Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Przy kawie ...

Post autor: Hadassa »

hej Car, daj znać co po okuliście ;)
Nic nie słyszałam z tymi rekolekcjami.
Wiesz, zawsze szkoda jak się człowiekowi coś dzieje...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Luna »

J
20150331_101059.jpg
Zobaczcie jaka zima[emoji25]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Post autor: Kinga88 »

tak Wam ładnie odpisałam i mi znikło wszystko
ok zbiorę się w sobie i naskrobie jeszcze raz ...
Hejka
u mnie też zimno i ponuro, jakoś święta zapowiadają się takie szare, mało wiosenne... Umyłam wczoraj jednak te okna, ale była dobra ekipa w cztery osoby szybko poszło 1,5 godz. i gotowe.., także jestem zadowolona ..teraz jestem sobie w pracy, na razie mały ruch ale się rozkręci bo od 12 mam lekarza ....dziś ostatni dzień miesiąca także zakończenie zrobię dodatkowo i szybko potem do domciu...
Madi :) z samochodem wyszło że chłodnica przecieka, tata kupił założył na drugi dzień okazało się że dalej przecieka pojechał i wymienił na inna dobrze że powiedział że do tygodnia może zwrócić.. swoją drogą nie wiem jak można sprzedać komuś wadliwą chłodnicę...czy to jakaś wada fabryczna czy co ...a na domiar złego to przeciekało w tym samym miejscu co w tej starej...ale teraz już jest dobrze pod maską suchutko.. oj Kochana Ty to masz z teściową, mam nadzieję że zrobiła tą akcje z wodą nieświadomie a nie specjalnie bo to byłoby nie w porządku...
Avis :) oj Ty taka zapracowana.... zresztą teraz wszyscy bo coś na podwórku trzeba zrobić a to na działce i czasem tego dnia brakuje... a jak tam sprawy zdrowotne z Twoim S..? Trzymam kciuki za Maleństwo aby szybko się pojawiło na świecie ... jak tam przyzwyczaiłaś się już do fryzurki ?
Serduszko :) jak coś upolujesz to wklej ... super ze z tą praca się udało.., zresztą wiesz że się cieszę ..
Carina :) oby zał karta się odwróciła i jakaś dobra wiadomość szybko przyszła do Ciebie
Black : ) oj z @ szkoda że tak wypada... i ta Wasza rozłąka podziwiam.... pewnie tęsknisz ... oby szybko zleciał czas ...abys jak najszybciej mogła spotkać swojego Ukochanego.. a co to masz za rehabilitacje ??
Had :) fajnie tak skończyć wcześniej pracę ... jak wczorajsze ćwiczonka ?
Izunia:) a Ty gdzie się zapodziałaś ..? jak tam sobie radzisz ....
Miłego dnia Wszystkim
Ostatnio zmieniony wt mar 31, 2015 11:10 am przez Kinga88, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Black, dziś ma znów egazmin... u tej samej.. ale i ona ma go chyba dość :D
Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Ano taką zapiekankę sobie wymyśliłam. Gdzieś tam widziałąm podobne przepisy.. ale w sumie modyfikowałąm ją wczoraj pod siebie ;)

Serduszko, faktycznie biało... u mnie śnieg z deszczem
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Had będzie dobrze ....
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Kinga, też mam taką nadzieje, choć zobaczymy...
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Serduszko no niezła pogoda... A miało ciepło, wiosennie -jest zima.

Hadzia dzisiaj?? Coś mi się ubzdurało, że we środę... W takim razie trzymam kciuki. Oby w końcu udało się.
I jakie ćwiczenia?? :)

Kinga a do jakiego lekarza idziesz?? Wszystko w porządku...?
Na chłodnicach nie znam się, więc się nie wypowiem za bardzo na ten temat...
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Cari tak wypowiedzenie ze starej pracy teraz musze poczekac az pojade na to szkolenie do nowej pracy.Ale to kwestia 3 tyg jakos. No ale warto czekac tymbardziej jak Black mówi fajnie rozpocząc prace praktycznie w nowo otwartym lokalu bo wszystko jest takie swieze kazdy jest nowy i mozna sie fajnie zgrac razem niz jakbym miala dołaczyc do starej ekipy i by pokazywali swoje rządze .
Wiec niezmiernie sie cieszę.
Daj znac co u lekarza wyszło.

