Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
- malinka 61
- Kobietka Expert
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Witam .
U nas sennie , na termometrze tylko +6 wczoraj wieczorem mocno padało a dzisiaj tylko tak siąpi , czekam na poprawę pogody ,teraz piję kawusię , 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Kurcze! czuje się coraz gorzej, co za cholerstwo do mnie przyczepiło się na wiosnę??!!
Na szczęście na 15.00 mam umówionego lekarza, więc przy okazji mnie osłucha, bo kaszlę jak etatowy gruźlik...
Posłuchałam, co straSzydło bełkotało w TV i pięści same mi się zaciskają!
A potem w padło mi w oko to ...http://www.gazetawroclawska.pl/wiadomos ... 9811414/2/
Jak dobrze, że te "dobrodziejstwa" mnie nie dotyczą!
Na szczęście na 15.00 mam umówionego lekarza, więc przy okazji mnie osłucha, bo kaszlę jak etatowy gruźlik...
Posłuchałam, co straSzydło bełkotało w TV i pięści same mi się zaciskają!
A potem w padło mi w oko to ...http://www.gazetawroclawska.pl/wiadomos ... 9811414/2/
Jak dobrze, że te "dobrodziejstwa" mnie nie dotyczą!

Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
- malinka 61
- Kobietka Expert
Małgosiu , otworzyłam link i się uśmiałam , to na prima aprilis tak napisali , ja tak to odebrałam ,
bierz coś na ten kaszel ,pij witaminę C 1000 , jakiś syropek , ta ustawa + 500 to też mnie wścieka bo temu biednemu to dali kopa a temu bogatemu dołożyli do dochodów , wielce to niesprawiedliwe , jakie to puste głowy to ustaliły , Rogalska chyba nie myślała dobrze , a przekonywała jak potrafiła , to chora ustawa ,
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Dzień dobry
No jasne, że ten artykuł to żart primaaprilisowy!!!!
Miłego piatku, u nas ciepło ale deszczowo
No jasne, że ten artykuł to żart primaaprilisowy!!!!
Miłego piatku, u nas ciepło ale deszczowo
Kawał primaaprilisowy, to jasne! ale wcale nie zdziwiłabym się, gdyby w końcu okazał się prawdą. Może nie w zakresie kupowania opon i karmy dla psa, ale w innych punktach, kto wie?
Aga! te 14 stopni rano, to też żart na 1 kwietnia...
Słoneczko, co prawda świeci, ale zimnym wiatrem duje i chłodno bardzo!
Obejrzałam w internecie, jakie cuda zamierzasz robić i normalnie oczopląsu dostałam z wrażenia! Piękne rzeczy z tych pasków można tworzyć, piękne!
Bardzo podobają mi się kartki z tulipanami i stokrotkami...
A czy z takich pasków można ułożyć np. imię?
Gosiu! jak tam Twoje przekonanie, co do kołnierzyka?
Halinko! idę dzisiaj do lekarza, co prawda z czym innym ale mam nadzieję upiec dwie pieczenie przy jednym konowale, bo cosik mi się widzi, że w oskrzelach cała orkiestra symfoniczna już mi gra!
Aga! te 14 stopni rano, to też żart na 1 kwietnia...
Słoneczko, co prawda świeci, ale zimnym wiatrem duje i chłodno bardzo!
Obejrzałam w internecie, jakie cuda zamierzasz robić i normalnie oczopląsu dostałam z wrażenia! Piękne rzeczy z tych pasków można tworzyć, piękne!
Bardzo podobają mi się kartki z tulipanami i stokrotkami...
A czy z takich pasków można ułożyć np. imię?
Gosiu! jak tam Twoje przekonanie, co do kołnierzyka?
Halinko! idę dzisiaj do lekarza, co prawda z czym innym ale mam nadzieję upiec dwie pieczenie przy jednym konowale, bo cosik mi się widzi, że w oskrzelach cała orkiestra symfoniczna już mi gra!

Ja sie juz nie wsciekam na ustawe 500plus szkoda nerwow. Sobie kupilam kolorowanke i bede dzialac
Bo ustawy mam dosc, my nie dostaniemy a przydaloby sie bardzo
Mamy jedno dziecko...coz..
Tamirka zdrowiej, co to Cie dorwalo ??
ja noc ok, i dzis tez ok
Inhalacje nebudem i tabletka na alergie dzialaja...
Mamy skierowanie z mala do szpitala w Rabce, dzis je wyslalam i czekamy na odp.
Bo ustawy mam dosc, my nie dostaniemy a przydaloby sie bardzo
Mamy jedno dziecko...coz..
Tamirka zdrowiej, co to Cie dorwalo ??
ja noc ok, i dzis tez ok
Inhalacje nebudem i tabletka na alergie dzialaja...
Mamy skierowanie z mala do szpitala w Rabce, dzis je wyslalam i czekamy na odp.
Małgosiu, szczerze powiem, że odkurzyłam szydełko i wydziergałam wczoraj Mai opaskę
Muszę poćwiczyć ze schematem ten kołnierzyk i wtedy Ci powiem, czy mi to wychodzi, czy nie.
