Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Witajcie, odmeldowuje tylko ze mam 3 dniowe szkolenie. Buziaki, milego dnia
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
Dzień dobry 
Tygrys ja robię maseczkę z dwóch żółtek, dwie łyżki olejku rycynowego i sok z połowy cytryny i powiem Ci, że po pierwszym razie już widać różnicę. A zamierzam jeszcze co najmniej ze dwa razy zrobić.
Had to udanego szkolenia
Jamelka to jest właśnie jak się mieszka z kimś...
Lady do ślubu szybko zleci
Adidasowa myślę, że jak o tym wspomnisz to na pewno nie zaszkodzi.
Madi a Tobie nie wiem co napisać
ale to pogadamy najwyżej później o ile do mnie zadzwonisz
Bo ostatnio tak krótko rozmawiałyśmy i nawet nie wypytałam co u Ciebie.
Tygrys ja robię maseczkę z dwóch żółtek, dwie łyżki olejku rycynowego i sok z połowy cytryny i powiem Ci, że po pierwszym razie już widać różnicę. A zamierzam jeszcze co najmniej ze dwa razy zrobić.
Had to udanego szkolenia
Jamelka to jest właśnie jak się mieszka z kimś...
Lady do ślubu szybko zleci
Adidasowa myślę, że jak o tym wspomnisz to na pewno nie zaszkodzi.
Madi a Tobie nie wiem co napisać
Witajcie 
Lady ale wtopa, nie wiem dlaczego ale święcie byłam przekonana że w ciąży jesteś
wpadłam tylko na chwilkę bo dziś faktury mam do zrobienia ,więc powinnam już z domu wychodzić ...a ja nie ubrana ,nie pomalowana itd :/ Bedę wieczorkiem Had, więc szkól się bez stresu, ogarnę forumisko
Lady ale wtopa, nie wiem dlaczego ale święcie byłam przekonana że w ciąży jesteś
wpadłam tylko na chwilkę bo dziś faktury mam do zrobienia ,więc powinnam już z domu wychodzić ...a ja nie ubrana ,nie pomalowana itd :/ Bedę wieczorkiem Had, więc szkól się bez stresu, ogarnę forumisko
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
I ja się witam :*
Oj Jam, dokładnie jak Dziewczyny mówią, jak się z kimś mieszka to o konflikt nietrudno.. zresztą jak widzę Twoja mama uparciucha straszna..
to chyba tak już będzie że Ona coś będzie wymyślała, bo nic Jej nie będzie pasowało..
A ile ma lat?
A jak dom ma być Twój to kiedy ma Ci go przepisać?? Bo wiesz kasę włożysz w remonty a Jej się coś ubzdura i nie zapisze?
Swoją drogą to nigdy tego nie pojmę dlaczego tak się rodzic zachowuje.. zamiast pomóc żeby lżej było to jeszcze w d** dać potrafi tak, że się płakać chce..
Jakie szczęście że moi są w porządku..
No u nas Jam, dobrze. Pomijając właśnie zwady z teściówką, która non stop chodzi nadąsana i mruczy.. ale to się staram zlewać i jakoś tak dalej swoje robię.
Był mój na urlopie ale cóż z tego jak tyle pracy było, że nawet to nie odpoczęliśmy za bardzo.. ale przynajmniej ubyło i zimą się martwić nie musimy.
Guśka to zadzwonię
No nie pogadałyśmy, ale może się dziś uda
Tygrys hej :*
No w końcu się pojawiłaś
Zobaczysz że wkrótce Wasze starania zaowocują
Had a gdzie masz to szkolenie? Na miejscu czy dalej gdzieś??
W ogóle jak czytałam jak Jam pisze o ciąży Lady to się tak uśmiałam
Oj Jam, dokładnie jak Dziewczyny mówią, jak się z kimś mieszka to o konflikt nietrudno.. zresztą jak widzę Twoja mama uparciucha straszna..
to chyba tak już będzie że Ona coś będzie wymyślała, bo nic Jej nie będzie pasowało..
A ile ma lat?
A jak dom ma być Twój to kiedy ma Ci go przepisać?? Bo wiesz kasę włożysz w remonty a Jej się coś ubzdura i nie zapisze?
Swoją drogą to nigdy tego nie pojmę dlaczego tak się rodzic zachowuje.. zamiast pomóc żeby lżej było to jeszcze w d** dać potrafi tak, że się płakać chce..
