relaks
-
evka
Re: relaks
Goraca kompiel z piana zapalone zapachowe swiece cisza ach.Albo dobra ksiazka i ulubiona cherbatka i cicha muzyczka 
-
meredith
Spacerek z córeczką
nocne siedzenie w necie, bo w dzień to nie ma szans i zakupyyyyy 
-
agat
dla mnie najlepszym relaksem jest spacer albo książka
czasem może być czytanie książki na spacerze 
-
jagoda
przede wszystkim muzyka bo jak wiadomo łagodzi obyczaje
no a tak pobocznie trochę poczytać, poleniuchować to mój relaks 
-
Anka24
jeżdżę do spa :woman a jak brakuje czasu to chociaż na weekend! bo nic tak na mnie nie wpływa jak serie zabiegów na twarz czy całe ciało. Czasem to nawet na zabiegi gratisowe się załapieLuśka pisze:co dziewczyny robicie żeby się zrelaksować, odstresować?:)
-
babsko
Zamierzam sobie skompletowac jedwabna posciel Silk Dreams i w niej sie relaksowac. Spac po cesarsku. Sluchac przy tym dobrej muzyki (nie zasne w ciszy). I odpoczywac, ladowac baterie na kolejny dzien
:rower
-
milka89
A dla mnie najlepszą formą relaksu jest wieczorny jogging w parku. Zakładam sluchawki i truchtam, myśląc o niczym 
-
Marina
hym... najlepiej leżąc do góry brzuchem, tv, książka może nawet
. Ale żeby się nie stresować, to pije Plusssz Żeń-szeń bądź herbatkę z miodem.
Ja lubię robić SPA swoim stopom
Używam wtedy preparatów zmiękczających do zrogowaciałej skóry stóp i pięt, potem pumeks/tarka i na koniec nakładam maskę regenerującą. Te kosmetyki są w takich pomarańczowych opakowaniach, marki Bielenda bodajże, jestem zadowolona z efektów
+ ta świadomość, że robi się coś dobrego dla siebie i że się o siebie dba 
A ja mam kilka metod. I tak po pierwsze medytacje albo zabieg Reiki. Po drugie książka. Może być muzyka z tym, że raczej klasyczna lub do medytacji. Może być malowanie obrazów. Czasem odpoczywam po prostu leżąc z kotem na kolanach.A czasem tylko krótki sen stawia mnie na nogi...
- magda.apotex
- Jestem tu nowa :)
Podczas relaksu polecam zastosować zioła dostępne w aptekach. Najlepiej działa znana od wieków melisa lekarska oraz ekstrakt z szyszek chmielu. Z pewnością przyniosą ukojenie po ciężkim dniu.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Magda,
doradca online Sen Apotex.
www.senapotex.pl
doradca online Sen Apotex.
www.senapotex.pl