Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Gosia to faktycnzie kiepsko z tym aparatem. Nawet nie wiedzialam ze sa rozne
Bacardii a to Maja mana noc aparat? O widzisz pozbyla się zęba hihi współczuję kolejek na poczcie :/
Sasza teraz głowa zaprzatnieta wyjazdem
a co to te pampuchy? Może jadłam ale nazwy takiej nie znam.
Smużka no i dobrze niech córka korzysta z pogody i siedzi na podwórku
Hadassa a ja jak nie wychodzę to nie maluje się, ale to jest rzadko bo codziennie wychodzę. A u rodziców na podwórku to się nie malowalam.
BlackWolf miłego!
Sasza teraz głowa zaprzatnieta wyjazdem
Smużka no i dobrze niech córka korzysta z pogody i siedzi na podwórku
Hadassa a ja jak nie wychodzę to nie maluje się, ale to jest rzadko bo codziennie wychodzę. A u rodziców na podwórku to się nie malowalam.
BlackWolf miłego!
"Kiedy decydujesz się na dziecko,
zgadzasz się, że od tej chwili
twoje serce będzie przebywało poza twoim ciałem." Katharine Hadley
Ja tez sie po domu nie maluje, daje skorze odpoczac. Jak ide na zakupy to lekko brwi tylko i usta
ja na spacer do lasu to juz wogole i zauwazylam ze im mniej tym cera lepsza. Fajnie robi na moja skore krem z ziaja maslo kakaowe
Biedrona kluski na parze . Czyli garnek z woda gotujaca sie, na to gaza, na gaze kluski, na nie miska ..i tak 12minut ...
Robione na drozdzach. Do srodka dajesz np. jagody, albo jak dzis dzem porzeczkowy.
Na instagramie dalam zdjeciem
z przedwczoraj:)
smak dziecinstwa. U m nie to bylo czesto...pampuchy, pierogi, drozdzowe ciasta
a moja babcia polewa te pampuchy jeszcze budyniem waniliowym ale takim domowej roboty;)
ja na spacer do lasu to juz wogole i zauwazylam ze im mniej tym cera lepsza. Fajnie robi na moja skore krem z ziaja maslo kakaowe
Biedrona kluski na parze . Czyli garnek z woda gotujaca sie, na to gaza, na gaze kluski, na nie miska ..i tak 12minut ...
Robione na drozdzach. Do srodka dajesz np. jagody, albo jak dzis dzem porzeczkowy.
Na instagramie dalam zdjeciem
smak dziecinstwa. U m nie to bylo czesto...pampuchy, pierogi, drozdzowe ciasta
a moja babcia polewa te pampuchy jeszcze budyniem waniliowym ale takim domowej roboty;)
- kokoszanel
- Super Gaduła
dla mnie malowanie się w domu to nie jest, skóra odpoczywa. zazwyczaj maluje się wtedy kiedy wychodze na miasto, nawet do sklepu czy pod blok też tego nie robie bo nie czuje potrzeby, a nawet jak się maluje to zawsze bardzo delikatnie
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
~ Coco Chanel
Chanelka dla mnie wazny jest podklad. Roz. I kupila mw rosku tusz ktory pobija wszystkie ktore mialam 
bajecznie rzesy wyciaga
bajecznie rzesy wyciaga
Biedrona dzięki i wzajemnie. 
Had zostawię jeszcze. Usuwać nie będę, ale porządek zrobi się.
Macie gościa? W takim razie udanego, wspólnego czasu.
Saszka rozumiem.
Pytam was, bo wiem, że niektóre osoby udzielały się w dwóch wątkach. Natomiast dziewczyn już w zmiany nie wliczam po ostatnim. I to chyba jest oczywiste z jakiego powodu- opuściły forum. A dyskutować z ludźmi, którzy nie chcą rozmawiać, bo wolą wszczynać jakiś bunt -nie zamierzam. Zakończyło się łagodnie.
Saszka a jak wasze zdrówko? Wykurowałyście się z małą?
bac chyba można tak powiedzieć. I nie wydaje mi się, aby wróciły. W każdym razie temat tych pań wolę sobie darować, bo po prostu nie lubię być aż nad to szczera.
A porządki i małe zmiany przydałyby się. Takie odświeżenie w planach.
Had zostawię jeszcze. Usuwać nie będę, ale porządek zrobi się.
