Właśnie rozmawiałam z połówkiem. Wystraszył się tych dolegliwości i widział jak wchodziłam do apteki. Powiedziałam mu o teście. Mam wrażenie, że nie ucieszył się z wyniku a przecież powinien.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Chyba też się boi tego ojcostwa i możliwe, że dlatego mówił ciotce takie dosyć niemiłe rzeczy. Wybaczam. Wczoraj dał mi do zrozumienia, że bez względu na wszystko kocha i nie widzi życia beze mnie. Oby tych słów się trzymał, bo jeśli kiedyś nadejdzie Ten czas a on ze strachu zwieje to mu nie wybaczę. Dziękuję Elu za miłe słowa.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Jak tam wam dziewczyny dzień mija?
Blackfox skoro jest ci już wszystko jedno to przestań się zadręzać i zabezpieczać jak bedzie to będzie i tyle, bez specjalnych starń i nie wpadka.
Ja wruciłam ze spaceru maluchy padły więc ma chwile dla siebie.
To -> jest właśnie Jadzia.
Po udanym spacerku nie ma to jak odpoczynek.
Armigor nie zadręczam się. Uświadomiłam sobie, że jednak nie ma czego się bać szczególnie jego reakcji...
ja tak kiedys robilam bo mi to nie przeszkadzało ze z mokra glowa wychodziałam . Ale od pewnego czasu juz tak nie robie bo niestety odczuwam to na zdrowiu i nawej myje głowe dzien wczesniej jak mam wyjsc
Musiałam się na chwile położyć bo myślałam że kręćka dostanę .
To chyba wina pogody w dzień ciepło a w nocy mroźno .
Mój kot zwarjował i łapie cień na ścianie komicznie to wygląda
Wypiłam drugą kawę może mnie postawi na nogi