Black a to czemu tak daleko od siebie mieszkacie przepraszam ze pytam ale nie jestem wtajemniczona.

Had ciekawa jestem jak smakuje ta twoja zapiekanka :) hm...może i ja sprobuje ja zrobic tylko potrzebowałąbym przepis.

Ja dzis robie gulasz własnie podsmażam mięsko dlatego do końca jeszcze długa droga :) Potem będe wszystko dusic w sosie grzybowym az bedzie mięciutkie.

Kingus ty to pracowita jak mrówka okna juz pomyłas a ja palcem jeszcze nie tknełam nie wspomne juz o firankach ....wr...mam jakiegos lenia nic mi sie nie chce. W czwartek jade do Zielonej Góry po sukienke komunijna dla mojej Oliwki jestem tak podekscytowana że szok.

Nie no tak nie może byc musze sie wziąsc za robote od jutra i tak zrobie ostatni dzien laby :D jutro pełna para ruszę do n :girlactive :sprzata: porządków domowych.
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Black to dobrze że lepiej już się poruszasz, ćwiczenia i rehabilitacja pomaga, mimo że to czasochłonne jest mam koleżankę która zawodowo zajmuje się takimi sprawami to jak czasem mówi o efektach jakie ludzie maja to cuda się dzieją.... u Ciebie tez będzie dobrze.. .. mówiąc o lekarzu mam na myśli tego co przyjmuje u mnie w przychodni bo ja w aptece pracuję i jak lekarz zaczyna przyjmować to i ludzie bardziej mi chodzą ale zaraz się zacznie bo 12 się zbliża ....
Serduszko to prawda jestem pracowita.... hihi dziś może dywanik wyczepię ale przy mojej astmie to dostałabym od doktorka po uszach ale może chociaż trochę go odświeżę jak pogoda pozwoli....
sukienka dla Twojej księżniczki to ważna sprawa i dla Córci i dla Mamy także powodzenia w zakupach
spoko Martuś zdążysz ze wszystkim ...jak tam samopoczucie u Ciebie ?
Tygrysek :)
jak się czujesz ? ? JAK Maleństwo czujesz że się rusza ... ?
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Kingus czuje sie dobrze samopoczucie tez w miare dobre tylko ta pogoda przytłacza....:(
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Serduszko a jak tak czekam aż mi napiszesz odpalaj fb..a Ty nic
ale dobrze że u Ciebie samopoczucie ok
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Kinga88 pisze:Serduszko a jak tak czekam aż mi napiszesz odpalaj fb..a Ty nic
ale dobrze że u Ciebie samopoczucie ok
jestem na fb
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Post autor: Tygrys »

Pogoda bardziej zimowa niż wiosenna. i tak niestety ma być do końca tygodnia... a ja już kwiatki miałam na balkonie i musiałam schować.
Kinga, to już mas porządki porobione. A i wybiła już godzina zero u Ciebie :). Powodzenia w pracy. Jeszcze ni czuję ruchów, jeszcze z dwa - trzy tygodnie, z tego co czytam. Ale ogólnie jest ok :)
Car daj znać po lekarzu.
Black a długo jeszcze Ci na rehabilitacji zejdzie?. Najważniejsze, że wracasz do zdrowia. A w pracy trafiło mi, bezpośrednia szefowa - drugiej takiej to ze świecą szukać, atmosfera tez generalnie jest spoko - po za paroma wariatami, ale nie ma co narzekać :)
Had - te Twoje zapiekanki to dobre są :). i trzymamy mocno kciuki za X :)
Serduszko, powodzenia na szkoleniu :)

A te rekolekcję to wczoraj w tv oglądałam... jakaś taka akcja była, że ksiądz jakieś modły odprawiał, ręce na dzieci kładł a one mdlały, dziwnie się zachowywały - niby, że wstąpienie ducha św.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Black, a co Ci się w tą nogę stało ? Dobrze że już do normy wwracasz...

Serduszko, a co to dokłądnie za szkoelnie ma być ? Brzmi w sumie fajnie.

Kingus.. a jak Wy się doczytujecie z recept ??

