Pytanie do matek chłopców
Pytanie do matek chłopców
Sama jestem mamą 6-letniego Pawełka i zwracam się do Was z takim oto problemem. Otóż,gdy zrobiło się zimno pod spodnie dziewczynkom można założyć cienkie rajstopy,a co z chłopcami? Jak ubieracie swoich synów jesienią,gdy same spodnie już nie wystarczają?
Re: Pytanie do matek chłopców
ja zakupilam w sklepie kalesonki takie cieple jak rajstopki tyle ze bez stopek u mnie w miescie mozna takie kupic za 4-5zl sztuka i zakladam synkowi do szkoly pod spodnie
Idź do pierwszego lepszego sklepu odzieżowego dla dzieci i spytaj o kalesony... I wcale nie muszą być jak cienkie rajstopy, jedne kupiłam bawełniane a drugie jak grube rajstopy, oczywiście bez stópek. Ale jak mój synek był mniejszy to i rajstopy mu zakładałam.
Dzięki za porady, moje drogie 
polecamy sie na przyszłość 
-
Kennessa
No z tym trzeba uważać, bo zima idzie i potem powstaje problemy z odmrożeniami SPAM
Ostatnio zmieniony pn lis 04, 2013 5:07 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie śmiecić forum
Powód: proszę nie śmiecić forum
Też kupuje kalesony takie jak rajstopy grube tylko z tym śmiesznym przodem na siusiaka. Syn by mnie chyba wygonił z pokoju jakbym mu chciała założyć zwykłe rajstopy ;P
-
moniczka78g
- Jestem tu nowa :)
dokładnie, mój też się buntował, jak wkładałam mu - jak to mówił - "rajtki", kalesony to zdecydowanie o wiele lepszy pomysł 
http://www.monier.pl/
Mój syn nosi albo kalesony,albo getry.A zimą rajstopki.
No mój ma 9 lat i trudno mu jednak by było wcisnąć rajstopy. Stanowczo wole kalesonki, bo i on jest spokojny i ja wiem, że jest mu ciepło ;P
Są kalesonki, rajstopy dla chłopców, albo getry.
mój synek ubiera kalesony, rajstopek już nie chce, twierdzi, że tylko mama może je nosic
http://pysznosci.com.pl/