Przy kawie ...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Przy kawie ...
u nas dzisiaj sieochłodziło
no u nas też... nawet długi rękaw do pracy ubrałam.... i tak i tak zimno....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
U mnie tez dzis bardzo pochmurno wiec chyba bede siedziec w domu...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
zima wraca , a ja za sprzątanie się wziełam
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a ja mam trochę czasu i musze to wykozystac bo tak niemam czasu siedzieć w domu
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja tez zadko zaglądam jedynie tak z doskoku
-
G****
No bo bylam wczoraj u gina i powiedzial mi, ze teraz jest bardzo ladnie, ze sie duzo poprawilo ale radzi mi tabletki dalej brac na podtrzymanie tego wszystkiego, zeby te cykle byly regularne i zeby te miesiaczki byly co miesiac. No i tu jest problem, dal mi tabletki na pol roku, a ja nie chce ich tyle brac, a z drugiej strony boje sie, ze jak nie bede ich brac to znowu sie wszystko spieprzy...
a nie mógł CI innych przepisać ?? nie mogła byś poromawiać żeby je zmienił??
-
G****
Teraz dal mi i tak inne, takie o najmniejszym stezeniu, wlasnie na podtrzymanie tych cykli, ale dal mi na pol roku. Jeszcze ze dwa, trzy miesiace to bym mogla pobrac, ale na pol roku?
ale jak ja dostałam na wyrównanie to też na pół roku... więc może jednak organizm potrzebuje na pół roku
Witajcie.
Wpadłam tylko na chwilę zajrzeć co na forum się dzieje.
Zanna długo Cię nie było.
Czytałam wasze posty i zgadzam się z Kayirą. Widocznie potrzebne jest to pół roku a pół roku kochana zleci szybciutko.
Wpadłam tylko na chwilę zajrzeć co na forum się dzieje.
Zanna długo Cię nie było.
Czytałam wasze posty i zgadzam się z Kayirą. Widocznie potrzebne jest to pół roku a pół roku kochana zleci szybciutko.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
pamiętam, że mi po tym pół roku, się wyregulował okres..
a i ten cały syf co w środku miałam się wyczyścił
a i ten cały syf co w środku miałam się wyczyścił
Cześć dziewczynyKayira pisze:Hejkaspaaaaaać.... jeju.. jaka ja niewyspana chodzę ostatnio a śpię po 7 godzin,...
Kayira to trzeba się budzić tak jak ja o 11
Adrian

-
G****
Blackfox przepraszam 
Kurcze no juz sama nie wiem co to zrobic, ja bym chciala dzidziusia, a jak tabletki to nie dzidzius...
Kurcze no juz sama nie wiem co to zrobic, ja bym chciala dzidziusia, a jak tabletki to nie dzidzius...
Zanna cosik za coś. Pół roczku jeszcze się wstrzymacie, wszystko się unormuje i do dzieła.
I brzdąc będzie.
I brzdąc będzie.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Adix.. nawet mnie nie wkurzaj.... ech.. ja bym tak chciała się powylegiwać.. ale nawet jak wolne to i tak 8 a ja już oczy otwarte... ;/,
Zanna, ale kazdy lekarz Ci powie, że najlepiej jest najpierw się wyleczyć a dopiero się potem starać...
Zanna, ale kazdy lekarz Ci powie, że najlepiej jest najpierw się wyleczyć a dopiero się potem starać...
Elu uważaj bo wydrapiesz dziurę w podłodze a twoja miła sąsiadka nie była by zadowolonaelzbieta45 pisze:zima wraca , a ja za sprzątanie się wziełam
Adrian

Adix, ok jesteś usprawiedliwiony 
ja to bym w podobnym wypadku też tak spała
ja to bym w podobnym wypadku też tak spała