Samochód - dobry warsztat
Samochód - dobry warsztat
Taki mi się temat, a właściwie pytanie nasunęło...jak wybrać dobry warsztat? na co zwracacie uwagę?:)
Re: Samochód - dobry warsztat
zgadzam się, najlepiej poradzić się kogoś gdzie najlepiej zostawić swoje autko
warto też zabrać ze sobą jakiegoś faceta, brata, męża czy chłopaka, który trochę się zna na samochodach bo kobiecie niestety czasem mechanik może wcisnąć że coś nie działa i trzeba to wymienić, a w rzeczywistości tak nie jest, niestety wiem z doświadczenia ;/
Macie rację, ale wkurza mnie, jeśli nie mogę czegoś załatwić sama...
Co do tego na co zwrócić uwagę...to jeszcze na pewno wygląd warsztatu nie świadczy o jego jakości.
Co do tego na co zwrócić uwagę...to jeszcze na pewno wygląd warsztatu nie świadczy o jego jakości.
-
dzo
ee no pewnieNetlady pisze: Co do tego na co zwrócić uwagę...to jeszcze na pewno wygląd warsztatu nie świadczy o jego jakości.
Niby logiczne...ale chyba dużo ludzi daje się nabrać, prawda? 
Na opinie znajomych
Nie ukrywam, że się na samochodach i na warsztatach nie znam, więc gdy trzeba jechać do jakiegoś serwisu, to zawsze pytam rodzinę czy znajomych kogo by mi polecili.
Zwykle szukam opinii w necie na temat w internecie oraz właśnie u znajomych.
Też zwracam uwagę na to jak mechanik sprawdza samochód, jakie ma podejście itp. Myślę że bardzo łatwo rozpoznać dobrego mechanika.
DZIEKUJEMY ZA REKLAME
Też zwracam uwagę na to jak mechanik sprawdza samochód, jakie ma podejście itp. Myślę że bardzo łatwo rozpoznać dobrego mechanika.
DZIEKUJEMY ZA REKLAME
- kusicielka
- Extra Kobietka
Opinie znajomych pierwszorzędnie bym powiedziała, ale są też opinie w google. My mielismy znajomego fajnego mechanika, ale Roverka nie lubi naprawiać i daleko się zrobiło, jak sie przeprowadziliśmy, ale teraz M znalazł pasjonatów marki, którzy się specjalizują, sami mają itd.
Przede wszystkim na poważne traktowanie, bo niestety w wielu warsztatach różnie się podchodzi do człowieka
Opony do wózków - Ekka-opony.pl
Bywa niestety, dlatego trzeba znaleźć dobry warsztat, gdzie można liczyć i na profesjonalne, fachowe wykonanie usługi i na obsługę na poziomiezebra12 pisze:Przede wszystkim na poważne traktowanie, bo niestety w wielu warsztatach różnie się podchodzi do człowieka
https://www.sztukalakierowania.pl
jak się przeprowadziliśmy do nowego miasta i nie było kogo się podpytać to był problem, ale jakoś metoda prób i błędów z naszym fordem trafiliśmy do aso i już tak zostało, wiem chociaż że częśći dają oryginalne
bo w różnych warsztatach różnie było, jeden koleś to zalecił zazłomować auto a okazało się, że tylko jakaś uszczelka poszła
też szukam dobrego warsztatu, z Łodzi, pomożecie?
Auto-Widawski w Warszawie na ul.Estrady. Tam i tylko tam jeśli masz blisko.