Tygrys ;) w sumie ostanio zapiekanki to dla mnie nałtawiejsze roziazanie ;)
a przepis.. napisze i wrzucą na bloga... Bo musże na spokojnie pomyśleć co i jakz robić i porpawić w niej ;)
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Hadzia to profesjonalne szkolenie na kelnerke ...obsluga klienta ...robienie kebabow itp itd ale ze do samej Warszawy musze jechac to jestem w głebokim szoku.

Black to tak niezaciekawie życ na odległosc jak dajecie sobie z tym rade ? Nie wiem czy bym potrafiła tak na dłuższą metę. Chyba raczej nie.
A wogóle pracujesz gdzies?

Kingus dla twojej informacji to jestem caly czas dostepna na Fb tylko trzeba do mnie zaklikac a będe wiedziala że napisałąs :)
O własnie Had zadałas dobre pytanie :) Jak odczytujesz te recepty ? Przeciez lekarze piszą jak kura pazurą i niewiadomo o co tam chodzi :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Black, myślałam że teraz coś świeżego się stało... zakręcona się robię...

Serduszko, to fajnie ;) widać że dbają o klientów ;) i o Was
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Serce ja mam ludzi teraz.... jak mrówki chodzą także nie odpisze
Agatka-Avis :) dzięki za zaproszenie
spoczko z receptami lata wprawy, chociaż czasem trzeba się namyśleć co autor ma na myśli.. jednak gdy nie do końca wiemy co pisze opcja:
1 mamy blaz to baza leków wpisujesz pierwsze litery które jesteś pewna i tam Ci podpowiada
2 jeśli pierwszych liter ni odczytujesz tylko np środek korzysta się z opcji bloz tworząc tak zwany filtr czyli szukanie przez fragment leku
3 możesz zapytać pacjenta
4 możesz zadzwonić do lekarza
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Myślałam, że masz jakis swój sposób ;)
a też chodzicie czasem do przychodni poprawić recepty czy się w to nie bawicie ?
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Hej dziewczyny :) jak wam weekend minął? Na pewno już to napisałyście gdzieś tutaj, ale z powodu braku czasu z mojej strony nie jestem wstanie przeczytać tych kilkunastu stron do tyłu :D A mój weekend był udany. W sobotę moja połówka zorganizowała spotkanie przyjaciół z pod bloku. Nie widzieli się z 6 lat, także mieli co opowiadać. Wypiliśmy parę butelek, ja pochwaliłem się moim popisowym spagetti i po % także ja znalazłem z nimi wspólny temat. w Niedzielę tego jednego kolegę odwieźliśmy do domu do Wieliczki i sobie pomyślałem że skoro tu jesteśmy to może zwiedzimy sobie kopalnię soli ale kolejki były na dwa dni czekania tak więc sobie odpuściliśmy.
Po drodze powrotnej zauważyliśmy zamek (opactwa Benedyktynów jak się później dowiedziałem ) i więc tak sobie pomyślałem że warto byłoby go zwiedzić. Ale jedziemy w kierunku zamku i napotkaliśmy na przeszkodę jaką była Wisła :D :D Tak więc usiedliśmy na kocyku nad brzegiem Wisły, zaparzyłem herbatkę i zjedliśmy nasz suchy prowiant wpatrując się w rzekę i zamek :D :D

