Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Agatka ale zeby im do domu dac?
Witajcie tak przy okazji. Poodpisuje jak juz przy kompie bede
Witajcie tak przy okazji. Poodpisuje jak juz przy kompie bede
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Witam wszystkich
Agatka nie wiem, nie pomogę
Agatka nie wiem, nie pomogę
hej Kinguś... jak się dziś czujesz??
miałam odpisać ale coś weny nie mam...
odebrałam wyniki wydają się ok..
choć stosunek czegoś do czegoś też może wskazywać na pcos.
za tydzień kontrola
miałam odpisać ale coś weny nie mam...
odebrałam wyniki wydają się ok..
choć stosunek czegoś do czegoś też może wskazywać na pcos.
za tydzień kontrola
Cześć Had czasem jest taki cięższy dzień że się weny nie ma ... dlatego przesyłam Ci moją dobrą energię
,
Had zobaczysz co Ci lekarz powie, na razie się postaraj nie martwić i myśl pozytywnie wtedy prędzej się wszystko uda
u mnie dziś bardzo padało teraz wyszło słońce i grzeje bardzo aż za bardzo...jutro postaram się i pojadę rowerem aby coś się ruszyć, w pracy ok nawet leci szybko bo się nie nudzę , papiery sprawdzam i uzupełniam ..
miłego popołudnia Skarby
Had zobaczysz co Ci lekarz powie, na razie się postaraj nie martwić i myśl pozytywnie wtedy prędzej się wszystko uda
u mnie dziś bardzo padało teraz wyszło słońce i grzeje bardzo aż za bardzo...jutro postaram się i pojadę rowerem aby coś się ruszyć, w pracy ok nawet leci szybko bo się nie nudzę , papiery sprawdzam i uzupełniam ..
miłego popołudnia Skarby
Kinguś :* oj taka energia by się zdała..
u mnie też od rana pochmurno i nieprzyjemnie... ;/
u mnie też od rana pochmurno i nieprzyjemnie... ;/
ale pusto dziś przy kawie ?
pewnie się dziewczyny urlopują ..
pewnie się dziewczyny urlopują ..
Tez dzis odbierałam wyniki ale dziecka,niby ulga bo ekg wyszło ok.
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
Kingus nawet nei wiem czemu...
Kamila, ja już w piątek miałam odebrać...
Kamila, ja już w piątek miałam odebrać...
-
Pletwa Reborn
Tak żeby rozbudzić towarzystwo: co sądzicie o tym, że moja koleżanka udaje że jest w ciąży? Pisze o tym na facebooku często, ale nikt nie wie z kim miałaby być, jej brzuch wcale nie wygląda na 5ty miesiąc. Na oczywiście nie podpisanym zdjęciu USG, którym się chwaliła nic nie widać. Taka z niej ciekawa osobistość, że nawet porobiła kilka wirtualnych kont, żeby miała z kim pisać... w sensie sama do siebie
Sama tego nikomu nie mówiła, ale widąć że coś jest nie tak.
Mysle ze to jakies zaburzenie osobowości. I ta udawana ciąża ...
Pletwa kolegujecie sie?
Pletwa kolegujecie sie?
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
-
Pletwa Reborn
Nie bardzo, nie raz się z nią gadało i wtedy nie przejawiała żadnych dziwnych zachowań. Jednak wiele innych rzeczy mówi za tym, że coś jest nie tak. Jeśli to prawda z tą ciążą i wymyślonymi koleżkami to to będzie chyba ekstremalnie dziwna osoba. Jeszcze czegoś takiego nie było
Płetwa, ale to sie leczy, bo tym to może sobie tylko zaszkodzić
-
Pletwa Reborn
Czyli co? Mam do niej podejść i powiedzieć "ej nie udawaj, że masz ciąże. To jest chore, idź się leczyć!"
A tak bardzo Ci to przeszkadza?
zależy też jak bardzo jesteś z nią skumplowana.
Raczej delikatna sugestia by się przydała.
Witajcie
jakie plany na wtorek ??
ja dziś coś się zebrać z łóżka nie mogłam....
a dziś jeszcze te rehabilitacje... bleh...
zależy też jak bardzo jesteś z nią skumplowana.
Raczej delikatna sugestia by się przydała.
Witajcie
jakie plany na wtorek ??
ja dziś coś się zebrać z łóżka nie mogłam....
a dziś jeszcze te rehabilitacje... bleh...
Ja mam łazienke do sprzątanie i prania mnóstwo ale nie umiem sie cos zebrac i tu z Wami

hejka
koleżanka udająca ciąże to coś nie tak musi być z jej psychiką ...
Kamila jak wcześniej zaczniesz wcześniej skończysz .. ale wiem czasem się nie chce zabrać za domowe obowiązki tez tak mam
Had o zdrówko trzeba dbać
przyjechałam rowerem do pracy powiem Wam ze było dziś ciężko bo jechałam pod wiatr ale teraz tylko wrócić, kto wie może i jutro się skuszę na rower
... wczoraj byłam w ogródku ziółka wyplewiłam ... jakoś szału nie ma nie rosną tak jak tego oczekuję może teraz się coś wezmą .... a ile na działce ślimaków było porażka chyba jakaś plaga ... u was też są ? ? i jak sobie z nimi radzicie ?
Black
miłego dnia .......co tam u Ciebie ? , jak się masz ?
Avis, Tygrys, Madlen, Luna miłego dnia i uśmiechu
koleżanka udająca ciąże to coś nie tak musi być z jej psychiką ...
