puder transparentny
puder transparentny
szukam dobrego pudru transparentnego, ale żeby dość dobrze tuszował niedoskonałości skóry. do tej pory nie znalazłam takiego który łączyłby te dwie cechy więc postanowiłam poszukać wiedzy u innych
mam nadzieję że mi pomożecie 
Re: puder transparentny
jaśminowy BRTC, kosztuje trochę powyżej stówy, ale jest rewelacyjny. w SPAM możesz kupić.
Ostatnio zmieniony śr wrz 24, 2014 1:08 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Z paese fajny bambusowy 
-
Jola Jolanta
- Jestem tu nowa :)
Mój ulubiony to Ben Nye ale jest dość drogi ok 80 zł z tym że jest to profesjonalny produkt dla makijazystów
Są też te naturalne bambusowe tanie 
Paese ma chyba bambusa 
Tak, paese ma na pewno. Ale są też tańsze, z biochemii urody
-
Rzesy-Sklep_pl
- Miła Kobietka
Pytanie czy równie skuteczne co ten puder,bo to zasadnicze pytanie,czy w parze z niższą ceną nie idzie także jakość,jak sądzicie?
Ja bardzo lubię puder transparentny Max Factor, kupiłam już chyba 3 opakowanie... creme puff tak sie jakoś nazywa. Dobrze kryje, nakładam go na podkład i długo trzyma mi się dzięki temu makijaż
-
karolajoanna
Transparentnyy nie ma kryć 
- Michalina88
A ja wolę kryjące 
Transparentne są bardzo fajne. Ja mam owsiany.
A co ma robić puder transparentny?HUNTERKA pisze:Transparentnyy nie ma kryć
Transparentny jest przezroczysty. Nie kryje tylko matuje 
Lubię transparentne. Ja mam problem z doborem podkładu... A jeszcze puder to by była masakra ;p
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
Określenie „transparentny” w stosunku do pudru mówi nam o tym, że zawarte w jego składzie składniki matujące są całkowicie bezbarwne – przezroczyste.
puder transparentny jest świetny przy cerze z tendencją do tłuszczenia się. Ja mam puder mineralny Velvet od Earthnicity i jestem z niego zadowolona 
-
agnieszkaa
ja jestem bardzo zadowolona z pudru transparentnego MIYO, który znalazłam przypadkiem na spam gdy kupowałam inne kosmetyki, naprawdę porządnie matuje cerę w moim przypadku na cały dzień i już nie poprawiam makijażu w ciągu dnia, a na dodatek mam wrażenie, że dzięki temu pudrowi podkład dłużej zostaje "na swoim miejscu" 
Ostatnio zmieniony wt mar 17, 2015 5:13 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum. Spam.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum. Spam.