relaks

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Luśka

relaks

Post autor: Luśka »

co dziewczyny robicie żeby się zrelaksować, odstresować?:)
evka

Re: relaks

Post autor: evka »

Goraca kompiel z piana zapalone zapachowe swiece cisza ach.Albo dobra ksiazka i ulubiona cherbatka i cicha muzyczka :happy
meredith

Post autor: meredith »

Spacerek z córeczką :) nocne siedzenie w necie, bo w dzień to nie ma szans i zakupyyyyy :D
meredith

Post autor: meredith »

Ach no i jak mogłam pominąć... pogaduchy z siorką oczywiście :)
evka

Post autor: evka »

o dzieki i wicewersa siostro :kiss2
agat

Post autor: agat »

dla mnie najlepszym relaksem jest spacer albo książka :) czasem może być czytanie książki na spacerze :D
jagoda

Post autor: jagoda »

przede wszystkim muzyka bo jak wiadomo łagodzi obyczaje :) no a tak pobocznie trochę poczytać, poleniuchować to mój relaks :)
Leukone

Post autor: Leukone »

dobra książka, wpatrywanie się w gwieździste niebo. :)
Anka24

Post autor: Anka24 »

Luśka pisze:co dziewczyny robicie żeby się zrelaksować, odstresować?:)
jeżdżę do spa :woman a jak brakuje czasu to chociaż na weekend! bo nic tak na mnie nie wpływa jak serie zabiegów na twarz czy całe ciało. Czasem to nawet na zabiegi gratisowe się załapie
milka89

Post autor: milka89 »

ja tam lubie się przejść lub posłuchać klimatycznej muzyki
babsko

Post autor: babsko »

Zamierzam sobie skompletowac jedwabna posciel Silk Dreams i w niej sie relaksowac. Spac po cesarsku. Sluchac przy tym dobrej muzyki (nie zasne w ciszy). I odpoczywac, ladowac baterie na kolejny dzien ;) :rower
milka89

Post autor: milka89 »

A dla mnie najlepszą formą relaksu jest wieczorny jogging w parku. Zakładam sluchawki i truchtam, myśląc o niczym :D
Marina

Post autor: Marina »

hym... najlepiej leżąc do góry brzuchem, tv, książka może nawet :cooking . Ale żeby się nie stresować, to pije Plusssz Żeń-szeń bądź herbatkę z miodem.
1mpresja
Fajna Kobietka

Post autor: 1mpresja »

Ja lubię robić SPA swoim stopom :) Używam wtedy preparatów zmiękczających do zrogowaciałej skóry stóp i pięt, potem pumeks/tarka i na koniec nakładam maskę regenerującą. Te kosmetyki są w takich pomarańczowych opakowaniach, marki Bielenda bodajże, jestem zadowolona z efektów :) + ta świadomość, że robi się coś dobrego dla siebie i że się o siebie dba :)
araksol
Jestem tu nowa :)

Post autor: araksol »

A ja mam kilka metod. I tak po pierwsze medytacje albo zabieg Reiki. Po drugie książka. Może być muzyka z tym, że raczej klasyczna lub do medytacji. Może być malowanie obrazów. Czasem odpoczywam po prostu leżąc z kotem na kolanach.A czasem tylko krótki sen stawia mnie na nogi...
Awatar użytkownika
magda.apotex
Jestem tu nowa :)

Post autor: magda.apotex »

Podczas relaksu polecam zastosować zioła dostępne w aptekach. Najlepiej działa znana od wieków melisa lekarska oraz ekstrakt z szyszek chmielu. Z pewnością przyniosą ukojenie po ciężkim dniu.

Pozdrawiam.
Magda,
doradca online Sen Apotex.
www.senapotex.pl
ODPOWIEDZ