Jakie szczęście że moi są w porządku..
No u nas Jam, dobrze. Pomijając właśnie zwady z teściówką, która non stop chodzi nadąsana i mruczy.. ale to się staram zlewać i jakoś tak dalej swoje robię.
Był mój na urlopie ale cóż z tego jak tyle pracy było, że nawet to nie odpoczęliśmy za bardzo.. ale przynajmniej ubyło i zimą się martwić nie musimy.
Guśka to zadzwonię
No nie pogadałyśmy, ale może się dziś uda
Tygrys hej :*
No w końcu się pojawiłaś
Zobaczysz że wkrótce Wasze starania zaowocują
Had a gdzie masz to szkolenie? Na miejscu czy dalej gdzieś??
W ogóle jak czytałam jak Jam pisze o ciąży Lady to się tak uśmiałam
-
G****
Bo Jamelce się pewni pomyliło z Anią 
Ja już ogarnęlam dom, został mi obiad zrobić ale to później. Od jakiegoś czasu odkurzacz bardzo słabo mi działał i te moje odkurzanie to było dla mnie jak za karę i S.mówi do mnie żebym wypieprzyła ten odkurzacz i kupimy nowy ale tak mi było szkoda kasy i dziś siadłam przy nim, porozbierałam, porozkręcałam i się okazało, że w całym odkurzaczu-nie wiem jakim cudem cała masa śmieci, kurzu... No i w ostatniej części rury, tym co się odkurza taki kłak się zrobił z włosów i kurzu... A tyle razy tam zaglądałam i nie było widać bo to w zagłębieniu. No i poczyściłam to wszystko, wydłubałam drucikiem tego kłaka i odkurzacz działa jak nowy
Aż przyjemnie mi się odkurzało 
Jestem z siebie dumna

Ja już ogarnęlam dom, został mi obiad zrobić ale to później. Od jakiegoś czasu odkurzacz bardzo słabo mi działał i te moje odkurzanie to było dla mnie jak za karę i S.mówi do mnie żebym wypieprzyła ten odkurzacz i kupimy nowy ale tak mi było szkoda kasy i dziś siadłam przy nim, porozbierałam, porozkręcałam i się okazało, że w całym odkurzaczu-nie wiem jakim cudem cała masa śmieci, kurzu... No i w ostatniej części rury, tym co się odkurza taki kłak się zrobił z włosów i kurzu... A tyle razy tam zaglądałam i nie było widać bo to w zagłębieniu. No i poczyściłam to wszystko, wydłubałam drucikiem tego kłaka i odkurzacz działa jak nowy
Jestem z siebie dumna
Jaka spryciara z Ciebie Gusia - brawo 
-
G****
Oj czasem nawet mi się coś udaje
ale ni obyło się bez urazu oczywiście, zawsze muszę sobie coś zrobić... Ale odkurzacz działa 
To najważniejsze Guska, ze działa. Ty złota rączka może jestes ,nawet nie wiesz jakie potencjały w Tobie drzemią 
Madi z Anią mi się nie pomyliło bo z nią piszemy na priv więc pamietam co u niej dokladnie
Ale jakaś inna dziewczyna musiała coś pisać w takim razie ze dzidziusia się spodziewa.
Mam nadzieję ,że Lady się nie obrazila na Jamelke??
Ja mam pamiec dobrą ale krótką,musicie mi to wybaczyć 
Madi najwazniejsze że między Wami dobrze, a tesciówka niech po scianach nawet chodzi jak ma takie życzenie
Co do przepisu, najpierw musi zalatwić sądownie żeby ten dom byl na nią bo dziadkowie nie zostawili testamentu, dopiero potem na mnie. Mam brata i siostrę ale oni mają dostać działkę z domem w którym mielismy zamieszkać wszyscy kiedyś, ale że ojciec się rozpił... dostaną to po polowie.
Wiem ze tak może być bo nie lubimy się raczej, zreszta mojej mamie od czasu menopauzy, strasznie się w głowie poprzewracało. Ja jestem wrog nr 1
a lat ma 56
Madi z Anią mi się nie pomyliło bo z nią piszemy na priv więc pamietam co u niej dokladnie
Ale jakaś inna dziewczyna musiała coś pisać w takim razie ze dzidziusia się spodziewa.
Mam nadzieję ,że Lady się nie obrazila na Jamelke??
