Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: malinka 61 »

Witam i o zdrowie pytam :) wróciłam od laryngologa , mam niedomykalność strun głosowych , dostałam skierowanie na rehabilitację , gotuję obiadek bo za chwilkę mąż przywiezie Adasia ze szkoły , będzie on bardzo głodny , jest zupka pomidorowa a na drugie to kluseczki z dziurką takie miał życzenie .Później zaglądnę i więcej napiszę .
Jakoś dzisiaj jest tutaj smutno , wiem że pogoda śliczna i chyba wszystkie korzystają ze spacerów ,w pięknym słońcu , :)
Miałam wam opisać przygodę jaka spotkała mojego syna , a więc jak wracał ze świąt zaraz za Ostrowem zobaczył w lusterku że miga światłami ktoś ze skody Felicji, ale zlekceważył to i jechał dalej a oni go wyminęli i stanęli na pasie awaryjnym bo to była autostrada , dając sygnał żeby się zatrzymał , więc syn podjechał do nich ale nie wysiadał tylko otworzył szybę i się pyta co się dzieje, a ci mówią że wypadło mu coś metalowego , zastanowiło mojego dlaczego oni nie odjeżdżają się tylko patrzą się na niego , więc niewiele myśląc zamknął szybę i dał nura w długą , synowa leżała to ją nie widzieli , jak ich już zgubił to się zatrzymał na parkingu ,sprawdził i nic nie zobaczył żeby coś mogło mu się oderwać , on ma nowy samochód audi i wyszło na to że gdyby wysiadł i poszedł do tyłu samochodu to jeden z nich skoczył by za kierownicę i odjechał ich samochodem , takie robią teraz praktyki złodzieje samochodów ,
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka
Ja tylko na chwilę, melduję że przyszły dziś paski i totalnie zaginęłam....
Powiem Wam, że zrobiłam dziś 3 kartki, pierwsza to dla teściowej, na 40-lecie ślubu jej brata, druga to taka bez okazji a trzecia jeszcze niedokończona, ale ile przy tym jest roboty to pojęcia nie miałam że aż tak.
Tak się wciagnęłam, że kolacji nie jadłam, o 21 sobie przypomniałam bo głodna byłam jak wilk. Żadnych seriali nie obejrzałam tylko robiłam.
I powiecie że kartki skromne i co ja tak długo robiłam, ale byście się mocno zdziwiły ile czasu to pochłania. Sama jestem w szoku.
Oczy mnie bolą, spać mi się chce, nawet ręka boli. Pokażę Wam tylko co dziś skleciłam i lecę spać, jutro poodpisuję o ile znów w kartkach nie zginę. Tamirko, mów szybko jaką potrzebujesz na 12 kwietnia bo w tym tempie to raz dwa coś zrobię.
Dziś to były takie moje pomysły ale jak dla kogoś to już ściągnę pomysły z neta.
Tylko stokrotek nie zrobię bo mam za cieniutkie paseczki żeby je ponacinać, najgrubsze mają 5mm więc marne szanse na nacięcia.

Właściwie ta moja pierwsza kartka najmniej mi się podoba....
A nad tym wazonem jeszcze jutro popracuję, dziś już nie mam sił. Jakieś jeszcze drobiazgi dodam, listki itp
Muszę jeszcze popracować żeby mi się podobało ale jak na pierwszy raz chyba nie jest najgorzej....
Jutro Wam poodpisuję.
Dobranoc
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Agus no pieknie , cuda wychodza.
Ze tez masz cierpliwosc.
Lubie art. dziela jak wiesz ale chyba kartki tonie moja bajka.
Napewno cos zamowie u Ciebie :) a to poczatki dopiero u ciebie

Malinka w szoku jestem :(
nie wpadlabym na taki pomysl ze ktos moze tak auto ukrasc:(

Milego dnia dla Was
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

dzień dobry:-)
Wiosennie i ciepło, aż chce się żyć!
Tylko ten kaszel cholerny uparcie trwa przy swoim... :P

Aga! wszystkie kartki fajne, a ta środkowa najfajniejsza!
Kartkę potrzebowałabym na urodziny Młodego, może być podobna do tej z motylkiem, jak raz moje klimaty kolorystyczne... :)
A mówiłam, że robienie kartek zasie Cie do imentu? Takie rzeczy wciągają niesamowicie, a frajda z tego, że hej!