Macie gościa? W takim razie udanego, wspólnego czasu.
Saszka rozumiem.
Pytam was, bo wiem, że niektóre osoby udzielały się w dwóch wątkach. Natomiast dziewczyn już w zmiany nie wliczam po ostatnim. I to chyba jest oczywiste z jakiego powodu- opuściły forum. A dyskutować z ludźmi, którzy nie chcą rozmawiać, bo wolą wszczynać jakiś bunt -nie zamierzam. Zakończyło się łagodnie.
Saszka a jak wasze zdrówko? Wykurowałyście się z małą?
bac chyba można tak powiedzieć. I nie wydaje mi się, aby wróciły. W każdym razie temat tych pań wolę sobie darować, bo po prostu nie lubię być aż nad to szczera.
A porządki i małe zmiany przydałyby się. Takie odświeżenie w planach.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Black opuscily i maja wlasne.
A nasze zdrowko ok . Na szczescie wyszlysmy na prosta, oby sie u malej bez antybola
Dziekuje ze pytasz:)
Doczytalam w watku ze od poczatku wszystko zaczynasz:(
A nasze zdrowko ok . Na szczescie wyszlysmy na prosta, oby sie u malej bez antybola
Dziekuje ze pytasz:)
Doczytalam w watku ze od poczatku wszystko zaczynasz:(
Sasza to dobrze, że choróbsko puszcza.
Niestety od nowa. Od trzech dni wojna a dzisiaj w nocy powtórka z kiedyś. Ileż można...
Niestety od nowa. Od trzech dni wojna a dzisiaj w nocy powtórka z kiedyś. Ileż można...
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Black ja Ci powiem ze nie wiem czy ja bym dala rade;/
na dzialce pokopalam , warzywka sa. A pozniej do lasu z piesem jeszcze poszlismy
a teraz ksiazka
na dzialce pokopalam , warzywka sa. A pozniej do lasu z piesem jeszcze poszlismy
a teraz ksiazka
K. usypia Lucyfere
a ona akurat ma wrzeszczacy wieczor. Buhahaha! Biorąc pod uwagę że mi kupił dobre wytrawne winko i sprzedalam kilka ciuszkow więc będę miała na książkę to mam całkiem udany wieczór
Miłego wieczoru dziewczyny!![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
Miłego wieczoru dziewczyny!
Dziękujemy za życzenia!
Had, a co sobie sprawilas na rocznice?
Scoto, no to super! Co chcesz kupić? Jakiś tytuł masz na oku?
Biedrona, bo jak coś wypada w tygodniu to D. nie ma za bardzo czasu czegoś zorganizować. Chociaż mówią ze dla chcącego nic trudnego... na weekend będziemy u mojej mamy i może kilka dni po też, to mozs się uda ze babcia zostanie z wnusiem a my gdzieś wyskoczymy.
BlackWolf, to dziewczyny z seksi odeszły?
Koleżanka zapodala mi fajna trasę spacerowa. Może jutro wypróbuję. sprawdziłam na Google maps i okazało się że po drodze jest biblioteka o której nie miałam zielonego pojęcia.
To co ze wczoraj aktywowalam kartę w drugiej filii. Tam też mogę. I z tego co widzę nie ma kolejek do rezerwacji.
No i dojdę tam piechota. Same plusy.
Had, a co sobie sprawilas na rocznice?
Scoto, no to super! Co chcesz kupić? Jakiś tytuł masz na oku?
Biedrona, bo jak coś wypada w tygodniu to D. nie ma za bardzo czasu czegoś zorganizować. Chociaż mówią ze dla chcącego nic trudnego... na weekend będziemy u mojej mamy i może kilka dni po też, to mozs się uda ze babcia zostanie z wnusiem a my gdzieś wyskoczymy.
BlackWolf, to dziewczyny z seksi odeszły?
Koleżanka zapodala mi fajna trasę spacerowa. Może jutro wypróbuję. sprawdziłam na Google maps i okazało się że po drodze jest biblioteka o której nie miałam zielonego pojęcia.
No i dojdę tam piechota. Same plusy.
- kokoszanel
- Super Gaduła
Spokojnego wieczoru ☺
~ Coco Chanel
~ Coco Chanel
Hejka wieczorem!
Chyba Karmi sobie otworze, bo mam ochotę hmm..