A Ty jakiś konkretny chcesz? W konkretnym kolorze? Cieniutki jak serwetka czy grubszy ... ???
Agnieszko - a nawijaj kochana o tym qullingu, nawijaj. Czekam na efekt Twojej pracy
Muszę poćwiczyć ze schematem ten kołnierzyk i wtedy Ci powiem, czy mi to wychodzi, czy nie.
A Ty jakiś konkretny chcesz? W konkretnym kolorze? Cieniutki jak serwetka czy grubszy ... ???
Agnieszko - a nawijaj kochana o tym qullingu, nawijaj. Czekam na efekt Twojej pracy
Tamirko, można chyba wszystko ułożyć. Imię też, ale zależy jak długie, czy na kartce się zmieści bo jak to sobie wyobrazam, to zrobiłabym takie grube litery a pomiędzy nimi jakieś wygibasy. Imię z tego musiałoby być krótkie aby zmieściło się poziomo na kartce A5. Np Ania, Gosia tak 5-literowe myślę się by zmieściło. Chyba że nad czymś innym bym pomyślała
Tulipany już obejrzałam, są no co najmniej dwa sposoby na zrobienie ich, no ja wykorzystam dwa i zobaczę które ładniejsze wyjdą. Stokrotki to trzeba mieć takie specjalne paski lub samemu je pociąć. Ja będę próbowała sama je ciąć bo one drogie są.
Gosiu, sama jestem ciekawa jak taki kołnierzyk miałby wyglądać.... Ja akurat kołnierzyków nie lubię, nie mam bluzek z kołnierzykami, ja bardziej preferuję bluzki z dekoltem i w dodatku w kształcie V.
Aga, no nie dziwię się że się wściekasz na ustawę 500+
Ja dostanę o ile mąż nie zdecyduje się zostać na stałe w tej firmie, on mówi że nie chce bo za dużo kasy wydaje na paliwo ale dziś mi powiedział, że mam się nie spieszyć ze złożeniem wniosku... tak jakby się jeszcze zastanawiał....
Halinko, a co dziś dobrego miałaś na obiadek?
Ja zrobiłam placki ziemniaczane....
A dziś byłam zawieźć Marcela na trening i trener podbiegł do mnie i dał mi 100zł na paliwo wczorajsze i na niedzielę. No i dobrze, za 70zł doleję paliwa a 30 dam na składki
Tulipany już obejrzałam, są no co najmniej dwa sposoby na zrobienie ich, no ja wykorzystam dwa i zobaczę które ładniejsze wyjdą. Stokrotki to trzeba mieć takie specjalne paski lub samemu je pociąć. Ja będę próbowała sama je ciąć bo one drogie są.
Gosiu, sama jestem ciekawa jak taki kołnierzyk miałby wyglądać.... Ja akurat kołnierzyków nie lubię, nie mam bluzek z kołnierzykami, ja bardziej preferuję bluzki z dekoltem i w dodatku w kształcie V.
Aga, no nie dziwię się że się wściekasz na ustawę 500+
Ja dostanę o ile mąż nie zdecyduje się zostać na stałe w tej firmie, on mówi że nie chce bo za dużo kasy wydaje na paliwo ale dziś mi powiedział, że mam się nie spieszyć ze złożeniem wniosku... tak jakby się jeszcze zastanawiał....
Halinko, a co dziś dobrego miałaś na obiadek?
Ja zrobiłam placki ziemniaczane....
A dziś byłam zawieźć Marcela na trening i trener podbiegł do mnie i dał mi 100zł na paliwo wczorajsze i na niedzielę. No i dobrze, za 70zł doleję paliwa a 30 dam na składki
cześć Dziewuszki:-)
No i doigrałam się zapalenia gardła i krtani z poświstywaniem w oskrzelach..
Dostałam antybiotyk, bo mój doktor G. stwierdził, że nie ma już czasu na inne pieszczoty i trzeba strzelać z grubej rury, bo on ciągle ma w pamięci, jak z głupiego kataru w ciągu dwóch dni zrobiło się u mnie zapalenie płuc i drugi raz nie życzy sobie takich atrakcji. Kurcze, a myślałam, że w poniedziałek do pracy pójdę...
Saszka! też kupiłam sobie antystresowe kolorowanki i nawet dzisiaj spróbowałam, jak to działa. Fajna zabawa i chyba rzeczywiście uspokaja, bo jakoś tak spokojniej Fakty oglądałam..
Książki dla Ciebie mam przygotowane, ale dzisiaj Miśkowi nie było po drodze na pocztę, przypilnuję żeby wysłał jutro.
Aga! zapytałam o imię, bo na tych zdjęciach, które widziałam w internecie, to nawet filiżanki były tą techniką zrobione!!! I takie kartki jakby 3D:-) czego to ludzie nie wyślą i jaką fantazje mają!
Gosiu! skoro szydełko odkurzone, to już światełko w tunelu...
Bardzo podobają mi się kołnierzyki z cienkich nici, białe albo czarne, takie trochę większe. Kiedyś widziałam kołnierzyk zrobiony z grubego kordonku i powiem Ci, że mało elegancko wyglądał...
Kasiu! Gdzie nam zginęłaś???
Halinko! jak tam piątek Ci mija? Adek jakiś kawał Ci zrobił??
Misiu w ramach prima aprilisu zakupił swojej małżowinie butki na wiosnę, takie (jak ja to nazywam) szmaciane czółenka...
doszłam do wniosku, że nowa torebka też by się przydała...
A w drugim sklepie trafiłam na przecenione sandałki ze skórki w nietypowym, jak na damski sklep rozmiarze, bo 35 i jak na mnie szyte...
Właściwie wygląda na to, że sezon wiosenny mogę uważać za otwarty...![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
No i doigrałam się zapalenia gardła i krtani z poświstywaniem w oskrzelach..
Dostałam antybiotyk, bo mój doktor G. stwierdził, że nie ma już czasu na inne pieszczoty i trzeba strzelać z grubej rury, bo on ciągle ma w pamięci, jak z głupiego kataru w ciągu dwóch dni zrobiło się u mnie zapalenie płuc i drugi raz nie życzy sobie takich atrakcji. Kurcze, a myślałam, że w poniedziałek do pracy pójdę...
Saszka! też kupiłam sobie antystresowe kolorowanki i nawet dzisiaj spróbowałam, jak to działa. Fajna zabawa i chyba rzeczywiście uspokaja, bo jakoś tak spokojniej Fakty oglądałam..
Książki dla Ciebie mam przygotowane, ale dzisiaj Miśkowi nie było po drodze na pocztę, przypilnuję żeby wysłał jutro.
Aga! zapytałam o imię, bo na tych zdjęciach, które widziałam w internecie, to nawet filiżanki były tą techniką zrobione!!! I takie kartki jakby 3D:-) czego to ludzie nie wyślą i jaką fantazje mają!
Gosiu! skoro szydełko odkurzone, to już światełko w tunelu...
Bardzo podobają mi się kołnierzyki z cienkich nici, białe albo czarne, takie trochę większe. Kiedyś widziałam kołnierzyk zrobiony z grubego kordonku i powiem Ci, że mało elegancko wyglądał...
Kasiu! Gdzie nam zginęłaś???
Halinko! jak tam piątek Ci mija? Adek jakiś kawał Ci zrobił??
Misiu w ramach prima aprilisu zakupił swojej małżowinie butki na wiosnę, takie (jak ja to nazywam) szmaciane czółenka...
A w drugim sklepie trafiłam na przecenione sandałki ze skórki w nietypowym, jak na damski sklep rozmiarze, bo 35 i jak na mnie szyte...
Właściwie wygląda na to, że sezon wiosenny mogę uważać za otwarty...

Tamirko, Ty po operacji chciałaś iść w poniedziałek do pracy???? A lekarz nie dał Ci dłuższego L4?
No wiesz, chyba to zapalenie wyszło, hmmmm, że tak powiem na dobre, że posiedzisz jeszcze w domu, choć nie zrozum mnie źle, że choroba to coś dobrego.... może to głupio zabrzmiało ale chodziło mi o to, abyś dłużej posiedziała w domu po operacji.
Tak, z quillingu można robić różne cuda, nawet i w 3D, kiedyś może dojdę do takiej wprawy że zrobię sobie kwiatki
No wiesz, chyba to zapalenie wyszło, hmmmm, że tak powiem na dobre, że posiedzisz jeszcze w domu, choć nie zrozum mnie źle, że choroba to coś dobrego.... może to głupio zabrzmiało ale chodziło mi o to, abyś dłużej posiedziała w domu po operacji.
Tak, z quillingu można robić różne cuda, nawet i w 3D, kiedyś może dojdę do takiej wprawy że zrobię sobie kwiatki
- malinka 61
- Kobietka Expert
Małgosiu , oj jak mi smutno , gdzie to paskudztwo złapałaś , ?? uważaj , masz organizm osłabiony więc tak łapiesz infekcje , profilaktycznie trzeba pić tą magiczną witaminę C 1000 , a jak tam z czarnuszką ?? pijesz nadal ?? bo mu pijemy i już am w domu nowy zapas , my już kończymy jedną butelkę czarnuszki i jedną oleju z dyni , Adek jest bardzo zadowolony i tego bardzo pilnuje bo laryngologiczne problemy mu minęły , kurcze wszędzie zdrożał ten olej , my za pół litra płaciliśmy 65 zł a teraz u nich jest za 73 zł , widać że ma duży zbyt , te pół litra nam starczyło prawie na miesiąc , ale warto bo pomaga , a jak twoja nalewka z czarnuszki??? łeputyna mnie nawala , jakiś dzień dla mnie jest ciężki ,
a co to za antystresowe kolorowanki??? No mój Adek nie zrobił mi żadnego psikusa , też jakiś taki beż życia
pochłania różnie filmy dozwolone dla dorosłych jak mi to mówi , bo ja nie znoszę sensacyjnych , krwistych , więc sobie zakłada słuchawki na uszy i sobie w spokoju ogląda żeby mnie nie drażnić
czyli grzeczny jest ,
Agnieszko , obiad dzisiaj miałam luzacki , bo zrobiłam tylko ryż z jabłkami i cynamonem taki zapiekany w piekarniku , nawet chłopina był bardzo zadowolony , brał dokładkę , placki ziemniaczane uwielbiam .