Halinko! Pomysłowość złodziei jest nieograniczona, a sposób na "wypadło panu coś z samochodu" ciągle bywa skuteczny, niestety. Dobrze, że Twój syn miał nosa i nie dał się podejść, bo jak nic straciłby samochód i szukaj babo cnoty w polu!

Wczoraj byłam u okulisty i jestem szczuplejsza o kilkaset złoty. Co z tego, że oprawki wybrałam w przystępnej cenie, skoro jedno szkło kosztuje 220 zł?! :o
Starość z każdym rokiem coraz kosztowniejsza.. ;-)

Wolność i zdrowie są do siebie podobne; zna się dobrze ich cenę, kiedy nam ich brak.
(Henry François Becque)

Fajnego dnia! :kwiatek
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Nie tylko starość :) Tamirko. Policz sobie te kilkaset razy 3 :) Bo my wszyscy, cała trójca okularnicy ...

Nas dopadła alergia ... Takżetentego ... :angrywife

Lecimy na rowerki, dzisiaj Maja ma wolne z racji słynnego testu 6stoklasisty ...

Aga - no ... Piękne kartki, masz rację to jest cholernie pracochłonne - no i chyba masz odpowiedź na własne pytanie czemu koleżanka aż tyle kasy na kartę od Ciebie brała. Same półprodukty to teraz pikuś :)
Sasza
Super Gaduła

Tamirko dzieki za ksiazki::)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :) . Mamy już bardzo ciepło , u nas jest aż 22 st , muszę sięgnąć po lżejszą garderobę , czekam na Adasia , więc znowu będę trochę zajęta ,Zyta Gilowska nie żyje , taki dla mnie szok ,bo jeszcze młoda jeszcze była , jednak stres zabija , chorowała na serce , :( darzyłam ją sympatią .

Agnieszko śliczne te twoje dzieła , ale dużo cierpliwości ta sztuka potrzebuje , masz zdolności , to misterna robota , ale jak się wciągniesz to już będziesz mistrzynią w tych robótkach ,

Małgosiu , wczoraj moja kuzynka mi powiedziała że w programie Uwaga , też pokazywano jak się kradnie samochody , muszę do mojego syna zadzwonić i go o tym powiadomić żeby się dalej na baczności miał , no okulary są drogie , moje szkła są droższe bo za jedno płaciłam 680 zł , dzisiaj dostałam wiadomość że są do odbioru , dopiero w czwartek pojadę ,bo Ula ma wolne i też jedzie tam (do Filmana) zamówić , bo też ma już za słabe . My mamy progresy i one są drogie , bo Adek ma dwuogniskowe i te są tańsze :)

Gosiu , no dzisiaj moja wnusia też pisze ten test , ale jak wczoraj rozmawiałam to ona do tego podchodziła na luzie ,

Sasza , właśnie po to napisałam o tej przygodzie samochodowym żeby wszystkich uczulić na takie sytuacje ,
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
No jestem, kartki mnie pochłonęły ale dziś zrobiłam dwie, upiekłam drożdżówkę i nawet byłam na kawce u sąsiadki.
Tamirko, a wiesz, że tą środkową to robiłam z myślą o Tobie? Widzisz jak trafiłam?
Jak Ci się któraś podoba z tych co poniżej, to jutro mogę wysłać i będziesz miała dla Młodego.
Ja za 1 sztukę liczę na razie 10zł, jednak trochę pracy w to muszę włożyć, ponad godzinę nad tym spędzam a chyba klej zaczyna mi się już kończyć, muszę sobie zamówić na zapas kilka większych tubek, ten był mały, 7ml. A kleju idzie tyle że masakra... każdy pasek trzeba skleić a potem przykleić do kartki. Ale faktycznie mocny jest, trzyma mocno.
Tylko mam pytanie.... czy masz w pracy koperty A5? Bo ja bym je włożyła w dużą kopertę bombelkową żeby ich nie rozwalili w drodze....

Halinko, a co to ta niedomykalność strun głosowych? Kurcze, im więcej człowiek chodzi po lekarzach tym coraz bardziej chory jest.
Przygoda syna, no w szoku byłam.... dobrze że on tak zareagował.... niejeden by wysiadł i szedł zobaczyć.... Ja akurat zawsze auto gaszę i kluczyki zabieram, jakoś taki nawyk mam

Marta a Ty chcesz ćwiczyć żeby masę zyskać? Na mięśnie? Bo ja ćwiczę żeby schudnąć ale z ości to już się raczej nie da....
No z tymi stażami to tak jest że grosze płacą choć mi babka w UP powiedziała, że idzie się na 5 miesięcy na staż a potem oni powinni zatrudniać na stałe. "Powinny" a nie "muszą" i pewnie nie każdy zatrudnia.

