Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
L...

Re: Przy kawie ...

Post autor: L... »

hej:)

jak na zlosc musialam sie rozchorowac przed samym urlopem, mam nadzieje ze do wyjazdu sie jakos uspokoi :/ gardlo mnie strasznie boli
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Aniaaaa - to bardzo szybko czujesz malucha,to pierwsza ciąża czy kolejna?!

Had - czekamy na relacje :)

Guśka ja jestem ;)

LadyJ no pogody takie dziwne ...

Ja chyba pościelkę wypiore ....
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka,
Aniaaa, no zgadzam się z Gosią, jak na pierwszą ciążę to bardzo szybko czujesz ruchy. Tym bardziej że te pierwsze są takie jak muśnięcia motylka.
Ja w ciążę zaszłam jakoś w połowie listopada to ruchy poczułam dokładnie w Dzień Kobiet a to było jakoś po 16 tygodniu.
I lekarka mówiła że to i tak szybko bo na ogół około 20-tego się czuje.
I jeszcze wszyscy mówili że to będzie chłopak bo mi prezent na Dzień Kobiet zrobił.
Te ruchy to jeszcze nic, poczekaj ze 2-3 miesiace jak już faktycznie zacznie kopać :) niesamowite :)
Ja się kładłam na plecach, rękę kładłam na brzuchu i wtedy czułam.... ojej.... ale było fajnie :) :baby

Guśka, paczka doszła, jeszcze raz bardzo bardzo bardzo dziekuję. Świetne rzeczy, niektórych sama bym nie kupiła.
Jeszcze tylko ćwiczenia do angielskiego i kapcie na przebranie i może iść do szkoły.
G****

Post autor: G**** »

Cieszę się, że jesteście zadowoleni :)
G****

I znowu muszę prowadzić monolog... :|
Snajper
Samiec

Post autor: Snajper »

Jak to na forum ;)
G****

No właśnie na forum powinno być głośno i gwarno :)
Snajper
Samiec

I wtedy trudno przebić się przez gwar, ja tam wolę mniejszy ruch, a ciekawszą treść ;) :)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Tez tak wolę :) Niestety praca wzywa mnie więc nie pogadam dzisiaj ;)
Miłego popołudnia :D
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
No niby gwar nie jest dobry bo się wbić ciężko no ale znów pustki i gadanie do ściany też nic nie daje...
Gdzie ci ludzie wszyscy pouciekali?
Na seksi nas mało ale codziennie regularnie zaglądamy i choć słowo napiszemy. Ale to już jest nawyk :) I nie mamy zamiaru iść na odwyk :)
G****

A tu ja muszę sama do siebie gadać :)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

No widzisz, a ja poszłam na inne wątki troszkę ponadrabiać zaległości ale jak czytam te problemy młodych dziewczyn to aż mi się odechciewa czytać.
No wiem, sama takie miałam jakieś 15 lat temu i teraz patrzę na to i mówię "jaka ja byłam głupia" i widzę że świat w tym kierunku nic się nie zmienił i młode dziewczyny nadal mają takie problemy. No cóż, to chyba przywilej młodości. Jak za 15 lat będą miały męża, dom, dzieci to stwierdzą tak jak ja że "były glupie".
Snajper
Samiec

A ja sprzedałbym duszę szatanowi za to, żeby mieć z powrotem 15 lat i swoją obecną wiedzę o życiu. Ilu błędów mógłbym uniknąć...
G****

Snajper uwierz, że nie tylko Ty jeden :)
Snajper
Samiec

No to co ? Idziemy w spirytyzm ? Mam w domu Necronomicon i Goecję Crowleya ? ;-) :D
G****

Co Ty?? !! Ja bojuch jestem okropny :lol: W życiu bym się nie odważyła :) Ale jeśli cofnął by się czas to ojjj dużo rzeczy bym zmieniła, bardzo dużo :)
Snajper
Samiec

E tam... parę duchów i demonów. Ja tam się kiedyś odważę, tylko trzeba się do tego mocno przygotować.
No i wtedy będę piękny, młody i inteligentny ;-) :)
G****

Próbuj jak najbardziej ;)

Wcale bym już nie mogła spać po takim seansie :? mi wystarczy horror żebym nie mogła spać a co dopiero duchy...
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

A co nam po tym seansie? Co się stanie pozytywnego jeśli oczywiście uda nam sie nie zejść na zawał? :D
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
G****

Były byśmy piękne, młode i pewnie mniej głupot popełniły w życiu :lol:
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

ale jakim sposobem? Na czym to polega? Bo rozumiem że nie chodzi po prostu o wywoływanie duchów?
Czy te duchy miały by nas przenieść w przeszłość? ;)
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Puk puk... pobudka! Jest tu kto? :D
G****

Jestem ja :)
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Aniaaaaa »

Hej Culugula, hej bacardi :) Lekarz mi powiedział na wizycie kontrolnej że normą jest odczuwanie ruchów dziecka w 14 tygodniu , jeste to nad wyraz przyjemne uczucie i buzia sama sie uśmiecha :) To jest moja pierwsza ciąża kochane , nie ma większej radości niż ciąża , Culugula też tak będe robić , hehe nakręciłaś mnie kochana :D

W ogóle to kochane wczoraj pierwszy raz od czterech tygodni odbyłam stosunek z mężem i co mogę powiedzieć to że seks po czterech tygodniach smakuje zupełnie inaczej , fakt ruchy już nie te :D ale ważne że obydwoje byliśmy zadowoleni :D i co najlepsze , apetyt jest po takim czasie ogromny :D jednak seks w czasie ciąży jest cudowny :D
G****

Dzień dobry wszystkim :)

Ale sobie dziś pospałam... :) Nie dawno wstałam, zrobiłam śniadanko, teraz troszkę mam wolnego bo zaraz jadę do mamy po szafę :) Sobie wymieniają a tamtą mi mama odda :)

Życzę miłego dnia wszystkim :)
Zablokowany