Kamila jak wcześniej zaczniesz wcześniej skończysz .. ale wiem czasem się nie chce zabrać za domowe obowiązki tez tak mam
Had o zdrówko trzeba dbać
przyjechałam rowerem do pracy powiem Wam ze było dziś ciężko bo jechałam pod wiatr ale teraz tylko wrócić, kto wie może i jutro się skuszę na rower
Black
Avis, Tygrys, Madlen, Luna miłego dnia i uśmiechu
Kamila, oj coś wiem jk to jest jak motywacji brak...
Kinguś.. nie wiem, a u nas pogoda średnia, nie wiem czy znów padać nie będzie...
Kinguś.. nie wiem, a u nas pogoda średnia, nie wiem czy znów padać nie będzie...
-
Pletwa Reborn
Sól w łapkę i do dziełaKinga88 pisze:hejka
ile na działce ślimaków było porażka chyba jakaś plaga ... u was też są ? ? i jak sobie z nimi radzicie ?
Cześć dziewczyny.
Kinguś jak w pracy? Jak sprawy z połówkiem?
Co do ślimaków, to podrzuć je sąsiadowi. 
Hadzia będzie dobrze.
Dzisiaj rehabilitacja? Jak długo ona potrwa?
Kamila co u Ciebie? Jak się czujesz?
Pletwa Reborn masz ciekawą koleżankę. A skąd pewność, że nie jest w ciąży? U niektórych brzuszka tak bardzo nie widać w 5msc.
U mnie powoli ok. Znalazło się kilka problemów i trzeba było sobie z nimi poradzić.
Kinguś jak w pracy? Jak sprawy z połówkiem?
Hadzia będzie dobrze.
Kamila co u Ciebie? Jak się czujesz?
Pletwa Reborn masz ciekawą koleżankę. A skąd pewność, że nie jest w ciąży? U niektórych brzuszka tak bardzo nie widać w 5msc.
U mnie powoli ok. Znalazło się kilka problemów i trzeba było sobie z nimi poradzić.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
BlackWolf znowu jestem rozbita jakaś,kolejny raz miałam chore dziecko ale odebrałam juz ekg i niby nic nie wyszło. Często tu do Was zaglądam w ciągu dnia 
Hej Black. Dopiero poczatek rehabilotacji a to dopiero poczatek. Teoretycznie jeszcze 8 zabiegow.
Sprawy zalatwione?
Ciagle zapominam wyslac Ci kolczyki
Kamila fajnie ze zagladasz ale cos istatnio maly tu ruch.
Z dzieckiej juz ok?
Sprawy zalatwione?
Ciagle zapominam wyslac Ci kolczyki
Kamila fajnie ze zagladasz ale cos istatnio maly tu ruch.
Z dzieckiej juz ok?
Pletwa Reborn sól to codziennie idzie w ruch, tak samo zbieranie i środki chemiczne ale powiem że to działa tak o ...ich jest coraz więcej i więcej a po deszczu to tragedia aż brązowo ...najgorsze jest to ze nie sąsiadujemy z nikim co coś uprawia ..po jednej stronie jest lasek i pokrzywy po drugiej łąka i wysokie trawy i te ślimaki sobie tak wędrują ,,,,pasuje chociaż podkosić bo wszytko na marne pójdzie.........
Black dziś na początku sie nudziłam ale potem zaczęła się akcja ...dlatego łącznie sporo ludzi miałam ..... z G układa mi się dobrze... w sobotę byliśmy na basenie, a teraz w tygodniu on robi swoje mebelki antyczne a ja praca ...jak tam wyjazd ? wszystko pomyślnie ? najważniejsze ze problemy rozwiązane
Kamila jak tam uporałaś się z porządkami ? miłego dnia
Had pewnie na rehabilitacji
miłego dnia
a ja mam smaczka na pierogi z truskawkami zaraz się zabieram za nie...
Black dziś na początku sie nudziłam ale potem zaczęła się akcja ...dlatego łącznie sporo ludzi miałam ..... z G układa mi się dobrze... w sobotę byliśmy na basenie, a teraz w tygodniu on robi swoje mebelki antyczne a ja praca ...jak tam wyjazd ? wszystko pomyślnie ? najważniejsze ze problemy rozwiązane
Kamila jak tam uporałaś się z porządkami ? miłego dnia
Had pewnie na rehabilitacji
a ja mam smaczka na pierogi z truskawkami zaraz się zabieram za nie...
Hadassa narazie z małą ok ale zobaczymy na jak długo...Grunt ze z serduszkiem wszystko dobrze.
Kinga88 oj tak tak zrobiłam taki najazd na łazienke i wc ze dosłownie zupkę można zjesc
Kinga88 oj tak tak zrobiłam taki najazd na łazienke i wc ze dosłownie zupkę można zjesc
Kamila to super:)
Twoja córka choruje ?? coś poważnego z serduszkiem ?
ja już zjadłam pierożki mmmm pyszne
Twoja córka choruje ?? coś poważnego z serduszkiem ?
ja już zjadłam pierożki mmmm pyszne
Kinga88 choruje niby tylko na alergie (silna na trawy). Z tego powodu ma czesto zapalenie oskrzeli i raz zapalenie płuc (byłysmy w szpitalu ):-( Napady dusznosci w ciagu dnia itd,lecz mam inhalator i zaraz reaguje no ale to za mało bo bez lekarza nigdy sie nie obejdzie.Od niedawna zaczeło bolec ją w piersiach i dlatego miała robione ekg ale na szczescie to nic z sercem.Pediatra podejrzewa ze to poprostu z nerwow,troche duzo jak na 8 latke. No ale coz ,inni mają jeszcze gorzej...
PletwaReborn to sól jest na ślimaki..? Ile tu sie mozna dowiedziec
PletwaReborn to sól jest na ślimaki..? Ile tu sie mozna dowiedziec