Pszczoly

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
evka

Pszczoly

Post autor: evka »

doznalam szoku przed chwila tak sie wystraszylam ze jeszcze sie trzese jest godz. 23. a ja cierpie bo mnie wlasnie sudyna uzadlila pare razy chyba .A bylo to tak : siedze klikam na forum i czuje jak mi cos po nodze chodzi pod spodniami poprawiam sie i czuje potezny bol ze cos mnie kuje portki sciaglam z predkoscia swiatla do :sex1 sie tak szybko nie rozbieram a tu prosze pszczola mnie przyspieszyla :lol:

A jak wy radzicie sobie z urzadleniami?
meredith

Re: Pszczoly

Post autor: meredith »

Ja już się wyśmiałam i mogę wrócić na forum ;) odpisałam Ci na gg :) o kurna ile nowych emotków :D
hanka32

Post autor: hanka32 »

BIEDACTWO NASZE :cry: ALE MIAŁAŚ WIECZÓR PECHOWY.A U MNIE W DOMU DZIŚ RANO W KUCHNI BYŁA TAK WIELKA ĆMA ŻE SZOK :!: I NIESTETY DOSTAŁA Z KLAPKI :bicz
jagoda

Post autor: jagoda »

a ja sobie nie radzę sama ... niestety uczulenie ... także jedyna rada to pogotowie ... domięśniowy i dożylny lub na odwrót...
Awatar użytkownika
stokrotka1011
Miła Kobietka

Post autor: stokrotka1011 »

Ja także jestem uczulona, coś koszmarnego.
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