czekam na twoje efekty z prac
Gosiu , jak tam idzie twoja robótka na szydełku , te kołnierzyki są bardzo ładne , jednak wraca moda do dawnych lat , miałam też i rękawiczki robione na szydełku ,
Sasza , no widzisz jak to skrzywdzili że tylko jakaś część dzieci łapie się , słuchałam Rafalską jakie to głupoty gadała , aż się człowiekowi wywraca w żołądku , szkoda gadać , mnie to nie dotyczy ale dlaczego tak postąpili , wszystkie dzieci są jednakowe , wszystkim się należy a nie wydzielonej grupie , głupie te kryteria , zastanawiam się czy ona ma dzieci
Agnieszko , obiad dzisiaj miałam luzacki , bo zrobiłam tylko ryż z jabłkami i cynamonem taki zapiekany w piekarniku , nawet chłopina był bardzo zadowolony , brał dokładkę , placki ziemniaczane uwielbiam .
Gosiu , jak tam idzie twoja robótka na szydełku , te kołnierzyki są bardzo ładne , jednak wraca moda do dawnych lat , miałam też i rękawiczki robione na szydełku ,
Sasza , no widzisz jak to skrzywdzili że tylko jakaś część dzieci łapie się , słuchałam Rafalską jakie to głupoty gadała , aż się człowiekowi wywraca w żołądku , szkoda gadać , mnie to nie dotyczy ale dlaczego tak postąpili , wszystkie dzieci są jednakowe , wszystkim się należy a nie wydzielonej grupie , głupie te kryteria , zastanawiam się czy ona ma dzieci

Hej hej hej!!!!!
Kto mnie tu jeszcze pamięta???? Aga ciągle mi przypomina o forum, więc w końcu udało mi się zaglądnąć
Przeczytałam kilka ostatnich stron, ale ostatniego roku nie jestem w stanie nadrobić, żebym nie wiem, jak bardzo się starała
N ale postaram się być już normalnie :)Widzę, że ekipa niespecjalnie si zmieniła 
Aga, co Ty tam za kartki będziesz robić????? U mnie też niecałe 10 stopni było i do tego pizgało, jak w listopadzie...
Halinko a na co te oleje są????
Tamirko zdrowia kobito!!!!! Już się dość w życiu nachorowałaś!!!!
Sasza Tobie również zdrówka i Twojej kruszynie również!!!!
U mnie w sumie bez większych zmian. Nadal nie pracuję, chociaż za tydzień mam pośredniak i na 1000% już mnie wyślą na jakiś durny staż za 850 zł :/ Nadal mieszkam z rodzicami i ciągle walczę z mamuśką
Do tego córcia i to w sumie tyle...dzień za dniem leci i każdy taki sam :/
Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku!!!!
Kto mnie tu jeszcze pamięta???? Aga ciągle mi przypomina o forum, więc w końcu udało mi się zaglądnąć
Aga, co Ty tam za kartki będziesz robić????? U mnie też niecałe 10 stopni było i do tego pizgało, jak w listopadzie...
Halinko a na co te oleje są????
Tamirko zdrowia kobito!!!!! Już się dość w życiu nachorowałaś!!!!
Sasza Tobie również zdrówka i Twojej kruszynie również!!!!
U mnie w sumie bez większych zmian. Nadal nie pracuję, chociaż za tydzień mam pośredniak i na 1000% już mnie wyślą na jakiś durny staż za 850 zł :/ Nadal mieszkam z rodzicami i ciągle walczę z mamuśką
Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku!!!!
dzień dobry:-)
Ooooo, jaka niespodzianka!
Lobelka...
Zaglądaj częściej, w kupie zawsze raźniej i weselej!
Noc u mnie pod znakiem kaszlu, ale mam nadzieję, że już wkrótce antybiotyk weźmie się do roboty i da odpocząć znękanej przeponie...
W planach na dzisiaj nic specjalnego, poza kurczakiem w ziołach i przeglądem wiosennej garderoby...
Aga! doskonale rozumiem, co miałaś na myśli...
Tak sobie planowałam, że nie będę brała dalszego L4 i wrócę do pracy, a tym samym do jako takiej normalności. No, ale przyplątało się choróbsko i figa z moich planów. Do końca przyszłego tygodnia jestem na zwolnieniu, a potem się zobaczy...
Nadzieję trzeba żywić, bo zawsze jest głodna.
(Leonard Drzewiecki)
Kolorowego dnia!
Ooooo, jaka niespodzianka!
Lobelka...
Zaglądaj częściej, w kupie zawsze raźniej i weselej!
Noc u mnie pod znakiem kaszlu, ale mam nadzieję, że już wkrótce antybiotyk weźmie się do roboty i da odpocząć znękanej przeponie...
W planach na dzisiaj nic specjalnego, poza kurczakiem w ziołach i przeglądem wiosennej garderoby...
Aga! doskonale rozumiem, co miałaś na myśli...