Aguś, no fajną wycieczkę sobie zrobiliście, pogoda dopisała....
Podejrzewasz też krztusiec u Emi? Czyli jednak zaraziła się od Ciebie? A mąż zdrowy?

No dobra, a teraz moje kartki wszystkie razem, możecie kliknąć w zdjęcie to się otworzy większe
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Hej hej hej!!!!!
Halinko, toś mnie zszokowała z tymi złodziejami...Pierwsze słyszę o czymś takim.... Dobrze, że mój tatulo ma starego lanosa, to nikt by się ne narwał :P Ja oczywiście w takiej sytuacji poleciałabym zobaczć, co tam mi odpadło. Zresztą niedawno też odwaliłam.... Byłam w sklepie, autko zostawiłam na parkingu przed, poszłam zrobiłam zakupy i wychodzę, szukając kluczyków w torebce a tu nie ma. Idę ogłupiała do autka a tam nie dość, że kluczyki w stacyjce zostawiłam to jeszcze szyba na full otwarta :)
Aga, piękności te Twoje kartki, ja bym nerw do tego nie miała. Z pewnością cosik u Ciebie zamówię, tylko póki co okazji brak :) A ćwiczę właśnie na masę, ale nie wiem czy mi co z tego wyjdzie... Do tego dietka oczywiście i tak już 47,5 kg ważę :) Dodam tylko, że we wrześniu (fakt, że miałam wtedy spore problemy i to dlatego) ważyłam już 43 kg :/ Aaaaaa, pochwalę się Wam, że wczoraj właśnie zamówiłam mojej mamuśce i jej kumpelom kijki do chodzenia. Ja to jestem ciekawa, czy chociaż raz ich użyją :) No ale w szoku jestem- moja mama i sport?????
Tamirko, ja okulary robiłam w lutym. Niby miałam dobre, ale takie wąskie i kiepsko widziałam, jak kierowałam, więc poszłam prywatnie i tam było niby tak, że wizyta 80 zł, chyba, że się robi okulary. Super w ogóle badania, bez dotykania, ciśnienie na odleglość. Wada na szczęście taka sama a okularki 160 zł i tego samego dnia do odbioru. W szoku byłam :)

U mnie nadal wszystko dobrze :) Zgodnie z postanowieniem siedzimy z małą na dworze, ile się da. Dzisiaj wyszłyśmy z domu o 11 a wróciłyśmy o 19 :P Obiadek na podwórku, bo mama dzisiaj ugotowała dla nas też :) Zaczynam się strachać tego pośredniaka, bo w sumie to nie chce jeszcze iść do pracy :/ A już na pewno do takiej, jakie mi proponują. Ostatnio chcieli mnie wysłać do pracy w masarni!!!!! Przy produkcji!!!! Albo do domu opieki!!!! No kuźwa, to ja po to studia skończyłam, żeby kaszankę kręcić???? Normalnie masakra!!! Zobaczymy, co teraz wymyślą... A w piątek śmigam do OPS-u składać wniosek o 500 + :D :D :D
Dobra, nie zanudzam już :) I tak śpicie :) Buuuuuuziaki !!!!! :-*
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Niebo zachmurzone i deszczyk sobie pada radośnie. I bardzo dobrze, bo sucho bardzo i deszcz potrzebny.
Wczoraj poszłam na chwile do pracy zanieść kadrowej papiery medyczne żeby wysłała odpowiednie wnioski do PZU za moje pobyty w szpitalu i zabiegi i zobaczymy, co z tego wyjdzie... ;-)
A w robocie taki Sajgon, że klękajcie narody!
Potem pojechaliśmy do lekarza i wracając Misio zaprosił mnie na obiad do takiej fajnej knajpki "U przyjaciół". Super jedzonko tam mają, ale to trochę daleko od nas, więc siłą rzeczy rzadko tam zaglądamy. A jeszcze potem, to moja głowa postanowiła pęknąć na kawałki i wymusiła na mnie pozycję horyzontalną... :P
Kawa wypita, pora powalczyć ze środą... :)