Madi najwazniejsze że między Wami dobrze, a tesciówka niech po scianach nawet chodzi jak ma takie życzenie
Co do przepisu, najpierw musi zalatwić sądownie żeby ten dom byl na nią bo dziadkowie nie zostawili testamentu, dopiero potem na mnie. Mam brata i siostrę ale oni mają dostać działkę z domem w którym mielismy zamieszkać wszyscy kiedyś, ale że ojciec się rozpił... dostaną to po polowie.
Wiem ze tak może być bo nie lubimy się raczej, zreszta mojej mamie od czasu menopauzy, strasznie się w głowie poprzewracało. Ja jestem wrog nr 1
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
O rany.. to młoda Twoja mama, to nie powinna tak się zachowywać..
Nie ogarniam..
Ale myślisz, że rzeczywiście te zmiany hormonalne tak Jej się we znaki dały że teraz taka jest? To możliwe w ogóle??
Guśka no no
Prawie jak MacGyver
haha
Tak, tak była jedna z Dziewczyn w ciąży co na lipiec bodajże miała termin ale nie pamiętam dokładnie i nicku też jestem w stanie sobie przypomnieć...
Nie ogarniam..
Ale myślisz, że rzeczywiście te zmiany hormonalne tak Jej się we znaki dały że teraz taka jest? To możliwe w ogóle??
Guśka no no
Prawie jak MacGyver
Tak, tak była jedna z Dziewczyn w ciąży co na lipiec bodajże miała termin ale nie pamiętam dokładnie i nicku też jestem w stanie sobie przypomnieć...
Wiec zapewne z nią mnie się omyliło 
Madi, nasze relacje to dluga historia, ale wierz mi, lekkiego życia z nią nie mam
Madi, nasze relacje to dluga historia, ale wierz mi, lekkiego życia z nią nie mam
Już wiem- Aurinko była w ciąży i na lipiec miała termin ale od czerwca się nie pokazała..
To ja Ci tylko współczuć mogę..
I wierzę, że lekko nie masz.. zresztą już mnie chyba nic nie zdziwi..
Umieram- dopadła mnie migrena..
Miłego wieczorku- uciekam się położyć..
To ja Ci tylko współczuć mogę..
I wierzę, że lekko nie masz.. zresztą już mnie chyba nic nie zdziwi..
Umieram- dopadła mnie migrena..
Miłego wieczorku- uciekam się położyć..
-
oOosylwiaoOo
Oj uwierzcie, że menopauza może tak przechodzić. Sama wiem po swojej mamie....Takie ma czasem humory, że szok. Ja jestem zła, a brat dobry...On coś przeskrobie, a pretensje są do mnie ... A brata mam starszego o 2 lata...
Teraz niedługo planuje wyjechać na dwa dni z chłopakiem, ale domyślam się, że będzie kłótnia...
Czy Wasi rodzice też są tacy staroświeccy?? ..........
Że żyją jeszcze tak jak dawniej...tzn. wyjazdy dopiero jak się ma narzeczonego, albo jest się w małżeństwie??
Witaj Tygrys :* Fajnie, że powróciłaś

Teraz niedługo planuje wyjechać na dwa dni z chłopakiem, ale domyślam się, że będzie kłótnia...
Czy Wasi rodzice też są tacy staroświeccy?? ..........
Że żyją jeszcze tak jak dawniej...tzn. wyjazdy dopiero jak się ma narzeczonego, albo jest się w małżeństwie??
Witaj Tygrys :* Fajnie, że powróciłaś
-
G****
Po prostu przeczytałam wszystkie posty i tak jakoś pustka mnie ogarnęła i nie wiem co bym miała napisać ale to już nie ważne 
-
oOosylwiaoOo
hehe
to podobnie do mnie
bo też zaczęłam wszystko czytać
i później zapomniałam co miałam napisać
Zdarza się 
Witajcie.
Niestety - menopauza, zmiany hormonalne potrafią różne dziwne rzeczy z kobietami robić. Potrafią się zmienić o 180stopni.
Mam nadzieje, że mnie aż tak to nie dopadnie ;P.
A tak też często jest jak się z kimś mieszka - jak jesteś blisko to niedobra jesteś, a jak daleko to już wszystko ok.
Jak się miesza kto w ciąży - to ja mogę być, chętnie przyjmę ;P
Miłego dnia
Niestety - menopauza, zmiany hormonalne potrafią różne dziwne rzeczy z kobietami robić. Potrafią się zmienić o 180stopni.
