane
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
envelop
Extra Kobietka

Post autor: envelop »

Culagula gratuluję 3 miejsca to zawsze coś :)

malinko dzięki za radę chyba się zaopatrzę w takie plastry.

tamirko
ooo proszę, nie znałam takiego sposobu na lędźwie. Jednak czlowiek uczy się całe życie.

Dziewczyny, urzęduje od rana w kuchni :cooking oczywiście na tyle na ile Mały mi pozwala. Chociaż powiedzieć nie mogę ostatnio jest bardzo grzeczny. Z nowych umiejętności odkrył że może wydawać różne dźwięki, charczeć, piszczeć itp także ma z tego nie lada ubaw a przy okazji i ja :)
Nooo i z jednym ciastem jestem w trakcie, drugie mam w planach :P
Okazało sie że wigilia u teściów, pierwsze święto u szwagierki a drugie u rodziców. Zleci pewnie ani sie obejrzymy...

Nic lecę dalej ogarniać i pichcić :happy
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

Obrazek
Obrazek
envelop
Extra Kobietka

Post autor: envelop »

chochliku Tobie również Wesołych, zdrowych i rodzinnych Świąt !! :)
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

Obrazek
Obrazek
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Jesli by mnie juz nie bylo, a pewnie i nie bedzie...

Wesolych Swiat dla Was.

I udanego 2016 roku.

ode mnie , i malej.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Teraz mogę na chwilę się pojawić ;)
Choć i tak jutro znów znikam ;) na kilka dni.

Z maluchem wszystko ok, u nas też ;)
U Tygrysa tak samo, Adaś rośnie ;)

Buziaki :*

p.s. Tak Malinko, mój mąż robi ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam :) . Mamy wiosnę :) u nas dzisiaj było 15 st , i jakie to mamy święta ??? żeby nie choinka to bym pomyślała ze Wielkanoc :) ale mi się udało :) ,rano zadzwoniła do nas Ula żeby do niej przyjechać i to na cito , pilnie , bo zaraz wyjeżdża i muszę jej pomóc , więc pojechaliśmy i co??? a ona naszykowała mi , makowiec , duży piernik w czekoladzie obsypany gwiazdeczkami , kawałek orzechowca , torbę przeróżnych ciasteczek, taką zrobiła nam niespodziankę :) ,więc obeszło się mi bez pieczenia :D ja dzisiaj zrobiłam 110 uszek ,ale to takie drobniutkie poduszeczki ,moja kuzynka pożyczyła mi taką foremkę , super do robienia takich uszek do barszczyku , muszę sobie taką kupić :D bo bardzo ułatwia pracę , część już potraw mam ugotowanych , rano będę piekła rybkę , mąż zrobi makaron , podoprawiam zupki i na 16 muszę być gotowa , :)

Małgosiu , przecież to było do przewidzenia że pisiaki przegłosują to co zaplanują , kpiny na całego znowu będzie rewolta , :evil: oby żeby nie było to co na Ukrainie , boję się bardzo , Oj głupi naród ,który bezmyślnie głosował na nich , liczył na dobroć a dostał figę z makiem , ich wyborcy zostali oszukani , ja się z nich śmieję , nie złość się bo to ci nic nie da , czekam na foto choinki . :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Świątecznego nastroju,
miłosnego podboju.
Sexu w łóżeczku,
pieniędzy w woreczku.
Finlandii na stole,
porsche w stodole. :kiss2 :kiss2 :kiss2 :D :D z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim koleżankom ,zdrowia , wiele radości, spokoju oraz dużo prezentów pod choinką , :D :kiss2
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
tamira
Super Gaduła

DOBRYCH ŚWIĄT,
DOBREGO ROKU,
W DOBRYM ZDROWIU
WŚRÓD DOBRYCH LUDZI...

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Chciałabym życzyć wszystkim wesołych, zdrowych, spokojnych Świat :) :kiss2 Spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze :)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnym gronie, bogatego Gwiazdora, mnóstwa szczęścia i śniegu którego nie ma ;)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :) . Ja już po kolacji , jestem połamana , a na dodatek siadła mi krtań ,dostałam gorączki , :( o i tak rozpoczęły mi się święta :( teraz siedzimy sobie i pijemy kawusię i podjadamy ciasto , jedzenia zostało dużo , więc jutro mam dzień bez gotowania :) Miłego świętowania . :kiss2 :kwiatek :D