Solis to mam nadzieję, ze uda Wam się wyrwac tak sam na sam hyhy
Mały chętnie jeździ w wózku? Spi czy raczej sobie ogląda? Kiedy go przełożyłaś do spacerówki? Moja niedługo będzie musiała zmienic, bo gondola przy mała się robi hihi
CocoChanel, przyjemnego wieczoru!
Scoto po ile ubranka sprzedajesz? Ja chyba za drogo bo mi nie idą heheheeh
Fajnie, ze na koniec dnia humor Ci się poprawił
A K. niech zobaczy co Luśka potrafi 
Black, jestem z Tobą myślami! 3maj się!
Sasza, o widzisz to ja jednak nie jadłam takich klusek nigdy. Może to potrawa regionalna albo po prostu moja mama tego nie robiła?
bacardii, dużo słonka na wyjazd Ci życzę!
Smużka, mam nadzieję że z czasem lepiej będziesz się tu czuła. Nie odpuszczaj tylko staraj się wkręcic.
Chyba Karmi sobie otworze, bo mam ochotę hmm..
Solis to mam nadzieję, ze uda Wam się wyrwac tak sam na sam hyhy
Mały chętnie jeździ w wózku? Spi czy raczej sobie ogląda? Kiedy go przełożyłaś do spacerówki? Moja niedługo będzie musiała zmienic, bo gondola przy mała się robi hihi
CocoChanel, przyjemnego wieczoru!
Scoto po ile ubranka sprzedajesz? Ja chyba za drogo bo mi nie idą heheheeh
Fajnie, ze na koniec dnia humor Ci się poprawił
Black, jestem z Tobą myślami! 3maj się!
Sasza, o widzisz to ja jednak nie jadłam takich klusek nigdy. Może to potrawa regionalna albo po prostu moja mama tego nie robiła?
bacardii, dużo słonka na wyjazd Ci życzę!
Smużka, mam nadzieję że z czasem lepiej będziesz się tu czuła. Nie odpuszczaj tylko staraj się wkręcic.
- kokoszanel
- Super Gaduła
Witajcie dziewczyny 
jak plany na dzisiejszy dzień? z tego co widzę słonecznie zaczyna się robić. Wczoraj z S rozmawiałam to mówił że w Niemcowie skwar że nie do wytrzymania niemal 40 stopni było! Więc faktycznie niezła sauna prawdopodobnie zbliża się i do nas uhh ...
Ja w końcu w miare się wyspałam i odespałam ostatnie złe noce aczkolwiek po raz pierwszy odkąd pamiętam... śniło mi się coś co pamięta i niestety były to koszmary. Potem aż musiałam wstać i chwilę pochodzić bo co zamykałam oczy widziałam kontynuacje tego gdzie skończyłam przed otworzeniem oczu. Ale grunt że to tylko sen i grunt że bądź co bądź wyspałam się o tyle o ile by funkcjonować dziś.
Więc mam w planie dziś dorwać się do książki bo stoi moje Północ Południe i nie idzie bo ciągle coś staje na drodze.
Miłego dnia
jak plany na dzisiejszy dzień? z tego co widzę słonecznie zaczyna się robić. Wczoraj z S rozmawiałam to mówił że w Niemcowie skwar że nie do wytrzymania niemal 40 stopni było! Więc faktycznie niezła sauna prawdopodobnie zbliża się i do nas uhh ...
Ja w końcu w miare się wyspałam i odespałam ostatnie złe noce aczkolwiek po raz pierwszy odkąd pamiętam... śniło mi się coś co pamięta i niestety były to koszmary. Potem aż musiałam wstać i chwilę pochodzić bo co zamykałam oczy widziałam kontynuacje tego gdzie skończyłam przed otworzeniem oczu. Ale grunt że to tylko sen i grunt że bądź co bądź wyspałam się o tyle o ile by funkcjonować dziś.
Więc mam w planie dziś dorwać się do książki bo stoi moje Północ Południe i nie idzie bo ciągle coś staje na drodze.
Miłego dnia
~ Coco Chanel
~ Coco Chanel
Hej dziewczyny
Noc miałam piękną z budzącą się najpierw Luśką a później Alą. :/ Cóż...
Solis, chce kupić Jadlonomie i ksiazke o koktajlach.
Sasza, powodzenia w pakowaniu!
Bac, nie spal się na słońcu
Black, jak u ciebie?
