RUDE WŁOSY dla odważnej nastolatki

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ

RUDY. Pasuje czy nie ? ;>

TAK :) Jesteś śliczna.
1
33%
Tak, chociaż... to ryzykowne.
2
67%
NIE ! Kategorycznie zostań przy brązie !
0
Brak głosów
Pasuje Ci zupełnie inny kolor włosów ;) blond ? czerń ?
0
Brak głosów

Liczba głosów: 3

Martyna.oO
Jestem tu nowa :)

RUDE WŁOSY dla odważnej nastolatki

Post autor: Martyna.oO »

Czeeeść dziewczyny ;))
Od zawsze byłam bardzo śmiała, odważna i pewna siebie.
Pomyślałam, że czas pokazać to światu ;)
Co wy na... RUDE WŁOSY ?!
Myślicie, że wyglądała bym fajnie, a może... nie ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Będę walczyć tak długo, aż pewnego dnia powiem sobie skromnie, wszystko czego chciałam dzisiaj już należy do mnie.
dzo

Re: RUDE WŁOSY dla odważnej nastolatki

Post autor: dzo »

odważna to Ty jesteś żeby na publicznym forum wstawiać swoją fotkę i żeby ludzie się nad Tobą zachwycali

PS. niezły retusz w photoshopie ;)
Martyna.oO

Oj bez przesady ;) Jest wiele publicznych forów, na których wstawiamy swoje zdjęcia i nic złego się od tego nie dzieje ;)
Nie miałam na celu wzbudzać czyjegoś podziwu. Chodzi mi raczej o obiektywną poradę, czy farbować się na rudo czy nie ;)
Będę walczyć tak długo, aż pewnego dnia powiem sobie skromnie, wszystko czego chciałam dzisiaj już należy do mnie.
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Nie lepiej iść do fryzjera i uzyskać profesjonalną radę ? Twoje propozycje odp są rozbrajające zwłaszcza "jesteś śliczna" .... bez przesady , trochę samokrytycyzmu ;) na podstawie zdjęcia ciężko ocenić czy kolor będzie komuś pasował, poza tym liczy się też styl ubierania itd.
Martyna.oO

Może rzeczywiście udam się do fryzjera, przy okazji wizyty zapytam, przemyślę zdanie fryzjera. To też nie tak, że wezmę bezkrytycznie każdą radę ;)
ODPOWIEDZ