Małgosiu choinka śliczna :D

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Pozdrawiam świątecznie:-)
Rano padało, teraz słońce świeci - normalnie wiosna!
Dzisiaj catering na wynos czyli obiad u teściów, który już czeka w garach na zapakowanie.
A jutro i pojutrze tylko Misio i ja! żadnych gości, żadnych wizyt tylko słodkie tete-a-tete.. ;-)
Byłyście grzeczne? ;-)
Co Mikołaj Wam przyniósł? :)

Halinko! ja zdrówko?????
Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :) U nas słonecznie , też mamy wiosnę , na 9 pojechaliśmy do kościoła chociaż źle się czułam ale to w taki wielki dzień że nie mogłam sobie odpuścić i nie iść , w kościele cudowną mamy zrobioną szopkę , aż byłam zachwycona , nie ma to jak co roku że była wielka piękna choinka , tylko zbudowana została stajenka cała podświetlona , może jutro mąż zrobi zdjęcie i wam podeślę . :) Ja w nocy mało spałam bo mnie wszystko bolało , kręgosłup , krtań , ledwo zwlekałam się w nocy żeby iść do toalety ,ale teraz po powrocie lepiej się poczułam , jednak ruch to zdrowie :D Pod choinkę dostałam książkę; Czy wiesz co jesz ;Katarzyny Bosackiej i Małgorzaty Kozłowskiej , taki piękny zestaw do kuchni czyli fartuszek i pikowany czerwony pojemnik na pieczywo , termosik specjalny do samochodu , który mieści się w takich otworkach wmontowanych obok siedzeń , lampion świecący , bluzeczkę ,czyli byłam grzeczna :D

Małgosiu , czyli dzisiaj goszczenie a jutro odpoczynek w domowym zaciszu , super , my też siedzimy sami bo ja się nie nadaję na żadne goszczenie , muszę dojść do siebie . :)a co tobie przyniósł Mikołaj ????

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Halinko! zdrowia życzę! że też choróbsko dopadło Cię akurat na święta! :(
Mikołaj w tym roku obdarował mnie nad wyraz szczodrze, dostałam Kindla, szal przecudnej urody, łazienkowe pachnidła, perfumy, książkę, pościel, elegancki pled z nie mniej elegancką poduszką i egzotyczne owoce (liczi, kaki, papaja).. :)
Rodzinny obiad zaliczony, teraz świąteczne LB aż do poniedziałku...
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Oj Halinko tyłek lać ,chora i do kościoła.
Ja byłam na pasterce i było superowo taka inna była ta pasterka ,młodzieżowa,grana,dużo innych nowych kolęd fajna
NOwy proboszcz i zaraz zmiany.
No no prezenty dostałyćie cudne,Tamirko jak już obłaskawisz kindla poprosze o opinię.
Ja dziś zaliczyłam wyjazd do teściowej (który po ostatnich wydarzeniach)stał pod znakiem zapytania potem kawa u mamy i dotarłam do domku
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :) . U nas słonecznie i bardzo ciepło , na termometrze +14 st. chyba półkula się przekręciła w inną stronę ;-) mamy wiosnę , :) Piję kawusie i objadam się ciastem :) nawet na wagę nie wchodzę żeby nie mieć wyrzutów sumienia , :P dalej się byczymy w domu, bo nawet na spacer się nie nadaję :( a w gości nie chce jechać żeby nie zarażać ;-)

Małgosiu , piękne prezenty , i dla przyjemności i dla zdrowia , widzę że już zajęta jesteś oswajaniem się z Kindlem , co to za cudo ??? jakie to perfumy dostałaś ???

Kasiu , widzisz nowa miotła w kościele i już widać zmiany , ja do kościoła pojechałam samochodem więc źle nie było , tylko śpiewać nie mogłam ,bo mój głos to jakby się baba jaga odzywała , śpiewałam bezgłośnie :D a ty co dostałaś ????

Obrazek
tamira
Super Gaduła

dzień dobry...
Ciepło choć mokro, bo pada uparcie.
Niebo płacze smętnym deszczem
czy będzie zima jeszcze?
"Knedelek" jest zarąbisty! Już ma w sobie 196 książek, pięknie uporządkowanych w katalogach... :D
leżę sobie pod nowym pledem, z nową podusią pod głową i zachwycam się nowym przyjacielem...
Misio w internecie szuka dla niego stosownego "ubranka" i chyba takie marki "origami" będzie najwygodniejsze:-)
Halinko! perfumy oczywiście Kenzo!
Słodkiego lenistwa!
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

A jeszcze wam napiszę,że jak to piszą w necie choinka mi zemdlała.
Wracamy z pasterki a ta leży rozłożona na pół pokoju,bombki wytrzaskane,sprzątania od cho......i ciut ciut no i szkoda mi zwłaszcza takiej bombki po prababci.
Pytacie co dostałam no to tak perfumy,pierścionek,spódniczkę bluzkę książkę kawę i naczynia do kuchni
u mnie też słonecznie i ciepło
Obrazek

Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Dzień dobry, dzien dobry !!!!