Tak sobie planowałam, że nie będę brała dalszego L4 i wrócę do pracy, a tym samym do jako takiej normalności. No, ale przyplątało się choróbsko i figa z moich planów. Do końca przyszłego tygodnia jestem na zwolnieniu, a potem się zobaczy...
Nadzieję trzeba żywić, bo zawsze jest głodna.
(Leonard Drzewiecki)
Kolorowego dnia!

- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
Mamy już prawdziwą wiosnę ,
od rana świeci nam ślicznie słoneczko i jest ciepło ,dzisiaj na obiedzie gościłam Ulę , Adasia i Kacperka bo zięcia nie ma i chyba przez tydzień będziemy musieli nawet odbierać Adasia ze szkoły ,więc wiadomo że i obiad też będę musiała robić na godzinę 12-13, bo jak on wchodzi to woła że jest głodny ,
Ale wielkie oczy zrobiłam jak zobaczyłam że nas odwiedziła Marta , czekamy na więcej wieści od ciebie , a jeżeli chodzi o oleje to poczytaj sobie o oleju z czarnuszki bo ten my pijemy , jak dla nas to bardzo dobry , taki leczniczy .
Małgosiu , jak dzisiaj twoje zdrowie czy jest lepiej ??? szybko zdrowiej bo robi się cieplutko i można będzie sobie pospacerować po świeżym powietrzu .
Ale wielkie oczy zrobiłam jak zobaczyłam że nas odwiedziła Marta , czekamy na więcej wieści od ciebie , a jeżeli chodzi o oleje to poczytaj sobie o oleju z czarnuszki bo ten my pijemy , jak dla nas to bardzo dobry , taki leczniczy .
Małgosiu , jak dzisiaj twoje zdrowie czy jest lepiej ??? szybko zdrowiej bo robi się cieplutko i można będzie sobie pospacerować po świeżym powietrzu .

WItajcie Kochane w ten piekny sobotni dzień
Ale mi pięknie słonko świeci od samego rana. Własnie się szykuję na kijki
Buziaczki
Ale mi pięknie słonko świeci od samego rana. Własnie się szykuję na kijki
Buziaczki
Hejka
No i znowu się zaczyna.....
Przyjechały te koleżanki z gdyni i pojechałyśmy na rynek... Marcel dzwoni do mnie że babcia pierzyny wyrzuciła na dwór.....
No wiecie co, mnie biała gorączka telepocze jak jak wiem, że teściowa włazi mi do pokoju i w łózku grzebie!!!!!
Mam fioła i to takiego mega fioła na punkcie grzebania w moich rzeczach, szafce, kieszeni czy łóżku bez mojego pozwolenia!!!!!!
Co innego jakby mąż czy Marcel czegoś szukali u mnie w szafce czy kieszeni ale oni i tylko oni mogą, a nie teściowa!
Jak można dorosłym ludziom w łóżku grzebać? No szlag mnie trafia a ona jeszcze w duchu czeka na podziękowania.
Marcel mi po powrocie opowiadał, że spytał babci kto jej kazał nasze pościele wyrzucić a ona, że sama sobie pozwoliła i zobaczysz, jaka mama będzie zadowolona.... taka zadowolona jestem że mnie szlag trafi zaraz.
Ale ona nie ma za grosz wstydu, choćby coś znalazła to by jeszcze ułożyła ładnie.... jakieś powiedzmy zabawki erotyczne. No nie mówię że coś mam na łóżku ale sam fakt. Nawet jakby tylko majtki leżały to ona jeszcze by je zaniosła do prania.....
Od tej kumpeli dostałam już prezent urodzinowy, bo chciałam nowe blachy do ciast, dała mi już teraz żebym miała w czym upiec ciasta na imprezkę.
No i dostałam dużą blachę, kwadratową i okrągłą tortownicę z wymiennym dnem. No i one leżały w salonie na stole, a teść się pyta teściowej co to za blachy a ona mówi, że Agnieszka dostała na urodziny. Potem on do mnie, czy oni dostaną zaproszenie na imprezę, ja udawałam że nie kumam o jaką imprezę chodzi, a on, że synowa ma ile... i niby się zastanawiał ile to ja mam lat. A ja miałam ochotę odpowiedzieć, że ja robię imprezę jak ich w domu nie będzie
Ale oczywiście tego powiedzieć nie mogłam i tylko odpowiedziała, czy ja od nich dostaję zaproszenia jak oni robią imprezy? A teść do mnie, że jakie imprezy oni robią, to mu powiedziałam, że dwa razy w roku: imieniny i urodziny.
On głupka udał, że żadnych imprez on nie robi (jak dopiero miesiąc temu były imieniny)...
A to się zdziwią jak się dowiedzą że ja robię akurat w tym dniu kiedy ich nie będzie
Marta, no już miałam znów pisać na fb że obiecywałaś zajrzeć i dalej nic.... ale masz szczęście bo bym Ci normalnie sprała tyłek....
A kartki będę robiła takie z paseczków, nazywa się quilling, możesz sobie w googlach zobaczyć. W poniedziałek czy wtorek dostanę zestaw i zacznę coś tworzyć.
