Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Re: Przy kawie ...

Post autor: Armigor »

Hahaha miałaś racje super to wygląda jak się czai i skok a jaki ździwiony że nic nie ma hihi
Im starszy tym bardziej poszczelony się robi
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Hej LASKI :) no ja z tym myciem włosów mam też udrękę bo muszę codziennie ! rano jak idę do pracy to sporo czasu mi zajmuje doprowadzenie się do stanu wyjściowego.... ale czego się nie robi dla urody. Ostatnie dni mam trochę rozchwiane emocjonalnie, rozczarował mnie facet ( nowość no nie ..) myślałam że ze znajomości coś może będzie, nie to że się zakochałam ale dał mi podstawy na coś więcej a on nic.... życie... jego strata ! dziś mam wolne więc kupiłam na poprawę nastroju buty, bluzkę i bieliznę :) a co sobie będę żałować... skoro nikt mnie nie chce rozpieszczać sama muszę. swoją drogą coraz bardziej zrażam się do facetów i przestaję wierzyć , że gdzieś tam istnieje ktoś godny zaufania :/
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

tak bo smiesznie to wyglada jak goni a nic nie złapie
elzbieta45
Kobietka Expert

Masaja znajdzie sie ten ktoremu zaufasz
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Masjaa jak to mawiają "każda potwora,ma swojego amatora" wiec i ty swojego znajdziesz :D
Moze czekasz na tego wymarzonego z bajki ,a tych znacznie mniej więc pewnie dlatego sie to przeciąga ,ale wkońcu się doczekasz i myśle ze sie nam tu pochwalisz.
Moze z tym to jeszcze nic straconego. Masz racje nam tez sie od zycia cos należy.
Glowa dalej mnie boli wiec zaraz ide sie wykompać i aaaaaaaa.
elzbieta45
Kobietka Expert

witajcie Dziewczyny .....
Oj u nas zimno brrrrrrrrrrrr - 10 . Masaja tak jak Amigor mowi . Znajdziesz tego swojego bo kazdy bredzej czy pozniej trafia na tego swojego .
Amigor jak tam dzisiaj samopoczucie ?
Nasza Peor jakos sie tez nie odzywa sie .Pozdrowionka
elzbieta45
Kobietka Expert

Witaj Blackfox ...
Jak tam samopoczucie dzisiaj ??
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Cześć dziewczyny. Jak tam piątkowy poranek?
Elu, mnie choróbsko trzyma i czuję, że to dopiero początek... Mimo tego humor dopisuje a u Ciebie?
Masjaa pisze:dziś mam wolne więc kupiłam na poprawę nastroju buty, bluzkę i bieliznę :) a co sobie będę żałować... skoro nikt mnie nie chce rozpieszczać sama muszę.
I takie podejście mi się podoba. :D
Masjaa nie zrażaj się. Czasami rzeczywiście ciężko trafić na fajnego faceta. Na szczęście jeszcze "normalni" faceci istnieją.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

Zdrowiej nam zdrowiej nam . U mnie poranek jak zwykle od rana dzeci do szkoly ja za sprzatanie i za obiadek . Pogoda mrozna ze niechce sie wychodzic na dwor . Piatek to poczatek wekendu jak co tydzien . Wygladam za cieplejszymi dniami a ty brrrrrrrrrrrr i to pewnie jeszcze długo poczekam aby sie ociepliło
456
Kobietka Expert

Weekendzik :) Też bym chciała żeby się nieco ociepliło a tu nic. Ciągle śnieg. Już miałam nadzieję, że powoli stopnieje i znowu nasypało.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

a ja z dnia nadzien tez mysle ze temperatura podejdzie blizej plusa a tu jak na złosc spada codzien dalej na minus
456
Kobietka Expert

Trzeba czekać aż do wiosny. Nic nie zapowiada na razie aby było cieplej.

elzbieta45
Kobietka Expert

Tak .. Kikimora dzisiaj tez zajzała kto wie co ciekawego nam napisze ? Pozdrawiam Cie kikimora
Kikimora
Fajna Kobietka

Post autor: Kikimora »

