Rzucanie palenia

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Milosniczkazakupow
Fajna Kobietka

Rzucanie palenia

Post autor: Milosniczkazakupow »

Hej, chce rzucić palenie i nie wiem jakim sposobem. Tabletki, plastry?
Monisia80
Miła Kobietka

Re: Rzucanie palenia

Post autor: Monisia80 »

Może spróbuj przerzucić się elektryczne. Ponoć są o o wiele mniej szkodliwe.
Awatar użytkownika
lusilla1
Jestem tu nowa :)

Post autor: lusilla1 »

Moim zdaniem, najlepiej jest od razu podejść do tematu w sposób jak najbardziej otwarty i świadomy zarazem. Zobaczyć jak to jest z Twoją motywacją i na czym Ci zależy :) dlaczego chcesz rzucić. Tutaj chyba żadne plastry czy inne cudowne tabletki nie pomogą... może skontaktować się z jakimś psychologiem? Wiem, że w niektórych sytuacjach bardzo to pomaga!
]:-)
Awatar użytkownika
espanka
Fajna Kobietka

Post autor: espanka »

w aptelia.pl jest promocja na gumy nicorette aptelia.pl/apteka/p4893-Nicorette_Classic_Gum_4_mg_guma_do_zucia_105_szt. bliskiej mi osobie zięki tym gumom się udało rzucić w koncu papierosy, dużo innych produktów też jest w obniżonej cenie
Awatar użytkownika
alexane00
Jestem tu nowa :)

Post autor: alexane00 »

Okazuje się, że poza rakotwórczym działaniem, tytoń w połączeniu z konopiami może mieć także inne, niekorzystne konsekwencje. Chodzi szczególnie o jednoczesne palenie mieszanki suszu konopnego i tytoniu, jednak także palenie jednej substancji bezpośrednio po drugiej oraz używanie równolegle obu substancji w pewnych krótkich odstępach czasu nie pozostaje bez znaczenia.
Łączenie konopi i tytoniu to zły pomysł – poza negatywnym wpływem na płuca, może zwiększać poziom lęku i nasilać objawy depresji
ODPOWIEDZ