Mam nadzieje, że mnie aż tak to nie dopadnie ;P.
A tak też często jest jak się z kimś mieszka - jak jesteś blisko to niedobra jesteś, a jak daleko to już wszystko ok.
Jak się miesza kto w ciąży - to ja mogę być, chętnie przyjmę ;P
Miłego dnia
Witam w ten słonczny dzionek .Kawka wypita:D ja niestety nie mogłam ze względu na swoje dolegliwosci żoładkowe męczą mnie już tak od 5 dni.
A tak wogóle czy przyjmiecie mnie do swego grona ? Powiedzmy ze jestem tu nowa chociaz niezupełnie wczesniej byłam pod nikiem Serduszko27 lecz niestety zapomnialam hasła oraz usunelam email na ktorym bylo zalożone konto i niestety nie udało mi sie go odzyskac ale to nic nie szkodzi bo załozyłam nowe konto i jestem
A tak wogóle czy przyjmiecie mnie do swego grona ? Powiedzmy ze jestem tu nowa chociaz niezupełnie wczesniej byłam pod nikiem Serduszko27 lecz niestety zapomnialam hasła oraz usunelam email na ktorym bylo zalożone konto i niestety nie udało mi sie go odzyskac ale to nic nie szkodzi bo załozyłam nowe konto i jestem
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
-
G****
Dobry 
Oj Sylwia nie marudź
Ja już nie będę mówić kto z nami tyle czasu nie pisał... 
Tygrys to tak jak i ja
Również bardzo chętnie przyjmę 
Serduszko no oczywiście, że Cię przyjmiemy
Ja zaraz idę robić maseczkę na włosy, póki nie ma nikogo w domu
Oj Sylwia nie marudź
Tygrys to tak jak i ja
Serduszko no oczywiście, że Cię przyjmiemy
Ja zaraz idę robić maseczkę na włosy, póki nie ma nikogo w domu
Dzień dobry 
Guśka jaką maseczke robisz? Jakieś problemy z włosami?
Serduszko przyjmiemy, pewnie ze tak
Co tam u Ciebie? Widze ze kolorek włosów zmieniłaś, pasuje Ci - bardzo ładnie wyglądasz
Tygrysku, od dawna się staracie o dzidzie?
Z tymi ciążami to jakas epidemia u mnie bynajmiej. Siostra urodziła w lipcu, te się długo starała ale się udało
W październiku koleżanka rodzi, wiozłam ja dziś na pobranie.
Zawiedziona troche jestem bo byłam w szkole złożyc wniosek o stypendium i okazuje się że mi przekracza w tym roku
Co tam u Ciebie? Widze ze kolorek włosów zmieniłaś, pasuje Ci - bardzo ładnie wyglądasz
Z tymi ciążami to jakas epidemia u mnie bynajmiej. Siostra urodziła w lipcu, te się długo starała ale się udało
Zawiedziona troche jestem bo byłam w szkole złożyc wniosek o stypendium i okazuje się że mi przekracza w tym roku
- Serduszko28
- Jestem tu nowa :)
Jamelia pisze:Dzień dobry
Jamelia- chyba mnie z kims pomyliłas
Co do koloru włosów to musiałam cos juz z nimi zrobic nie czułam sie w czerni zbyt dobrze przez to ludzie mnie spostrzegali na o wiele starsza niz jestem
Jamelia DZIEKUJE ZA KOMPLEMENT
Ostatnio zmieniony wt wrz 09, 2014 10:55 am przez Serduszko28, łącznie zmieniany 3 razy.
Bo w mojej głowie zamieć, czarne chmury, zawierucha, deszcz do spółki z gradem. Jakieś obce znów głosy podpowiadają mi bzdury. Tak trudno mi [...] być z Tobą razem..."
wstawiałaś i ciemne miałaś własnie
Zaraz wyjdzie że wszystkich tu mylę 
- Serduszko28
- Jestem tu nowa :)
o prosze widze ze masz bardzo dobrą pamięcJamelia pisze:wstawiałaś i ciemne miałaś własnieZaraz wyjdzie że wszystkich tu mylę
Bo w mojej głowie zamieć, czarne chmury, zawierucha, deszcz do spółki z gradem. Jakieś obce znów głosy podpowiadają mi bzdury. Tak trudno mi [...] być z Tobą razem..."