Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Dzo mieszkam w IE.
Chyba w tym roku snieg spadnie wszędzie tylko nie tu hihi
Przymroziło woda w piaskownicy zamarzła,auta oszronione,ślisko jak ojjojjoj ,w miastach nie daleko mnie biało a u mnie nic.hihii. Moze i dobrze bo wszystko normalnie działa.
Ale jednak mogło by troszkę popruszyć.
Udanego wtorku dziewczyny
Chyba w tym roku snieg spadnie wszędzie tylko nie tu hihi
Przymroziło woda w piaskownicy zamarzła,auta oszronione,ślisko jak ojjojjoj ,w miastach nie daleko mnie biało a u mnie nic.hihii. Moze i dobrze bo wszystko normalnie działa.
Ale jednak mogło by troszkę popruszyć.
Udanego wtorku dziewczyny
Cześć dziewczyny. Jak wam dzień mija?
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
mija pomaludku
Ja robię obiad.
Piękne niebo za oknem nastraja do spaceru,ale czekam na resztę
.
Piękne niebo za oknem nastraja do spaceru,ale czekam na resztę
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja tez do obiadku sie przygotowuje , wrocilam z miasta wiec pozniej zaczynam robic
Co dziś kochane smacznego robicie? U mnie dziś zapiekane ziemniaki ze skrzydełkami. Właśnie za chwilę trzeba się zabrać za obiad. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja na szybko robie kopytka . chciałam zupe brukiew ale nie zdaze to na jutro bedzie do zrobienia
Znowu te kopytka!

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak , Dzici jedza w szkole obiad ale zawsze w domu tez robie .
U mnie dzisiaj też kluseczki z tym, śląskie. Zrazy cielęce w cebulce, Sos ciemny, i kapustka kiszona w formie surówki. Miam mówię wam dziewczyny pychota. Moi chłopcy są zachwyceni.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to napewno SMACZNEGO
Dzo choruję już kilka lat... zaczęło się od bólu nogi tzw rwa kulszowa mnie dopadła , potem badania wykazały że mam przepuklinę lędźwiową. leki, rehabilitacje i było ok potem doszła lekka skolioza i rok temu miałam koszmarny atak, kręgi uciskały na nerwy i dosłownie mnie paraliżował ból , jak coś nie tak się ruszyłam to porażenie ... koszmar! teraz jest lepiej ale nie mogę robić wielu czynności co kiedyś a przede wszystkim zakaz dźwigania ! ogólnie na codzień po całym dniu czasem mnie coś tam boli albo jak gwałtowny ruch zrobię to bardziej...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
musisz uwazac na siebie Masaja . Bo z chorobskami to nigdy niewiadomo
Elu dziękuję i tobie również smacznego.
Masjaa a nie pomogły by ci zastrzyki z epiduralu? Nie wiem to podobno przed ostatnia faza leczenia ale podobno skuteczna. Czemu nas tak żadko ostatnio odwiedzisz?
Be-Be jak znikła to sie nie pojawiła. Chyba sie nie obraziła wtedy na komentarze co do jej fotografii.
Masjaa a nie pomogły by ci zastrzyki z epiduralu? Nie wiem to podobno przed ostatnia faza leczenia ale podobno skuteczna. Czemu nas tak żadko ostatnio odwiedzisz?
Be-Be jak znikła to sie nie pojawiła. Chyba sie nie obraziła wtedy na komentarze co do jej fotografii.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
moze sie jeszcze pojawi . A niemiala teraz kiedys rodzic . 
Nie chcę się niczym faszerować póki co odpukać nie jest źle , nauczyłam się z tym żyć... ja zapracowana . czasem tylko wejdę żeby na bieżąco być i nawet nic nie napiszę
ale cały czas o Was pamiętam
no Be-Be jakoś w lutym chyba miała termin z tego co kojarzę... szkoda że zamilkła .
Mam tylko nadzieje ze u niej wszystko ok
Bo pamiętam jak sie bała .
Też nie lubię się nie potrzebnie truć.
Bo pamiętam jak sie bała .
Też nie lubię się nie potrzebnie truć.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja tez leki to ostatecznosc . Miejmy nadfzieje ze z be -be jest wszystko ok
-
dzo
Masakra jaki lód wszędzie.
Dzisiaj pół godziny samochód skrobałam rano ;/
Dzisiaj pół godziny samochód skrobałam rano ;/
Ale na super promocje bucików dzisiaj trafiłam 30 euro na 3euro
Wzięłam osiem sztuk i zapłaciłam jak za jedną
Uwielbiam takie promocje
A śniegu się nie doczekałam.
Wzięłam osiem sztuk i zapłaciłam jak za jedną
Uwielbiam takie promocje
A śniegu się nie doczekałam.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witajcie dziewczyny
U nas mrozi oj mrozi . To super jak tak CI sie udao trafic . No ja niestety mieszkam w małej miejscowosci gdzie na promocje nie moge liczyc .
U nas mrozi oj mrozi . To super jak tak CI sie udao trafic . No ja niestety mieszkam w małej miejscowosci gdzie na promocje nie moge liczyc .
Hej. u mnie też zima na całego, byłam w sklepie po coś do kawki i jak pomyślę że za niedługo auto muszę przygotować do jazdy to odechciewa mi się... ale pocieszam się że jutro mam wolne wczoraj miałam masaż, no super sprawa... będę musiała co jakiś czas w to inwestować. a że to znajomy więc wziął ode mnie tyle co nic... No w Polsce faktycznie z wyprzedażami jest kiepsko , ciężko coś fajnego kupić, najczęściej takie szmaty przeceniają... kilka razy byłam w Norwegii u siostry w czasie promocji i dosłownie za grosze można kupić super ciuchy, połowa mojej szafy ze Skandynawii pochodzi
Cześć dziewczyny. U mnie troszkę strachowo. Wczoraj dopadły mnie mdłości a od kilku dni rzeczywiście dziwnie się czuję i w ogóle. Zwlekam z tym testem. Mam nadzieję, że to tylko fałszywe alarmy.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
No no pewnie nam sie szykuje nastepna mamusia ....
tak zima na całego , u nas dobrze ze akurat tak sniegiem nie sypie jak w niektorych regionach naszego kraju . Ale za to mrozi . Mi tez niechce sie wysciubic nasa na dwor musze wyjsc ale zwlekam .
tak zima na całego , u nas dobrze ze akurat tak sniegiem nie sypie jak w niektorych regionach naszego kraju . Ale za to mrozi . Mi tez niechce sie wysciubic nasa na dwor musze wyjsc ale zwlekam .
Elu oby nie... Fałszywych alarmów mamy za sobą masę ale ten jest nieco inny od poprzednich. Panicznie się tego boję poza tym nie mam pojęcia jakby zareagował na to połówek. Ostatnio na imieninach rozmawiał z ciotką na temat dzieci. Nie chce na razie zostawać ojcem, co bardzo mnie zraniło, bo ja też nie jestem gotowa ale co zrobić jeśli to akurat już? Na razie o niczym mu nie mówię.