Wesołych świąt Kochane.

Ja dopiero tera, bo dopiero dzisiaj mogę ...
Wróciliśmy już do domku :)

Musze Was doczytać :)

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Dzień zakończony , pora iść do łóżeczka , znowu dostałam gorączkę ,kicham jak najęta , więc jutro muszę sobie cosik kupić w aptece .

Małgosiu , tych perfum nie znam , muszę iść do perfumerii i sobie je obwąchać :D wypoczęłaś już ??? Misio znalazł dla siebie ubranko????

Kasiu , jak to z tą choinką ??? sama tak padła ??? szkoda tych starych bombek ,ja też mam sentyment do staroci , a prezenty super , pierścionek z jakiś okazji ??

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Halinko nikogo nie było więc sama padła,oj mi strasznie żal tych bombek..
Wczoraj poszłyśmy z małą na spacer ,który skończył się w rowie,jakiś idiota jeździł od jednej strony drogi do drugiej,wypasione auto i zero mózgu.
Tamirko zaginęłaś???
Halinko jak zdrówko???
Gosiu a wam jak minęły święta????
A reszta zaginęła czy jak???
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Witam poświątecznie :)
U nas Wigilia w domu z teściami, pierwszy dzień u znajomych w Gdyni a wczoraj byliśmy sami w domu, teście wyruszyli to chociaż od nich odpoczęłam.
Halinko, mnóstwa zdrowia
Tamirko, choinka super
Kasia,wow, pierścionek? Czyżby od K?
Ja dostałam (tzn sama sobie kupiłam za wcześniej otrzymane pieniadze): bluzeczkę, spódniczkę, taką tuniko-sukienkę dzianinową, perfum z dezodorantem, puder w kremie, a ponadto cienie do powiek, spodnie, torebkę i narzutkę, rajstopy, leginsy i wazon.
No, był bogaty w tym roku :)
Dobrze że za dużo jedzenia nie robiłyśmy bo teraz trzeba by było to zajadać, jedno ciasto tylko miałam i kawałek makowca to tak akurat dla nas.
Trochę pierogów zamroziłam i krokietów też, ryby tak samo bo nie były wszystkie usmażone.
I tak minęły sobie Święta....

Jeszcze wczoraj dowiedziałam się że pierwszego dnia Świąt umarł nagle mój kolega z podstawówki, rok starszy ode mnie.
Podobno miał guza na nerce, nikt nic nie wiedział, lekarze nie zdążyli go przebadać, umarł z minuty na minutę w szpitalu.... :cry:
tamira
Super Gaduła

cześć Dziewuszki:-)
Pogoda ciągle taka bardziej wiosenna, ale mokro i mgliście, więc ze spaceru nici... :( siedzimy sobie w domku i napawamy się błogą ciszą:-)
Całe szczęście, że jedzeniowo byłam oszczędna i nie musimy niczego wyjadać na siłę, chociaż ciasta mamy jeszcze całą blachę. Moja szwagierka tyle tego napiekła, że klękajcie narody! A mnie akurat jej ciasta nie bardzo podchodzą.... :roll:
W sumie dobrze, że jutro idę do pracy, bo od tego siedzenia czuję jak mi kości rdzewieją... ;-) a za chwilę znowu wolne, bo Sylwester i Nowy Rok...
Kasiu! zaginęłam w moim Knedelku, w sensie że czytniku... :) czyta się na nim bajkowo, leciutki, żadnych refleksów, załamań światła, dowolnie regulowana wielkość liter, cudo!
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

No to Aga na bogato było :)
Tamirko mam pytanie czy jak powiększasz litery to mieści ci się strona czy musisz przesuwać????czy jest to uciążliwe???
Ja się długo broniłam przed czytnikiem a teraz wolę czytanie w takiej formie.
Pytałyście o pierścionek no podarowany z okazji wigili ale powiem wam,że zupełnie nietrafiony bo ja nie noszę nic na palcach nie lubię,nawet obrączka leży w pudełku.
Hada oglądaam wyroby męża podobają mi się wzory ale nie lubię mosiądzu,
Obrazek

Zablokowany