pytanie do niespełnionych kobiet/mężatek

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
Marcin.a.20
Jestem tu nowa :)

pytanie do niespełnionych kobiet/mężatek

Post autor: Marcin.a.20 »

Cześć, mam na imię Marcin imam 24 lata. Mam do Was pytanie. Wiem, że jest grupa kobiet, które w swoich związkach są wypalone, albo zaniedbane. Czegoś im brakuje. Tak się zastanawiam jak to się potoczyło, że jest taki stan rzeczy? Czego dokładnie byście chciały, a tego nie otrzymujecie? Tak pytam, bo w przyszłości nie chciałbym popełnić jakichś głupich błędów. Z góry dzięki za odpowiedzi, jak któraś z pań nie chce pisać na forum publicznym to zapraszam na SPAM

Proszę nie zostawiać na forum prywatnych kontaktów..
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 9:01 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
TomaszPionek

Re: pytanie do niespełnionych kobiet/mężatek

Post autor: TomaszPionek »

Z pewnością każda kobieta chciałaby wyjśc za mąż. Dla tych które chcą a nie mają z kim zapraszam. Sala zarezerwowana tylko wybranki brak :(
dradziszewska
Fajna Kobietka

Post autor: dradziszewska »

Kobieta powinna być doceniana, kokietowana każdego dnia, każda z nas ma inne potrzeby ale nie zaszkodzi przytulić swojej kobiety ot tak poprostu a nie tyllko gdy chcesz zainicjować coś więcej.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
Evel

Post autor: Evel »

TomaszPionek - żartujesz?
ODPOWIEDZ