Czas się nie spieszy, to my nie nadążamy
(L. Tołstoj)

Dobrego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :) .Rano u nas padało , tak było sennie że trudno mi było wstać ,później koło południa się rozchmurzyło i teraz świeci pięknie słoneczko , Adaś był tylko na obiedzie , zrobiłam mu zupkę krupnik i jaki był zadowolony aż krzyknął... babcia ale dobra zupka , :) więc trochę miałam radości , później naleśniki , lody na deser i pojechał do domku a ja zabrałam się za przełożenie kremem biszkopta na którego miałam od dawna smak ,w poniedziałek go upiekłam i zastanawiałam sie nad masą którą robiła moja mamcia , kurcze kiedy ona robiła to ja nie chciałam jeść a teraz z trudem sobie przypominałam jak ona to robiła , teraz siedzi sobie w lodówce i się chłodzi żeby było do kawki i zamiast się odchudzać to ja pałaszuje takie dobroci :oops:

Agnieszko , kartki cudowne , wystaw na allegro , a co do mojej choroby to ja przez wiele lat chorowałam na krtań , bywało że bezgłos miałam i po dwa tygodnie , teraz jest lepiej ale niedomykalność mi została a teraz mam kłopot bo często się krztuszę , olej z czarnuszki mi też pomógł ,bo nie chrząkam , ale nie cofnął schorzenia ,

Martusiu , szkoda że nie mogę ci dać mojego sadła , bo z wielką chęcią bym ci odstąpiła , i jak to jest jeden chce przytyć a drugi ma tego za dużo , okulary masz tanie bo chyba i wada mała , i to dobrze bo to są znaczne koszty , u nas sprzątaczką była kobieta która skończyła studia i łapała się każdej pracy , no takie są teraz czasy , :( samochodem to uważaj bo i stary mogą ukraść ,(oby nie )

Małgosiu ,nie chcieli ciebie zatrzymać w tej pracy do podgonienia w dokumentach ??/ chyba tęsknią z tobą , do kiedy jesteś na zwolnieniu ??? co dobrego jedliście w tej knajpce ???

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

12935232_989263204501329_1240301620_n.jpg
Hejka
Tamirka chyba moich kartek nie chce bo cicho siedzi ;) A ja myślałam że dziś je wyślę.....
Pokażę Wam co dziś zrobiłam, jedną dla koleżanki na urodziny bo od liceum sobie nawzajem wysyłamy, a drugą chciałam coś pokombinować na bierzmowanie i skończyło się na tym, że ją zrobiłam całą.
No i jest jedno ale......
Coś mnie uczuliło i to przeogromnie....
Myślę, że klej, nie tyle sam klej co pewnie opary bo pokażę Wam na zdjęciu co mam na ręce, a mam całe ciało w takich plackach. Ręce całe, ramiona, dekolt, plecy u góry, biodra, w pachwinie to koszmarnie i pod kolanami. Pachwina cała i to takie aż wypukłe jest.
Nawet Wam nie opiszę jak to swędzi bo tego słowami nie da się opisać.
To są tortury, żeby powstrzymać się od drapania bo wtedy jeszcze gorzej swędzi. Koszmar jakiś.
I tak mnie wysypało dziś po południu.
A kupiłam u nas w chemicznym taki klej jaki jest w necie do quillingu. Wydaje mi się że to ten sam co miałam, bo tamten w zestawie był w tubce i wyglądał jakby był po prostu przelany.
Macie zdjęcia moich kartek, ta na bierzmowanie jest ujęta z góry i trochę z boku aby było widać jej trójwymiarowość.
No i zdjęcie mojej ręki a taka jestem prawie cała.
Zobaczę jak to jutro będzie wyglądać, może po wapnie trochę popuści, wypiłam już dzisiaj dwa, w sumie z dwugodzinną przerwą. Jak będzie gorzej to pojadę do lekarza.
Zrobię przerwę z kartkami aż to zejdzie a potem najwyżej jedną dziennie, jeżeli to faktycznie od tego kleju jest...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

I zdjęcie ręki wcięło, może tylko 3 można dodać

Marta i co mama była na kijach? Może koleżanki ją będą mobilizować :)
Kurcze, wiesz że ważysz niewiele więcej od mojego syna? A on ma 151cm.....

