Rolety

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
karoligla
Jestem tu nowa :)

Rolety

Post autor: karoligla »

Kochani, chcemy z mężem zamontować rolety w mieszkaniu i szukamy sprawdzonych miejsc, w jakich można je kupić. W skrócie w grę wchodzą rolety Kraków i Nowa Huta – ja na co dzień pracuję w Krakowie, a mąż w Nowej Hucie, więc każde z nas może obejrzeć ofertę rolet gdzie indziej. Wstępnie wytypowaliśmy sobie firmę SAFEDOOR, ale chciałabym się upewnić, czy to dobry wybór. Mieliście z tą firmą do czynienia?
martaokil

Re: Rolety

Post autor: martaokil »

SafeDoor ma naprawdę dobre ceny i opłaca się u nich kupować. Przynajmniej z moich wyliczeń wynikało, że zamawiając tam, zaoszczędziliśmy sporo na roletach, a wcale nie wybieraliśmy jakieś najtańszych. Raczej takie z górnej półki cenowej i świetnie wyglądają.
staneverglow

Post autor: staneverglow »

Rolety ze sklepu SafeDoor i z Ikei są bardzo dobrej jakości i w bardzo przystępnych cenach, polecam.
mirinda67
Miła Kobietka

Post autor: mirinda67 »

Sprawdź sobie ofertę sklepu z roletami AGATA ROLETY. Mam od nich rolety w domu i żaluzje w biurze, mogę polecić. Świetna jakość i szybka realizacja zamówienia. Poleciłam koleżanka i ona również bardzo zadowolona, nawet kupiłam mi winko za to polecenie ;) Znajdź sobie ich w internecie mają salon stacjonarny w Siemianowicach Śląskich bodajże, ale można zamawiać przez stronę. Ja korzystałam z konfiguratora.
OlaMaKota

Post autor: OlaMaKota »

Dlaczego chcecie tylko stacjonarnie kupić? My zamawialiśmy nasze rolety tylko przez internet na stronie sklepu SOLARO i mieliśmy całą wycenę online po wysłaniu im wymiarów okien. Później przelew i czas oczekiwania na realizację zamówienia - ok półtorej tygodnia. W sumie tyle z formalności. W poprzednim mieszkaniu jakieś 10 lat temu kupowaliśmy rolety w sklepie stacjonarnym, ale teraz czasy się zmieniły - nawet kredyt można zaciągnąć przez internet :)
kaska.maska

Post autor: kaska.maska »

Rolety... nie, nie. Weź się lepiej zdecyduj na plisy okienne. Ja ostatecznie wybrałam te z Nafi i uważam z perspektywy czasu, że to był strzał w 10.
adrian2221

Post autor: adrian2221 »

Ja ostatnio kupiłem rolety i za nie nie dałem dużo kasy. Te rolety są bardzo dobre.
sklep konopny
Alicja75

Post autor: Alicja75 »

kaska.maska pisze:Rolety... nie, nie. Weź się lepiej zdecyduj na plisy okienne. Ja ostatecznie wybrałam te z Nafi i uważam z perspektywy czasu, że to był strzał w 10.
Zgadzam się - plisy są uniwersalne i estetyczne, ten typ rolet się nada też na poddasze. Lato idzie, żaluzje/rolety kupić trzeba, a łatwo nie jest, bo wybór duży :) polecam bloga zaluzjeokienne com.pl, mają sporo artykułów, które mogą pomóc.
Kasiak

Post autor: Kasiak »

Plisowana roleta moim zdaniem jest mniej estetyczna od rolety rzymskiej, ale cena jest też niższa zwykle. Ogółem rolety obecnie nie są zbyt drogie, wydaje mi się, że to może być nawt mniejszt wydatek niż zakup firan oraz zasłon ;p
Ja swoje zakupy robiłam tu https://lestore.pl/sklep/rolety-plisowane/
sy7613

Post autor: sy7613 »

A ktoś z was montował pergole tarasową?
Planujesz zaprojektować swój taras? Pomyśl o dodatkach takich jak markizy czy pergole tarasowe. Sprawdź naszą ofertę na http://modnytaras.pl/
kryca1

Post autor: kryca1 »

Tak taka pergola jest świetna. Poza funkcją ochrony przed słońcem i deszczem jest niesamowicie estetyczna.
Nowoczesne rolety wewnętrzne to ważny element dekoracyjny w każdym mieszkaniu, domu, czy biurze.
https://dopasujrolety.pl/pl/6-rolety-wewnetrzne
hfd322

Post autor: hfd322 »

Również uważam, że pilsy to najlepszy wybór.
Brama segmentowa znajduje swoje zastosowanie w garażach murowanych czy budynkach nowo powstających. http://producentbram24.pl/index.php/ofe ... segmentowe
koi67

Post autor: koi67 »

Ja nie jestem aż takich fanem pils.
Przeczytaj artykuł jak rolety zewnętrzne wpływają na oszczędność ciepła?
http://www.roletyalu.pl/poradnik/rolety ... -termiczne
ODPOWIEDZ