Halinko, no i zupka dla Adasia będzie musiała być
U nas też prawdziwa wiosna się zrobiła ale rano był mróz, normalnie biało było.
Na rynek jechałam w kurtce zimowej a teraz Marcel szedł na boisko w krótkim rękawku i bluzie.
No i znowu się zaczyna.....
Przyjechały te koleżanki z gdyni i pojechałyśmy na rynek... Marcel dzwoni do mnie że babcia pierzyny wyrzuciła na dwór.....
No wiecie co, mnie biała gorączka telepocze jak jak wiem, że teściowa włazi mi do pokoju i w łózku grzebie!!!!!
Mam fioła i to takiego mega fioła na punkcie grzebania w moich rzeczach, szafce, kieszeni czy łóżku bez mojego pozwolenia!!!!!!
Co innego jakby mąż czy Marcel czegoś szukali u mnie w szafce czy kieszeni ale oni i tylko oni mogą, a nie teściowa!
Jak można dorosłym ludziom w łóżku grzebać? No szlag mnie trafia a ona jeszcze w duchu czeka na podziękowania.
Marcel mi po powrocie opowiadał, że spytał babci kto jej kazał nasze pościele wyrzucić a ona, że sama sobie pozwoliła i zobaczysz, jaka mama będzie zadowolona.... taka zadowolona jestem że mnie szlag trafi zaraz.
Ale ona nie ma za grosz wstydu, choćby coś znalazła to by jeszcze ułożyła ładnie.... jakieś powiedzmy zabawki erotyczne. No nie mówię że coś mam na łóżku ale sam fakt. Nawet jakby tylko majtki leżały to ona jeszcze by je zaniosła do prania.....
Od tej kumpeli dostałam już prezent urodzinowy, bo chciałam nowe blachy do ciast, dała mi już teraz żebym miała w czym upiec ciasta na imprezkę.
No i dostałam dużą blachę, kwadratową i okrągłą tortownicę z wymiennym dnem. No i one leżały w salonie na stole, a teść się pyta teściowej co to za blachy a ona mówi, że Agnieszka dostała na urodziny. Potem on do mnie, czy oni dostaną zaproszenie na imprezę, ja udawałam że nie kumam o jaką imprezę chodzi, a on, że synowa ma ile... i niby się zastanawiał ile to ja mam lat. A ja miałam ochotę odpowiedzieć, że ja robię imprezę jak ich w domu nie będzie
On głupka udał, że żadnych imprez on nie robi (jak dopiero miesiąc temu były imieniny)...
A to się zdziwią jak się dowiedzą że ja robię akurat w tym dniu kiedy ich nie będzie
Marta, no już miałam znów pisać na fb że obiecywałaś zajrzeć i dalej nic.... ale masz szczęście bo bym Ci normalnie sprała tyłek....
A kartki będę robiła takie z paseczków, nazywa się quilling, możesz sobie w googlach zobaczyć. W poniedziałek czy wtorek dostanę zestaw i zacznę coś tworzyć.
Halinko, no i zupka dla Adasia będzie musiała być
U nas też prawdziwa wiosna się zrobiła ale rano był mróz, normalnie biało było.
Na rynek jechałam w kurtce zimowej a teraz Marcel szedł na boisko w krótkim rękawku i bluzie.
Sobota piękna i słoneczna, a ja padnięta i kaszląca.
Płuca mi wyrywa do imentu i głos mi odebrało ze szczętem...
"Szeptem do mnie mów, mów szeptem.."
Rano jeszcze było jako tako, coś tam porobiłam, obiad ukręciłam, a potem padłam i tak poleguje do tej pory.
Zobaczymy, jak będzie jutro, ale jeżeli nic się nie zmieni, to zaś powędruję do lekarza, bo przez ten mój kaszel pół kamienicy nie śpi...
Aga! nie dziwię się wcale, że jesteś wkurzona. Nie wyobrażam sobie sytuacji żeby ktoś mi grzebał w moich rzeczach, zwłaszcza pod moją nieobecność!!! I ona tak sobie, jak gdyby nigdy nic wchodzi do waszego pokoju, jak was nie ma???
Halinko! piję olej z czarnuszki, ale już mi się kończy i muszę nabyć nowy. Nalewki jeszcze nie próbowałam, bo ona na czystym spirytusie, a ja świeżo po reperowaniu głowy, więc wolę nie ryzykować...
To wesoło będziecie mieli z Adasiem:-)
Saszka! jak tam u Ciebie??
kaszel mniejszy?? A jak Emi??
Kasiu! wiem, że zarobiona jesteś, ale brakuje tu Ciebie...
Sobota piękna i słoneczna, a ja padnięta i kaszląca.
Płuca mi wyrywa do imentu i głos mi odebrało ze szczętem...
"Szeptem do mnie mów, mów szeptem.."
Rano jeszcze było jako tako, coś tam porobiłam, obiad ukręciłam, a potem padłam i tak poleguje do tej pory.
Zobaczymy, jak będzie jutro, ale jeżeli nic się nie zmieni, to zaś powędruję do lekarza, bo przez ten mój kaszel pół kamienicy nie śpi...