Dziewczyny, ja zwariuję, nie wiem jak przetrwam noc....
To uczulenie mi rośnie!!!!!!
Mam całą pachwinę, aż już na udo i pośladki, tam jest najgorzej
Na ręce też mi dochodzą nowe od łokcia do nadgarstka ale z tej strony jakby wewnętrznej, od zewnątrz nie mam nic.
Normalnie następne wapno bym wypiła ale nie wiem czy tyle można, tam pisze 2 dziennie a ja 2 wypiłam w krótkim czasie.
Żebym choć miała coś, czym można by posmarować....
Masakra
Żeby to chociaż tak koszmarnie nie swędziało
Sasza
Super Gaduła

Kartki super A to uczulenie obstawiam klej.
Zrob przerwe lepiej dwa dni chociaz.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Ale żeby tak na całym ciele alergia??
hmmm

Kartki piękne Aga!

Ja tylko pozdrawiam! i spadam do książki :D
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Ja normalnie wariuję.....
Ale wiecie co zauważyłam? Miałam taki placek na lewej ręce, bliżej pachy i teraz znika.... jakby schodziło w dół, w stronę dłoni....
Tak swędzi że szału dostaję, drapać się nie mogę bo wtedy swędzi jeszcze bardziej więc przeżywam prawdziwe tortury.
Czasem się trochę podrapię bo nie wytrzymuję.
Na pewno to alergiczne, nawet tak wygląda ale nic nowego nie mam ani nie jadłam. W sumie teściowa wsypała nowy proszek, wczoraj prałam moje spodnie dresowe a dziś je ubrałam no ale bluzka nie była w nim prana. No a poza tym w życiu proszek mnie nie uczulał, ani inna chemia.

Gosiu, a wiesz, że ja się trochę obawiałam pokazywać kartki ze względu na Ciebie? A to dlatego, że wiem jakie Ty cuda robisz a moje przy Twoich to pewnie takie sobie.. No ale dziewczyny Twoich nie widziały więc zachwycają się moimi :)

Tamirka, jak chcesz któreś z tych podanych to pisz, teraz robię kilka dni przerwy a potem tylko jedna dziennie. A jeszcze jak pogoda dopisze to będę robić je na dworze.
Jutro będę wysyłała tej koleżance więc za jednym zamachem wysłałabym i Tobie. Ale oczywiście nie ma przymusu :)

Jutro jadę do Gdyni robić auto, mam nadzieję że jakoś dojadę.... ale rano zajrzę a potem wyjeżdżam.
tamira
Super Gaduła

cześć Dziewuszki:-)
Wpadam tylko podpisać listę obecności..
Aga! chyba masz uczulenie na ten klej!!! O matko, ale to strasznie wygląda!!! Masz może w domu fenazolinę?? to takie tabletki na uczulenia...
ale do lekarza i tak powinnaś iść! W sprawie kartek wysłałam Ci wiadomość na PW.
Wczoraj głowa mnie tylko bolała, dzisiaj już migrena i zero chęci do czegokolwiek
buziakuje was soczyście i spadam przemówić głowie do rozumu
Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnieszko , twoje dzieła są śliczne , oj dużo to pracy i cierpliwości trzeba w to włożyć , ja jestem przerażona twoją wysypką , ja bym na twoim miejscu pojechała do lekarza , nie lekceważ tego ,

Małgosiu , współczuję ci tego bólu , może z tym idź też do lekarza , żeby to nie były powikłania ,trochę to długo ciebie ta głowa boli ,

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Ja jutro pojadę do lekarza o ile w nocy nie zejdzie.
Wyglądam jakbym weszła w las pokrzyw.
Na razie tylko piję wapno i posmarowałam kremem dla dzieci z tlenkiem cynku który niby łagodzi podrażnienia a i trochę mi ochładza bo to aż gorące. I troszeczkę ulżyło w swędzeniu.
To się w ogóle zmienia z godziny na godzinę.
Zrobiłam kilka zdjęć i o 18.30 miałam na ręce kilka krostek pojedynczych a o 20 już czerwone place, a teraz o 21.40 trochę złagodniało, nie jest już tak krwisto czerwone tylko różowe. Może to wapno działa i krem też....
W tej chwili spojrzałam na nogi..... na pachwinach prawie nic nie ma a za to mam krostki nad kolanami gdzie nic nie było..... aż Marcel się dziwi....
Coraz niżej to schodzi, zanim pójdę spać będzie na stopach ;)