oOosylwiaoOo pisze:Hej dziewczyny :D Jakie tu zaszły zmiany ;) dawno mnie nie było na forum, układam sobie wszystkie myśli i zastanawiam się co mam tak naprawdę robić dalej :.
A no, dawno cię nie było tutaj na forum :angrywife W sumie mnie też dawno tutaj nie było :roll:
Po twoim tonie pisania wnioskuję że stało się coś co poszło nie po twojej myśli :(
BlackWolf pisze:Tak na poprawę nastroju...
Had (na pierwszym planie haha), Avis, Cari -mam zdjęcie z ostatniej naszej imprezy, tylko nie pamiętam czy na kanapie po prawiej jest Tygrysek czy Serduszko? :lol:
A o mnie to zapomniałaś. Dziękuje :cry:
BlackWolf pisze:Madi Ciebie też by ujęło gdybyś nie tkwiła tyle w łazience...! :lol:
Adix robił foto, więc też go nie widać wrrrr...
:twisted: :angrywife
a_gatka pisze:W sumie to jak sobie tak potęsknimy przed ślubem, to fajna będzie podróż poślubna. :P
o i widzę że ktoś tu za mąż wychodzi i ja nic o tym nie wiem?!? Myślę że zaprosiłaś delegację z Babskich Spraw???? Bo czuję się zaproszony :ok: Ostatnio na weselichu u kumpla z pracy zrobiliśmy taką rozpierduchę( w dobrym znaczeniu tego słowa)że szok :D W zabawie "on tańczy z nim" były tańce zmysłowo-erotyczne no to kumplowi poszły wszystkie guziki w koszuli(chcieli zobaczyć jego zarost na klacie) i do końca imprezy chodził trzymając się za spodnie bo ktoś przywłaszczył sobie jego pasek :lol: :lol: :lol:
Adrian
:P
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Hej Adix ;) widzisz, musisz częściej bywać ;) a wtedy i na obrazkach się będziesz pojawiał ;)
A takie wycieczki z nienacka są fajne ;)

A u mnie weekend jak zwykle pracująco minął..
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Postanowiłam Was w końcu doczytać i porządnie odpisać :) Za mocno wieje na mycie okien, więc daję sobie troszkę luzu. Zaraz muszę podjechać do szwagra, ale to poczeka :D

Tak poza tym to dziękuje za komplementy na temat fryzurki :) Czuję sie w niej bardzo dobrze i jestem zadowolona.

Madi tak kolor jest troszkę ciemniejszy niż mój naturalny, ale na zdjęciu wygląda trochę inaczej, bo w normalnym świetle tak troszkę zalatuje rudym odcieniem :) A Ty jak się czujesz? Przeszło Ci? Kurcze wzięłam sie za sprzątanie, a to i na dworze trzeba coś zrobić i tak schodzi cały dzień :)

Adix a mnie to wyrzuciłeś ze znajomych na fb :( Focha mam na Ciebie....

Had zapisywał się X na kolejny egzamin? Moja mama też teraz 3 razy nie zdała...Nie chcesz mojej fotki po umyciu włosów :P Wszystkich wystraszę i uciekną z forum :P

Tygrysek bardzo ładne imię dla chłopca :) Jeszcze mam cierpliwości trochę dla swojej teściowej, ale już mnie wczoraj zdenerwowała...

Carina współczuję bardzo :kiss2 Jak się trzymasz? Oj jakoś czasu mi brakuje, żeby napisać coś więcej... A co z tym stażem? Gdzie ten staż?

Kinga nie ma za co :) Dobrze, że autko już sprawne :) Do fryzury już się przyzwyczaiłam :D

Serduszko cieszę się, że znalazłaś pracę i to na miejscu :) Jak znajdziesz jakąś sukienkę to się pochwal :) A no właśnie za sprzątanie świąteczne się wzięłam :D

wydaje mi się, że to co najważniejsze to napisałam :) Nie krzyczcie za bardzo :P

Black to już nie długo się zobaczycie :) U mnie też odległość źle wpływała, też się kłóciliśmy...I trochę lipa, że Ci @ samo wypada, ale dacie radę :)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Avis, chcę :) możesz mi wysłac na fb ;)
a X dziś ma egzamin, w sumie to za pół h ;)

Black, nie obawiasz się trochę, że jak byście mieszkali razem, to się posypie bo się nie dogadacie ??
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Powodzenia na egzaminie. :D

Hadzia jest pietr straszny...
Tym bardziej, że jest to wyzwanie dla obu stron...
Ale kto nie ryzykuje ten...

Avis a co jest nie tak z Twoimi włosami? ;)
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Oj przyda mu się ;)

No jeżeli nie zaryzykujecie to na pewno nie beziecie wiedzieć
A potem żałować że się nie spróbowało też nie ma sensu..
Mówisz że gdyby nie T, to byś szybciej z nim była ?? Nieźle..

Ok, przepis na zapieknakę w końcu wrzuciłam na bloga ;)
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Had zastanowię się nad tym, ale wolałabym się tak nie pokazywać :P

Black bo ja mam kręcone, więc możesz się domyślić jak wyglądam po umyciu włosów :D
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Zablokowany