Aga! nie dziwię się wcale, że jesteś wkurzona. Nie wyobrażam sobie sytuacji żeby ktoś mi grzebał w moich rzeczach, zwłaszcza pod moją nieobecność!!! I ona tak sobie, jak gdyby nigdy nic wchodzi do waszego pokoju, jak was nie ma???
Halinko! piję olej z czarnuszki, ale już mi się kończy i muszę nabyć nowy. Nalewki jeszcze nie próbowałam, bo ona na czystym spirytusie, a ja świeżo po reperowaniu głowy, więc wolę nie ryzykować...
To wesoło będziecie mieli z Adasiem:-)
Saszka! jak tam u Ciebie??
kaszel mniejszy?? A jak Emi??
Kasiu! wiem, że zarobiona jesteś, ale brakuje tu Ciebie...

- malinka 61
- Kobietka Expert
Szykuję się już do spania ale jeszcze tutaj zaglądnęłam ,jutro idziemy do Uli na 13 bo idzie do szkoły na godzinę ,więc musimy być na dyżurze przy Adasiu ,obiad na jutro już mam więc nie będzie to dla mnie kłopotliwe żeby na tą godzinę sie wykaraskać , bo rano do kościoła , później śniadanko , kawka , i się trzeba będzie zbierać ,
Małgosiu , oj to ciebie bardzo boli , znam ten ból , mi pomagała witamina D+ E , ja rozgryzałam i inhalacja z majeranku ,
Agnieszko , współczuję ci , kurcze ja sobie tez nie wyobrażam żeby wchodzić do czyjegoś pokoju i rządzić się wasza pościelą czy rzeczami , może ona ma założony licznik pod materacem
i rejestruje wasze poczynania .
Małgosiu , oj to ciebie bardzo boli , znam ten ból , mi pomagała witamina D+ E , ja rozgryzałam i inhalacja z majeranku ,
Agnieszko , współczuję ci , kurcze ja sobie tez nie wyobrażam żeby wchodzić do czyjegoś pokoju i rządzić się wasza pościelą czy rzeczami , może ona ma założony licznik pod materacem

Słoneczko świeci aż miło i chciałoby się pójść światem szerokim i wiosny bardziej poszukać..
Póki, co popatrzę sobie przez okno, jak niedziela w słońcu kwitnie...
Z samopoczuciem tak sobie, ani lepiej, ani gorzej i kaszel ciągle mnie męczy aż żebra trzeszczą w proteście..
Dziewięć dziesiątych naszego szczęścia polega na zdrowiu.
Zdrowy żebrak jest szczęśliwszy niż chory król.
(Arthur Schopenhauer)
Zdrowej niedzieli!
Słoneczko świeci aż miło i chciałoby się pójść światem szerokim i wiosny bardziej poszukać..
Póki, co popatrzę sobie przez okno, jak niedziela w słońcu kwitnie...
Z samopoczuciem tak sobie, ani lepiej, ani gorzej i kaszel ciągle mnie męczy aż żebra trzeszczą w proteście..
Dziewięć dziesiątych naszego szczęścia polega na zdrowiu.
Zdrowy żebrak jest szczęśliwszy niż chory król.
(Arthur Schopenhauer)
Zdrowej niedzieli!

- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
Dzień piękny , słoneczny , aż się chce żyć a chwilkę wyruszam do Adasia
Małgosiu , współczuję , pozdrawiam .
Jak przyjadę to opisze wam jak mojego syna w drodze do domu chcieli okraść złodzieje samochodów ,
Małgosiu , współczuję , pozdrawiam .
Jak przyjadę to opisze wam jak mojego syna w drodze do domu chcieli okraść złodzieje samochodów ,

Hej hej hej!!!!
Aga, matko jedyna!!!! To Twoja teściówka nic się nie zmieniła???? Ja bym się z nią chyba codziennie awanturowała...słowo daję.... A co do tych kartek to wiem, jak to wygląda. Fajna sprawa,ale ja nie miałabym do tego nerw :/
Tamirko, Ty lepiej jutro do lekarza mykaj, co by się co gorszego z tego kaszlu nie przyplątało....
Halinko, poczytałam już o tych olejach i zapewne kupię cuś na spróbowanie, bo wiesz, że ja takie rzeczy też lubię
U mnie o dziwo super dzionek :0 Cieplusio w końcu się zrobiło, więc mamy z Roksanką wielkie postanowienie codziennie robić dłuuugie spacery, zbierać pierwsze ziółka i popijać z nich herbatki oraz ćwiczyć ( to oczywiście głównie ja, ale mała strasznie mi pomaga). Całe popołudnie spędziłyśmy jeszcze na balkoniku, grając w pchełki
Mamuśka moja się rozchorowała- pęcherz ją boli (no ale jak się po dworzu w klapeczkach i cienkich rajstopach biega to tak jest) i do tego kaszle i smarka. Dałam jej jakieś leki, bo ona oczywiście nic nie miała, no i git
Jutro chyba się wezmę za wielkie porządki, bo w sumie na Święta tylko co z grubsza ogarnęłam a teraz ładnie to i okna pomyje i wszystko 
Pozdrowionka dla was wszystkich!!!!