Ale tak to jest, że żeby skleić 3-milimetrowy pasek to trzeba się nachylić i dokładnie skleić żeby klej się nie rozlał na boki. I w ten sposób siedząc kilka godzin się nawdychałam..... Wczoraj jedną kartkę robiłam na dworze to też inaczej. A dziś czułam zapach tego kleju ale bardzo delikatny, nie śmierdział jakoś specjalnie.
No nic, teraz zrobię kilka dni przerwy a wtedy jedną dziennie i jeszcze jak tylko będzie możliwe - na dworze. Nie ma wyjścia..... choć bardzo żałuję bo wciągnęło mnie to do końca.

To Wam pokażę jak moja noga wygląda... tzn udo.....
Marcel stwierdził: fuj, mama nie pokazuj mi tego bo będę miał koszmary, to wygląda jak poparzone.
Takie pęcherze mam....
Staram się myśli odwrócić od swędzenia....
tamira
Super Gaduła

Słoneczko świeci radośnie, więc trzeba jakoś się zebrać i powalczyć z czwartkiem... :)
Głowa jakby mniej bolesna chociaż noc w kratkę.
Aga! do lekarza!!! żartów nie ma!!!
Prawdopodobnie nawdychałaś się tego kleju i przez to poszło na całe ciało.
A nie możesz innego kleju używać?

Uśmiech jest najlepszą kosmetyką do użytku zewnętrznego i najlepszym lekarstwem do użytku wewnętrznego.
(Phil Bosmans)

Dobrego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Aga polecam Ci klej Magic

on wygląda tak :

https://www.google.pl/search?q=klej+mag ... 00&bih=767

zawsze nim kleje wszystko :)

Zdrówka! Mam nadzieje, że ciut to zeszło!!!!!
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Hej :)

I skończył się mój cudowny czas... Teściowa wróciła :( I praktycznie na samym początku już mi ciśnienie podniosła, tak więc, żeby się nie denerwować poszłam sobie na ogródek i posadziłam czosnek i cebulkę, na dniach posieję marchewkę i pietruszkę i może w sobotę mąż mi zrobi tunel, to będę siać sałatę i rzodkiewkę :)

Miłego dnia :kwiatek
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :) . Wróciłam z Wrocławia , byłam po moje nowe patrzydła :D w portfelu lżej aż o 1300 zł , teraz się do nich przyzwyczajam , bo jedno oko jakoś mi źle odbiera , muszę teraz testować a jak nie to mam przyjechać i będą mi znowu badać oczy i jeżeli będzie coś nie tak ,to oni na swój koszt będą zmieniać szkła na inne , na jednym oku nie mam takiej ostrości widzenia ,

Agnieszko , no jak tam z tym uczuleniem , coś lepiej ???nic nam nie piszesz :(

Małgosiu , ten twój ból to może związany jest też i z pogodą , i oby , czy kaszel ci minął ???

Agatko , a może teściowa się zmieni po tym wyjeździe ?? masz teraz zajęcie w ogrodzie więc masz gdzie uciekać .

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hej
Ja z telefonu bo utknęłam w Gdyni, moje auto to kurcze na zlom, ciagle cos.... A czesci nie ma, maz kupil to nie pasuje, masakra.
Gosiu mnie wlasnie ten Magic tak uczulil. Juz mam stracha brac sie za kartki.
Wyobraźcie sobie ze dzis rano uczulenia ani sladu!! I gdybym zdjec nie miala to bym myslala ze to byl sen. Ale przez sen to swedzenie mnie obudzilo w nocy.... Ciesze sie ze juz minęło i tego kleju juz nie dotknę.
tamira
Super Gaduła

Wczoraj wieczorem nieźle popadało i wyglądało na to, że weekend będzie deszczowy i mokry, a tu proszę! Słoneczko pięknie świeci i mam nadzieję, że tak już zostanie.
W planach wycieczka w plener z perspektywą miłego spotkania... :)
A teraz szybka kawa i zabieramy się za ogarnięcie piątku.. ;-)
Od kilku dni chodzą za mną gołąbki....słyszycie, jak tuptają? ;-)

Ludzie wierzą, ze aby osiągnąć sukces, trzeba wstawać rano.
Otóż nie - trzeba wstawać w dobrym humorze.

(Marcel Achard)

Pięknego dnia! :kwiatek
Obrazek
Zablokowany