Dziewczynki u mnie dolina. Wczoraj znowu zawalił mi się świat. Do wielu chorób z jakimi zmaga się moja córka dołączył kolejny problem. Tym razem z oczami.No nic to i z tym przyjdzie się zmierzyć, choć z tego co poczytałam w necie to ciężko będzie. Trzymajcie za nas kciuki
elzbieta45
Kobietka Expert

Oj to niedobrze , jak bedziesz chciala pogadac to wiesz my tu jestesmy . Trzymamy kciuki oby wszystko było dobrze . Badz dobrej mysli Kikimora .
456
Kobietka Expert

Ojej... Bardzo współczuję... Trzymamy kciuki żeby wszystko wyszło dobrze.

elzbieta45
Kobietka Expert

te chorobska wszystkich nas nekaja .
456
Kobietka Expert

To niesprawiedliwe.

elzbieta45
Kobietka Expert

Tak , ale wszyscy jestesmy na nie narazone . A jeszcze ta nasza słuzba zdrowia to nam tego nie ulatwia . Bo nigdzie sie nie mozna dostac jak juz kasy sie nie ma to poprostu swiadomie skazani jestesmy na skutki chorob
Kikimora
Fajna Kobietka

Post autor: Kikimora »

Mam wrażenie, że moja córka dostaje od życia wszystkie choroby świata i wyrabia normę za resztę społeczeństwa. Ostatnio tak się cieszyłam, że jej napady astmy i omdlenia z powodu serca zostały wreszcie opanowane, dzięki wspaniałej lekarce, która dobrze zdiagnozowała i dobrała leki. I chwila spokoju w miarę była i znowu coś. Będziemy walczyć. Moja córka to twardzielka, żyje aktywnie i choć nie ma łatwo. A mnie matkę serce boli, że stale z czymś musi się zmagać moja córka.
Dolina powoli mi mija. Trzeba się przestać martwić i zacząć żyć i szukać rozwiązania na to co zostało zdiagnozowane.
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Cześć dziewczyny ja dzisiaj jak wczoraj walczę z bólem głowy.
Poraz pierwszy zdążyło mi się zaspać i nie obudzić syna do szkoły.
Ta pogoda mnie rozwala leje jak z cebra ,noce jak zwykle mrozi a za dnia wysoko na plusie wszyscy nażekają na ciśnienie .
Elu Pear odpoczywa ma pare dni wolnego i chce nadrobić zaległości w domu i spędzić trochę czasu z rodzina ,powiem jej że onią pytałaś.
Kikimora a co jest Twojej córeczce ? pozdrowienia dla niej.
Musze zaraz brać sie za obiad dzisiaj mąż wcześniej wraca a ja jeszcze daleko w lesie z obiadem dopiero rybę mam podpieczoną
elzbieta45
Kobietka Expert

jestes jej potrzebna , a przedewszystkim wsparcie bycie z nia ze zawsze moze liczyc . Bo to jest bardzo wazne .

A jak kazda matka martwi sie o swe pociechy
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Podziwiam matki które musze znosić bol swoich dzieci, i się nie poddają . Mi się zdaża popłakać nad obcym dzieckiem . Mój synek miał stwierdzoną astmę jak maiał 6 miesięcy dzięki Bogu i szybkiemu leczeniu teraz jest zdrowy od prawie roku nie przyjmuje już inchalatorów , jednak on nie miał aż takiej ostrej żeby mieć bezdechy.
456
Kobietka Expert

Cześć Armigor. Ból głowy to cholerstwo, wiem co czujesz. Nie daj się pogodzie. :kwiatek
Jakoś prawie wszystkie się ostatnio źle czujemy.

456
Kobietka Expert

Mojej kuzynki synek choruje na astmę. Latem jest naprawdę groźnie przez pyłki a oni mają wielki ogród... Też podziwiam mamy, które radzą sobie z chorobami własnych dzieci, szczególnie te, których dzieci są niepełnosprawne. Dźwigają każdego dnia ciężar problemów i nie poddają się. Nie wiem czy miałabym tyle sił co one.

Zablokowany