Przyjaźń czy miłość?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Przyjaźń czy miłość?
z czym nie jest dobrze 
-
GarbatyZenek
- Miła Kobietka
No właśnie dopisałem
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
kobieta szukajaca przygod . to nie dla ciebie . Rozejzyj sie wokoło czy niema jakies wolnej osoby abyscie byli szczesliwi oboje . A jesj zachowanie daje ci 100% odpowiedz , wiec niewarto
-
GarbatyZenek
- Miła Kobietka
Zdaje sobie z tego sprawę, problem w tym że nie mogę sobie z tym poradzić, to już kilka miesięcy jak się z tym męczę. Łatwo powiedzieć , trudniej zapomnieć. Widzę że się tutaj często udzielasz, masz jakieś szczególne doświadczenia?
Ostatnio zmieniony śr sty 30, 2013 10:53 pm przez GarbatyZenek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
bo teraz zima mam wiecej czasu bo jestem w domu , wiec czesto jestem tu na forum .
Wiesz zycie jest doskonała szkoła , z własnych przezyc doswiadczen mozemy duzo sie nauczyc .
Wiem jak to jest gdy aczyna sie dazyc uczuciem kogos a to uczucie nie jest odwzajemione i długo trwa jak sie uporamy z naszymi myslami . Bo one kraza .
mysle , ze tak dobrym pomysłem jest to jesli masz taka mozliwosc wyjechania i poukladania , przemyslenia sobie i tez nabrania dystansu do pewnych spraw .
Wiesz zycie jest doskonała szkoła , z własnych przezyc doswiadczen mozemy duzo sie nauczyc .
Wiem jak to jest gdy aczyna sie dazyc uczuciem kogos a to uczucie nie jest odwzajemione i długo trwa jak sie uporamy z naszymi myslami . Bo one kraza .
mysle , ze tak dobrym pomysłem jest to jesli masz taka mozliwosc wyjechania i poukladania , przemyslenia sobie i tez nabrania dystansu do pewnych spraw .
-
GarbatyZenek
- Miła Kobietka
No tak , tyle że ja całe życie nabieram dystansu bo zawsze się kończy klapą. Zawsze wychodzi tak że ktoś mnie lubi ale na przyjaźni się kończy, może to właśnie przez moją pracę bo często wyjeżdżam. Ja już swoje też przeszedłem i można by książkę napisać dlatego jestem bardzo nieufny. Tym razem naprawdę były momenty że wierzyłem że może być inaczej i że może się udać. Najwyraźniej gdzieś mam duży problem. Boję się tylko że teraz ciężko będzie mi się pozbierać. Chyba będę musiał tutaj usunąć trochę z tego co napisałem ale muszę coś wyrzucić z siebie a tak naprawdę to nie mam do kogo.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz rozmowa , wyzalenie sie duzo daje wyzucenie z siebie . Przynosi ulge .
Tez moze tobie sie tak wydaje ze twoja praca i czeste wyjazdy to problem gdzie niemozesz znalesc sobie kogos na stałe . Mysle , ze nie Bo jesli kto naprawde kocha i zalezy na trwałym szczesliwym zwiazku jest w stanie pogodzic sie z tym ze partner czest wyjezdza .
Moze własnie twoje zaufanie , sam wspomiałes , ze ktos musi sie duzo wysilic abys Ty zaufal . Wiec moze dlatego konczy sie na przyjazni . Bo nikt niechce byc przyrownywany czy traktowany jak poprzednia osoba ktora byles zainteresowany . Kazdy jest inny wiec albo ufasz od poczatku albo tak sie konczy bo stale bedziesz przyrownywał i okazywal brak zaufania . A wiesz mimo wszystko aby stworzyc zwiazek to własnie pierwszym krokiem jest zaufanie
Tez moze tobie sie tak wydaje ze twoja praca i czeste wyjazdy to problem gdzie niemozesz znalesc sobie kogos na stałe . Mysle , ze nie Bo jesli kto naprawde kocha i zalezy na trwałym szczesliwym zwiazku jest w stanie pogodzic sie z tym ze partner czest wyjezdza .
