Puder do konturowania twarzy-bronzer.

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
wiga2
Jestem tu nowa :)

Puder do konturowania twarzy-bronzer.

Post autor: wiga2 »

Witajcie.Podczytuje forum od dawna. Postanowilam sie zalogowac,zeby zapytac Was o to czy znacie puder do konturowania twarzy, ktory nie bedzie pomaranczowy, ani rudy badz czerwony.
Od dawna poszukuje bronzera, ktory bedzie w chlodnym odcieniu, wiekszosc wyglada na mnie pomaranczowo,bo z natury mam ciepla-zoltawa karnacje.Nie moze byc tez ciemny bo jestem blondynka i mam bardzo jasna cere. Bede Wam wdzieczna za wszystkie sugestie. Pozdrawiam serdecznie. Ps. Przepraszam za brak polskich znakow.
lipstick11
Jestem tu nowa :)

Re: Puder do konturowania twarzy-bronzer.

Post autor: lipstick11 »

Z mojej strony mogę polecić bronzer NYX w odcieniu Taupe.
Jest to chyba jedyny bronzer, który nie ma w sobie nic z pomarańczu, rudości itp.

Podsyłam link do filmu makijażystki Digitalgirl na YT :
z niego dowiesz się szczegółów, zrobiła recenzję tego produktu.

Niestety nie kupisz go stacjonarnie, ale jest dostępny na allegro, tutaj z tego co widzę jest najtaniej : SPAM

Jeśli szukasz naprawdę chłodnego bronzera to NYX będzie idealny.
Ostatnio zmieniony pt mar 07, 2014 11:26 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM