relaks we dwoje
-
grazynka12
relaks we dwoje
Na jaki relaks we dwoje sobie ostatnio pozwoliliście?
Szukam inspiracji, oprócz leżenia w łóżku z filmem ;/
Re: relaks we dwoje
Spacer, bieganie, jakieś wspólne sporty.
Dużo tego, zależy co lubicie robić.
http://www.osrodekintra.pl/menu-3/rozwoj-osobisty
jakiś fajny wypad np nad wodę, a jak nie to usiąść w jakimś cichym miejscu czy to łąka czy to ławka, i pogadać..
Albo przechadzka po lesie.. fajna sprawa czasami..
Albo przechadzka po lesie.. fajna sprawa czasami..
we dwoje można robić wszystko
może wyjście na basen, na rolki, na piknik, wspólna kąpiel;]
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
my bylismy ostatnio na łódkach, świetnie się bawiliśmy
Wspólna kąpiel przereklamowana, haha
ja już mam jej po dziurki w nosie, póki mam malutką wannę... z kabiną, to ja rozumiem.. 
Ja nigdy nie mam jej dość...
Jeżeli macie jakieś wspólne pasje,, to można je rozwijać..
jakieś gry planszowe
czy nawet wytyczenie sobie jakiś celów turystycznych....
jakieś gry planszowe
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Właśnie, gry planszowe! My wybraliśmy eurobusiness i układamy puzzle 
-
grazynka12
zdecydowaliśmy się na spacery, góry, SPA i odrobinę luksusu
jedziemy na weekend do rezydencji Nad Wodospadem 
Gra planszowa "we dwoje". Polecam.. 
Chociaż szczerze się przyznam niektórych rzeczy nie wiedziałam.. :/
Adidasowa pewnie jej nie masz dość bo masz dużą wannę lub kabinę:). U mnie taka malutka wanienka, że jak oboje weszliśmy to mój chłop w niej utknął
Tylko wspólną kąpiel pod prysznicem dobrze wspominam ale to było na ślubie więc mogliśmy sobie pozwolić.. choć też nie było zbyt cudownie, nie było zasuwanych szybek, tylko zwykła szmata klejąca się do ciała.. musiałam ją przywiązać do kaloryfera co spowodowało powódź w łazience
Chociaż szczerze się przyznam niektórych rzeczy nie wiedziałam.. :/
Adidasowa pewnie jej nie masz dość bo masz dużą wannę lub kabinę:). U mnie taka malutka wanienka, że jak oboje weszliśmy to mój chłop w niej utknął
Tylko wspólną kąpiel pod prysznicem dobrze wspominam ale to było na ślubie więc mogliśmy sobie pozwolić.. choć też nie było zbyt cudownie, nie było zasuwanych szybek, tylko zwykła szmata klejąca się do ciała.. musiałam ją przywiązać do kaloryfera co spowodowało powódź w łazience
my razem na grzybki chodzimy dla relaxu 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
My dla relaksu razem oglądamy zazwyczaj filmy z lampką wina. Albo po prostu leżymy.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
Świntuszenie a później wspólny prysznic mmm
najlepsza forma relaxu 
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Wspólna kąpiel
Zawsze jest świetnym relaksem dla dwojga 
Wspólnie z moim chłopakiem uwielbiam oglądać jakiś film czy też serial. Ostatnio w poszukiwaniu filmu na wieczór trafiliśmy na fajną stronę https://ekino.sx/ i chciałabym ją polecić innym ponieważ wszystko co się tam znajduje jest całkowicie za darmo, a do wyboru nie jest mało.
nie widujemy sie za czesto bo maz duzo pracuje w delegacjach ale jak juz jest to chociaz w lozku sobie to rekompensujemy 
-
szczocinka
- Miła Kobietka
eee to tylko zazdroscicmajkusia pisze:nie widujemy sie za czesto bo maz duzo pracuje w delegacjach ale jak juz jest to chociaz w lozku sobie to rekompensujemy
to wspolczuje
ale wiesz... zawsze mozesz kupic i sprawdzic reakcje. moj na poczatku tez nie bardzo chcial ale na superlove kupilam najpierw 3 rozne zabawki wybral jedna, potem zgodzil sie na kolejna i kolejna i tak sie rozwinelo 
My sobie lubimy obejrzeć razem coś lekkiego w telewizji
Niby banalna rzecz, ale jak się nie ma zbyt wiele czasu to docenia się właśnie takie chwile. A propos, ostatnio widziałam zapowiedź tego nowego programu kamper Polska, oglądaliście już, warto? 
My bardzo lubimy spędzać czas oglądając różne filmy czy seriale wspólnie. Kiedyś trafiliśmy na wyjątkową stronę https://ekino.sx/ Tam można swobodnie oglądać filmy za darmo, w dobrej jakości i bez żadnych przeszkód.
-
GenowefaT1980
- Jestem tu nowa :)
Pobyt w spa - zarezerwujcie miejsce w pobliskim spa i cieszcie się relaksującymi zabiegami razem.
Wykonane z najwyższej jakości drewna, nasze schody zapewnią nie tylko funkcjonalność, ale także piękno i elegancję. Nasza firma oferuje indywidualne projekty schodów... https://topschody.pl/
Czytanie książek to dla nas nie tylko sposób na spędzanie wolnego czasu, to również wyjątkowa forma wspólnego relaksu i doświadczania nowych światów. Ostatnio razem przeczytaliśmy "Dzień patrzenia w niebo" https://wydawnictwopoligraf.pl/publikac ... a-w-niebo/ Grzegorza Mysiorskiego i to było dla nas wyjątkowe doświadczenie. Literatura potrafi łączyć ludzi i otwierać przed nami nieznane przestrzenie. To dla nas nie tylko pasja, to także sposób na budowanie jeszcze głębszych więzi.