Biedrona, zrobiłam zestaw ciuszkow, bodziaki z długim, krótkim, spodenki, sweterek, kurteczkę i cienki i grubszy kombinezon za 60 zł. Osobno nie opłaca się za bardzo chyba że masz perełki, wszystkiego za darmo nie będę oddawała a tak trochę grosza wpadnie
sprzedalam na grupie miasta, może w ten sposób spróbuj? Czy już tak zrobiłaś? No i babka przyjechała po ciuszki więc nie bawiłam się w pocztę 
Ala zjadła jajko, Luśka wypila mleko więc lece do Biedry. Mają być dzbanki z pojemnikiem na lód i owoce, K. taki chciał. I dla Ali zobacze zabawki bo mają być drewniane
Noc miałam piękną z budzącą się najpierw Luśką a później Alą. :/ Cóż...
Solis, chce kupić Jadlonomie i ksiazke o koktajlach.
Sasza, powodzenia w pakowaniu!
Bac, nie spal się na słońcu
Black, jak u ciebie?
Biedrona, zrobiłam zestaw ciuszkow, bodziaki z długim, krótkim, spodenki, sweterek, kurteczkę i cienki i grubszy kombinezon za 60 zł. Osobno nie opłaca się za bardzo chyba że masz perełki, wszystkiego za darmo nie będę oddawała a tak trochę grosza wpadnie
Ala zjadła jajko, Luśka wypila mleko więc lece do Biedry. Mają być dzbanki z pojemnikiem na lód i owoce, K. taki chciał. I dla Ali zobacze zabawki bo mają być drewniane
Coco, oby nie było aż za gorąco :/ dobrze że się wyspalas mimo koszmarów
miłego czytania!
Biedrona co tam u Was
Chanelka czasem potrafia snic sie glupoty. Ja kiedys mialam dziwne stany, kataklizmy, wojny:P
Sasza ja zaluje ze oddalam tyle fajnych ciuszkow po malej.
Oczywiscie te najlepsze mam, i albo sprzedam albo ...jeszcze potrzymam
gdyby akurat
Witam
Wstalam przed 7 to mialam 40 minut na sniadanko w spokoju bo Miska wlasnie oczy otworzyla:)
Zaraz ja zawioze do dziadkow
Chanelka czasem potrafia snic sie glupoty. Ja kiedys mialam dziwne stany, kataklizmy, wojny:P
Sasza ja zaluje ze oddalam tyle fajnych ciuszkow po malej.
Oczywiscie te najlepsze mam, i albo sprzedam albo ...jeszcze potrzymam
Witam
Wstalam przed 7 to mialam 40 minut na sniadanko w spokoju bo Miska wlasnie oczy otworzyla:)
Zaraz ja zawioze do dziadkow
- kokoszanel
- Super Gaduła
Sasza - no właśnie jakieś kataklizmy powodzie takie do 3 piętra mi się śniły, boże normalnie jakieś to dziwne wszystko było. uciekaliśmy ... ale przeżyliśmy hehehe 
Scoto - no nie powiem o dziwo całkiem się wsyspałam jak na całonocne koszmary
Scoto - no nie powiem o dziwo całkiem się wsyspałam jak na całonocne koszmary
~ Coco Chanel
~ Coco Chanel
Hej!
Współczuję koszmarow. Mnie jak już coś takiego się śni to przeważnie koniec świata.
Biedrona, też wczoraj karmi pilam.
Rozbestwilam się na Euro i teraz mnie ciągnie do piwka bez alko. 
Scoto, o to fajne książki.
O koktajlach ostatnio fajna w Lidlu byla. Żałuję że nie miałam wystarczająco kasy przy sobie.
Sasza, zawsze to 40 mjnut.
Ja wstaje równo z Małym.
Współczuję koszmarow. Mnie jak już coś takiego się śni to przeważnie koniec świata.
Biedrona, też wczoraj karmi pilam.
Scoto, o to fajne książki.
O koktajlach ostatnio fajna w Lidlu byla. Żałuję że nie miałam wystarczająco kasy przy sobie.
Sasza, zawsze to 40 mjnut.
Ja wstaje równo z Małym.
Hej odpisze na szybko. Bo mlody marudzic zaczyna
Ja sie maluje. Tylko oczy.. czasem zima krem bb i dla mnie to koniec. Lubie nawet w domu byc zadbana.
