Cześć dziewczyny. Jak weekendzik?
Kinguś cieszę się, że lepiej się czujesz. Domowe SPA najlepsze na samotne wieczory.

Czekam na zabieg, który będzie jutro. Wczoraj miałam jakiegoś okropnego doła, nie mogłam się pozbierać, nie wiem. Jak handra jakaś, zmartwień zadużo. Dzisiaj już lepiej.
Szczurzątkami nie mogę straszyć, bo na widok obcego człowieka zamierają w bezruchu haha. Choć już się powoli oswajają do gości. Robią się śmielsze, ale obcym nie dadzą się dotknąć. Ułomki takie...
Had nie tęskni Ci się za pracą, kochana?
Chłopcy są na diecie, bo się nieco spaśli, podobnie jak ich "mama".
W ogóle nie wiem czy dotarła do Ciebie wiadomość, ale nasz Adix będzie tatą.
Madi 
Co słychać u Ciebie? Jak się czujesz? Jak dzidziuś??
ma dobrze, że się wyjaśniło. Przynajmniej jesteś spokojniejsza i wiesz co na rzeczy było.
env trzymam kciuki za nową pracę.
laelia czyli
zakupy udane.

Co do prezentów, to również w moim typie. Są zbyt "zimne''. Zbieram bloczki na ścianę (podobne tylko "cieplejsze"), robione w Kanadzie z cedar mountain (nie wiem jak to się zwie po polsku). Nazywa się to Lost + Found art blocks i jest tego masa. Na pewno na polskich stronach są dostępne. Powinne być.
Tutaj ich główna stronka:
https://www.cedarmountainstudios.com/in ... th=68&nv=1
Mają sporo ciekawych bloków, ale kto co lubi.

I w taki o to sposób zrobiłam dziurę w panelach

... A chciałam tylko nazwę sprawdzić i proszę... Gwoździe wypadły i dwa bloczki zrobiły swoje ha...
bac udanego wieczorku, również. Ach, już wcześniej miałam napisać -ten avatar jest tak boski, że napatrzeć się nie mogę. Super.