Rozwód

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
paatka23
Fajna Kobietka

Rozwód

Post autor: paatka23 »

Hej, niedługo czeka mnie sprawa o alimenty i potrzebuję dobrego adwokata, który pomoże mi ją wygrać. Znajoma polecała mi kancelarię JWC z Krakowa. Co myślicie, znacie kogoś kto korzystał z ich pomocy?
Arletta Bolesta
Miła Kobietka

Re: Rozwód

Post autor: Arletta Bolesta »

Czasami podczas rozwodu warto wziąć pod uwagę kościelne orzeczenie nieważności małżeństwa jako nowy proces
Pozdrawiam
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny
Nana27
Jestem tu nowa :)

Post autor: Nana27 »

Arletta Bolesta pisze:Czasami podczas rozwodu warto wziąć pod uwagę kościelne orzeczenie nieważności małżeństwa jako nowy proces
Pozdrawiam
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny

xDDDD
Laraka
Miła Kobietka

Post autor: Laraka »

Do spraw rozwodowych mogę wam polecić kancelarię pani mecenas Magdaleny Karaczun. Przeprowadzała rozwód mojego brata. Wszystko poszło sprawnie i bez komplikacji i duża w tym zasługa właśnie pani mecenas, która każda sprawę traktuje z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem. Jej kancelaria znajduje sie w Ełku ale prowadzi ona sprawy niezależnie od lokalizacji.
Klasza

Post autor: Klasza »

Dobrze, że istnie ta możliwość rozwodu.. chyba w Polsce mieli wprowadzić jakieś zmiany w tej sprawie? jakieś utrudnienia w sprawach rozwodowych?
profesjonalne usługi https://adwokat.jgora.pl
usjdm

Post autor: usjdm »

Michał Tobiasz z Rzeszowa - Polecam !
ODPOWIEDZ