A kupilam sobie zestaw do hybryd
Moze jak mama wroci to gdzies wyskoczymy na kolacje lub lody.
A my ciuszkow nie sprzedajemy. Zostawiamy dla siostry lub dla nas
Uciekam. Mileg dnia Kochane
Ja sie maluje. Tylko oczy.. czasem zima krem bb i dla mnie to koniec. Lubie nawet w domu byc zadbana.
A kupilam sobie zestaw do hybryd
Moze jak mama wroci to gdzies wyskoczymy na kolacje lub lody.
A my ciuszkow nie sprzedajemy. Zostawiamy dla siostry lub dla nas
Uciekam. Mileg dnia Kochane
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Dobry! I pozdrowienia!
Poczytalam Was bo moj Narzeczony to mega spioch a ja juz po 6 wyspana. Hihi.
Teraz ogarniam sie pomalu na plazing.
Pogoda cudo. Niech grzeje dalej.
Wieczorem na plazy z szampanem mamy zamiar poswietowac nasze dwa lata od zareczyn
Pocytuje Was na spokojnie pozniej
Milego dnia!
Poczytalam Was bo moj Narzeczony to mega spioch a ja juz po 6 wyspana. Hihi.
Teraz ogarniam sie pomalu na plazing.
Pogoda cudo. Niech grzeje dalej.
Wieczorem na plazy z szampanem mamy zamiar poswietowac nasze dwa lata od zareczyn
Pocytuje Was na spokojnie pozniej
Milego dnia!
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
Biedrona, pytalas jeszcze o spacerówke.
Synek był jakoś tuz przed skonczeniem 5 miesięcy.
A teraz w parasolkę się przenieśliśmy 1,5 tyg temu. Mamy Adamex Quatro Evo.
Synek był jakoś tuz przed skonczeniem 5 miesięcy.
A teraz w parasolkę się przenieśliśmy 1,5 tyg temu. Mamy Adamex Quatro Evo.
Inek korzystaj z pogody. Powodzenia i gratulacje.
Solid ja sie musze ze spacerowka dopytac
Solid ja sie musze ze spacerowka dopytac
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Dzień dobry!
Właśnie kawę pije bo Mała zasypia - czy Wasze dzieci też lubią zasypiac z czymś na twarzy? Hania uwielbia więc kupiłam jej pieluszke bambusowa bo jest mięciutka. Hubert tak nie miał. Normalnie zasypial. A Hania jak nie ma pieluszki to do rączek się tuli.
Teraz w ogóle nie zasypia mi przy piersi -naje się i koniec dziumdziania. Trochę mi tego brakuje, a kiedyś narzekalam że wisi mi godz na jednym cycu
Pies zesikal nam się na dywan! AAAAAA!
Jak Mała wstanie to włączę odkurzacz piorący. Widać że starość go dopadła bo nigdy nie nasikal w domu.
Scoto nie robiłam tak z ubraniami. Wystawiam pojedynczo na olx czyli za darmo (w sensie ze ja nic nie płacę) . Sama też jak kupuje to patrzę od jednej osoby co ma u siebie na profilu do sprzedania.
Na grupie miasta też wystawiłam. Nie lubię bawić się w pocztę.
Jednak nie oszukujmy się - ludzie chcą za darmo najlepiej... Bluzę która Hubert miał na sobie ze trzy razy bo okazało się że woli rozpinane wystawiłam za 15zł gdzie ja dałam 40zł a ludzie jeszcze piszą czy taniej sprzedam... Nosz kur!
A niech leży. Mi nie przeszkadza a może ktoś w końcu kupi.
Sasza ładną pogodę będziecie mieli na wyjazd
Hadassa wychodzi na to że o sobie nie dbam jak się nie maluje?
Coco cieszę się że w końcu się wyspałas
Solis oo już macie małą spacerowke? A czemu tak szybko? Pewnie dlatego że wygodniej i lżej? Muszę w necie zobaczyć jaka to bo nie wiem.
Inek jak patrzę na zdjęcia to się rozmarzylam! Już nie mogę doczekać się wyjazdu.
Gratulacje z okazji rocznicy zaręczyn!
Fajnie że każda rocznicę spędzacie tam gdzie się zareczyliscie czyli nad Morzem!
romantyczne
Muszę w końcu ogarnąć się z becikowym bo jeszcze nie zalatwilismy. Ciągle wylatuje mi to z głowy.