Aga, matko jedyna!!!! To Twoja teściówka nic się nie zmieniła???? Ja bym się z nią chyba codziennie awanturowała...słowo daję.... A co do tych kartek to wiem, jak to wygląda. Fajna sprawa,ale ja nie miałabym do tego nerw :/
Tamirko, Ty lepiej jutro do lekarza mykaj, co by się co gorszego z tego kaszlu nie przyplątało....
Halinko, poczytałam już o tych olejach i zapewne kupię cuś na spróbowanie, bo wiesz, że ja takie rzeczy też lubię
U mnie o dziwo super dzionek :0 Cieplusio w końcu się zrobiło, więc mamy z Roksanką wielkie postanowienie codziennie robić dłuuugie spacery, zbierać pierwsze ziółka i popijać z nich herbatki oraz ćwiczyć ( to oczywiście głównie ja, ale mała strasznie mi pomaga). Całe popołudnie spędziłyśmy jeszcze na balkoniku, grając w pchełki
Pozdrowionka dla was wszystkich!!!!
Piękna pogoda zaprosiła was na spacer?
gdzie byłyście i co widziałyście?
Pytam, bo tyle mojego, że sobie na balkon wyszłam i gębę na chwilę do słońca wystawiłam...
Zrobiłam kolejną inhalację z majeranku, popiłam syropu z czarnego bzu, ale kaszel dalej obecny i ból gardła niestety też...
Dobrze chociaż, że gorączki już nie mam.
Powiem wam, że zaczyna mnie nosić, jak Żyda po pustym sklepie i wymyślam, jakby tu sensownie czas wypełnić...
Na razie zrobiłam porządek w komputerze i dla poprawy humoru zamówiłam sobie torebkę z wyprzedaży...
Piękna pogoda zaprosiła was na spacer?
gdzie byłyście i co widziałyście?
Pytam, bo tyle mojego, że sobie na balkon wyszłam i gębę na chwilę do słońca wystawiłam...
Zrobiłam kolejną inhalację z majeranku, popiłam syropu z czarnego bzu, ale kaszel dalej obecny i ból gardła niestety też...
Dobrze chociaż, że gorączki już nie mam.
Powiem wam, że zaczyna mnie nosić, jak Żyda po pustym sklepie i wymyślam, jakby tu sensownie czas wypełnić...
Na razie zrobiłam porządek w komputerze i dla poprawy humoru zamówiłam sobie torebkę z wyprzedaży...

Dzisiaj taka ładna pogoda a ja cały dzień w domu sama. Troszkę pogotowałam, obejrzałam master chefa. Mam nadzieję tylko, że ta pogoda już się taka utrzyma 
Pochmurno jakoś tak trochę, a zapowiadali piękną słoneczną pogodę.
Mnie tam zarówno, bo i tak w domu siedzę i kicham na potęgę.
Próbuję dodzwonić się do przychodni, ale marne szanse...
Tak czy siak spróbuję złapać swojego lekarza, bo coś za długo trwa ta zabawa....
Niektóre lekarstwa szkodzą bardziej niż sama choroba.
(Publiliusz Syrus)
Słonecznego dnia!
Pochmurno jakoś tak trochę, a zapowiadali piękną słoneczną pogodę.
Mnie tam zarówno, bo i tak w domu siedzę i kicham na potęgę.
Próbuję dodzwonić się do przychodni, ale marne szanse...
Tak czy siak spróbuję złapać swojego lekarza, bo coś za długo trwa ta zabawa....
Niektóre lekarstwa szkodzą bardziej niż sama choroba.
(Publiliusz Syrus)
Słonecznego dnia!

Witajcie
My wczoraj caly dzien z nasza rodzinka na wycieczce w zoo, pozniej spacer po lasku wolskim na kopiec
wiec nogi mi wchodza do pupy:P
ale bylo bosko, wkoncu wycieczka zaliczona:)
a niedlugo sie zbieramy na plac zabaw
Tamirka....mnie w sobote bardz chwycily wymioty, a przy nich dusznosci chwile, szybko mi to nie przejdzie, ale wczoraj ok
Mala ciagle ma kaszel, suchy, najbardziej z rana i w nocy czasem wybudzi ja obstawiam krztusiec...ewent. alergiczne bo przeziebienie to tak dlugo by nie bylo w sensie juz 3 tydzien i nie ma innych objawow
My wczoraj caly dzien z nasza rodzinka na wycieczce w zoo, pozniej spacer po lasku wolskim na kopiec
wiec nogi mi wchodza do pupy:P
ale bylo bosko, wkoncu wycieczka zaliczona:)
a niedlugo sie zbieramy na plac zabaw
Tamirka....mnie w sobote bardz chwycily wymioty, a przy nich dusznosci chwile, szybko mi to nie przejdzie, ale wczoraj ok
Mala ciagle ma kaszel, suchy, najbardziej z rana i w nocy czasem wybudzi ja obstawiam krztusiec...ewent. alergiczne bo przeziebienie to tak dlugo by nie bylo w sensie juz 3 tydzien i nie ma innych objawow