Moze własnie twoje zaufanie , sam wspomiałes , ze ktos musi sie duzo wysilic abys Ty zaufal . Wiec moze dlatego konczy sie na przyjazni . Bo nikt niechce byc przyrownywany czy traktowany jak poprzednia osoba ktora byles zainteresowany . Kazdy jest inny wiec albo ufasz od poczatku albo tak sie konczy bo stale bedziesz przyrownywał i okazywal brak zaufania . A wiesz mimo wszystko aby stworzyc zwiazek to własnie pierwszym krokiem jest zaufanie
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
uwierz w siebie i uwierz w innych a sie uozy
-
GarbatyZenek
- Miła Kobietka
.
Ostatnio zmieniony śr sty 30, 2013 10:54 pm przez GarbatyZenek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Ale gdyby człowiek nie iał tej nadziei to co by zostało . NIC
tak zawsze zyjemy ta nadzieja .
Głowa do gory przyjdzie czas , i zjawi sie ta jedyna ktora obdarzysz zaufaniem bezgranicznym i bedziesz szczesliwy .
A moze tam gdzie wyjedziesz znajdzie sie własnie ta . Mimo wczesniejszych doswiadczen zyciowych
tak zawsze zyjemy ta nadzieja .
Głowa do gory przyjdzie czas , i zjawi sie ta jedyna ktora obdarzysz zaufaniem bezgranicznym i bedziesz szczesliwy .
A moze tam gdzie wyjedziesz znajdzie sie własnie ta . Mimo wczesniejszych doswiadczen zyciowych
-
GarbatyZenek
- Miła Kobietka
.
Ostatnio zmieniony śr sty 30, 2013 10:55 pm przez GarbatyZenek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
zakazana milosc , za ta gonia przewaznie mezczyzni . Powinienes o niej zapomiec , i starac myslec o wolnej osobie o samotnej osobie . Wiesz kazdy dzien ma swoje radosci , a z nas nikt niewie co czeka co przyniesie nam nastepny dzien . Wiec warto miec nadzieje . poprostu najpierw postaraj o niej sie zapomiec , mozesz tylko potraktowac jako kolezanke . A rozejzec sie naprawde za osoba ktora odwzajemni twoje uczucia
-
GarbatyZenek
- Miła Kobietka
Ja tego nie odbieram jako zakazaną bo wiem że to jest sytuacja na wybicie jeśli chodzi o małżeństwo. Chyba ze jest już w innym związku na co wygląda tylko dlaczego jak ją pytałem twierdziła że NIE. O czym zresztą twardo mnie zapewniała.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
moze trzyma Ciebie w zanadrzu jak tam nie wyjdzie to ma Ciebie . Moze jestes awaria
-
GarbatyZenek
- Miła Kobietka
.
Ostatnio zmieniony śr sty 30, 2013 10:56 pm przez GarbatyZenek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
i jesli tak jest to wykorzystuje ciebie i tak ci mydli aby nie stracic wiec najbezpieczniej jest aby trzymac dystans neutralny.
Lepiej abys rozejzal sie naprawde za jakas osoba ktora odwzajemni to co czujesz
Lepiej abys rozejzal sie naprawde za jakas osoba ktora odwzajemni to co czujesz
Do tanga trzeba dwojga. Dobrze, że dopuszczasz do siebie taką myśl, że jesteś jej zabezpieczeniem. Szkoda tylko, że tak może być, bo zabezpieczenie to typowe dowartościowanie się nic więcej.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
GarbatyZenek
- Miła Kobietka
.
Ostatnio zmieniony śr sty 30, 2013 10:46 pm przez GarbatyZenek, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć Zenek. 
W takim razie najbliższy czas pokaże jak ona do tego wszystkiego podchodzi. To dobrze, że się od niej nie odsuniesz jeśli nic z tego nie wyjdzie. Przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz i nie będziesz tracić czasu, bo inne kobiety pewnie czekają.
W takim razie najbliższy czas pokaże jak ona do tego wszystkiego podchodzi. To dobrze, że się od niej nie odsuniesz jeśli nic z tego nie wyjdzie. Przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz i nie będziesz tracić czasu, bo inne kobiety pewnie czekają.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tak ZENEK inne kobiety czekaja na ciebie
-
GarbatyZenek
- Miła Kobietka
Musiałem trochę usunąć tego co pisałem. To za jakiś czas się odezwę. Pa pa
Kto śledził wątki to będzie wiedział. Powodzenia Zenek.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Powodzenia
-
GarbatyZenek
- Miła Kobietka
.
Ostatnio zmieniony pn mar 04, 2013 11:03 pm przez GarbatyZenek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
głowa do góry wszystko sie ułozy . Powodzenia