Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
He he ach gdzi te czasy. Auto nasze to obzykane było setki razy, najpierw jedno potem drugie a teraz nie ma kiedy:)Ja polecam, tylko uwaga na kierownice bo trąbi
Sądzę, że najlepiej na tylnym siedzeniu... Przynajmniej w moim przypadku by się to sprawdziło, nie przepadam za pozycjami siedzącymi. Wolę się wygodnie położyć na pleckach .
Z tyłu na pleckach moze i kobiecie wygodnie ale facet wali głową w boczna szybe:) Polecam rozłożyc fotel na maxa, choc czasem rączka skrzyni biegów przeszkadza i ręczny:) Oj w aucie trzeba sie nagimnastykowac wiec jak sie ma gdzie to i na masce mozna:)
Ostatnio próbowaliśmy w plenerze, ale jakiś trybik mi się w głowie włączył i zablokował mnie strach . Słusznie, bo obok niedaleko bawiły się dzieciaki. Zamierzamy kupić sobie namiot .
Mój facet zabrał mnie w ustronne miejsce, żebyśmy mogli pobaraszkować, był to mój pierwszy raz w aucie. Najpierw się pokłóciliśmy, bo poczułam się jakby mnie miał za ladacznicę:/ ale na zgodę zrobiliśmy to na tylnym siedzeniu i było boooosko! był to mój najzajebistszy orgazm jak dotąd
Polecam jak najbardziej, dla takich doznań czasem w sumie mogę się poczuć jak mała ladacznica
Nie miałam niestety tej okazji mimo, że jesteśmy razem 5 lat. Może jak pojedziemy na wypad majowy to spróbujemy. Tylko jak to zrobić? W dzień to każdy może nas zobaczyć. Chyba jedynie jakaś uliczka w lesie by była rozwiązaniem. w nocy to chyba trochę niebezpiecznie tak w lesie nie?
Moim zdaniem seks w samochodzie jest przyjemny Razem z moim chłopakiem zamiast na imprezie, wylądowaliśmy na leśnej ścieżce, na tylnym siedzeniu. Do seksu w samochodzie wcale nie trzeba się kłaść. Mój partner siedział na środkowym siedzeniu a ja na nim. Osobiście bardzo mi się to podobało
Kapitalna sprawa jest ciasno tak jak faceci kochaja i do tego jeszcze dreszczyk emocji Nic dodać nic ująć wszystko wtedy jest hardcorem hihi takie rzeczy poprawiają stan związku bo partnerka ma odskocznie od rutyny jaką jest łóżko
Jasne,ze tak- do tego dochodzi jeszcze dreszczyk że ktoś może nas nakryć co jest dodatkowym podnieceniem dla partnerów. Najlepiej na tylnym siedzeniu,można sie położyć albo typowo na jeźdźca:)
No nie ma to jak pojechaćw plener poodychać świeżym powietrzem w samochodzie jest fajnie już próbowaliśmy na tylnym siedzeniu w5drzwiowym samochodzie ale teraz mamy 3drzwiowy i pewnie spróbujemy na masce jak będzie cieplej
Samochodowy seks to rzeczywiscie niezwykle doznania pod
kazdy wzgledem.
A ten wzrost adrenaliny to doslownie namietnosc i ekstaza na najwyzszym poziomie.
Prawde mowiac to kazde miejscie jest doskonale na niebianski seks , pod
warunkiem , ze oboje przepadamy za takimi doznaniami i miejscami.
Jestem na tak .
Hmm mi się zdarzyło nawet w maluch seks uprawiać potem w większym aucie,lecz najbardziej uwielbiam seks pod namiotem na Woodstocku gdy od temperatury lecą krople potu brr