Cześć, mam na imię Marcin imam 24 lata. Mam do Was pytanie. Wiem, że jest grupa kobiet, które w swoich związkach są wypalone, albo zaniedbane. Czegoś im brakuje. Tak się zastanawiam jak to się potoczyło, że jest taki stan rzeczy? Czego dokładnie byście chciały, a tego nie otrzymujecie? Tak pytam, bo w przyszłości nie chciałbym popełnić jakichś głupich błędów. Z góry dzięki za odpowiedzi, jak któraś z pań nie chce pisać na forum publicznym to zapraszam na SPAM
Proszę nie zostawiać na forum prywatnych kontaktów..
pytanie do niespełnionych kobiet/mężatek
-
Marcin.a.20
- Jestem tu nowa :)
pytanie do niespełnionych kobiet/mężatek
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 9:01 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
TomaszPionek
- Jestem tu nowa :)
Re: pytanie do niespełnionych kobiet/mężatek
Z pewnością każda kobieta chciałaby wyjśc za mąż. Dla tych które chcą a nie mają z kim zapraszam. Sala zarezerwowana tylko wybranki brak 
-
dradziszewska
- Fajna Kobietka
Kobieta powinna być doceniana, kokietowana każdego dnia, każda z nas ma inne potrzeby ale nie zaszkodzi przytulić swojej kobiety ot tak poprostu a nie tyllko gdy chcesz zainicjować coś więcej.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
TomaszPionek - żartujesz?