Właśnie kawę pije bo Mała zasypia - czy Wasze dzieci też lubią zasypiac z czymś na twarzy? Hania uwielbia więc kupiłam jej pieluszke bambusowa bo jest mięciutka. Hubert tak nie miał. Normalnie zasypial. A Hania jak nie ma pieluszki to do rączek się tuli.
Teraz w ogóle nie zasypia mi przy piersi -naje się i koniec dziumdziania. Trochę mi tego brakuje, a kiedyś narzekalam że wisi mi godz na jednym cycu
Pies zesikal nam się na dywan! AAAAAA!
Jak Mała wstanie to włączę odkurzacz piorący. Widać że starość go dopadła bo nigdy nie nasikal w domu.
Scoto nie robiłam tak z ubraniami. Wystawiam pojedynczo na olx czyli za darmo (w sensie ze ja nic nie płacę) . Sama też jak kupuje to patrzę od jednej osoby co ma u siebie na profilu do sprzedania.
Na grupie miasta też wystawiłam. Nie lubię bawić się w pocztę.
Jednak nie oszukujmy się - ludzie chcą za darmo najlepiej... Bluzę która Hubert miał na sobie ze trzy razy bo okazało się że woli rozpinane wystawiłam za 15zł gdzie ja dałam 40zł a ludzie jeszcze piszą czy taniej sprzedam... Nosz kur!
A niech leży. Mi nie przeszkadza a może ktoś w końcu kupi.
Sasza ładną pogodę będziecie mieli na wyjazd
Hadassa wychodzi na to że o sobie nie dbam jak się nie maluje?
Coco cieszę się że w końcu się wyspałas
Solis oo już macie małą spacerowke? A czemu tak szybko? Pewnie dlatego że wygodniej i lżej? Muszę w necie zobaczyć jaka to bo nie wiem.
Inek jak patrzę na zdjęcia to się rozmarzylam! Już nie mogę doczekać się wyjazdu.
Gratulacje z okazji rocznicy zaręczyn!
Fajnie że każda rocznicę spędzacie tam gdzie się zareczyliscie czyli nad Morzem!
Muszę w końcu ogarnąć się z becikowym bo jeszcze nie zalatwilismy. Ciągle wylatuje mi to z głowy.
Uff... pousypialam, basenik wyczyszcilam i napełniłam woda, powinna się zagrzać na popołudnie. 
Biedrona, ja te ciuchy kupilam tanio, kombinezony po 10 zł chyba kupilam więc cenę akurat dalam. W zestawach szybciej schodzi i przychodzi jedna osoba a nie bawię się w kilka
fakt, ludzie chcieliby za darmo wszystko :/ choć w sumie sama chce kupić jak najtaniej więc co się dziwić 
Alka przeszła na spacerówkę jak miala 5 miesięcy, ciekawa jestem jak długo Luska wytrzyma bo tez jest kontaktowa jak Ala.
Hadassa, póki co nie planuje trzeciego dziecka a na brata dzieci nie będę czekała, poza tym nie mam na to miejsca.
Ja już odliczam do poniedziałku... przeżyć weekend i malowanie sypialni i na 11 dni będę mogła zapomnieć o remoncie. Ciąg dalszy będzie jak wrocimy
ale cieszę się bo namowilam K. na wąskie półeczki na książki do pokoju dziewczyn
chyba pogodził się z myślą że ma małego mola książkowego
Alcia już umie powiedzieć jak robi większość zwierzątek, goryla i krokodyla pokazuje a teraz uczę ją pingwina.
tylko mówić ogólnie coś za bardzo nie chce, kiedy u was dzieci zaczęły bardziej mówić?
Biedrona, ja te ciuchy kupilam tanio, kombinezony po 10 zł chyba kupilam więc cenę akurat dalam. W zestawach szybciej schodzi i przychodzi jedna osoba a nie bawię się w kilka
Alka przeszła na spacerówkę jak miala 5 miesięcy, ciekawa jestem jak długo Luska wytrzyma bo tez jest kontaktowa jak Ala.
Hadassa, póki co nie planuje trzeciego dziecka a na brata dzieci nie będę czekała, poza tym nie mam na to miejsca.
Ja już odliczam do poniedziałku... przeżyć weekend i malowanie sypialni i na 11 dni będę mogła zapomnieć o remoncie. Ciąg dalszy będzie jak wrocimy