Przy kawie ...
-
G****
Re: Przy kawie ...
Nie wydaje mi się, odwiedziłam go ze dwa razy po tym szpitalu i przez to JA mu narobilam nadziei...
ale to chyba mógłby zrozumieć że to tylko koleżeństwo czy z troski, a nie że coś więcej mogłoby być...
-
G****
Mi się wydaje, że on na siłę szuka kogoś kto z nim będzie...Ta cała sytuacja go przytłoczyła, a ja się nawinęłam i na dodatek później się trochę "zajęłam" i se chłopak na nowo narobił nadziei.
Guśka też tak może być.. tylko wiesz.. dopóki ktoś nim nie wstrząśnie, to niestety możesz się nie uwolnić...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
Wiesz wolała bym sama sobie z tym poradzić bo znam S. i wiem jaki potrafi byc wredny... Chciała bym tego oszczędzić byłemu ale jak trzeba będzie to nie będę miała wyboru...
Może go też przeraża to że jest sam...W sytuacji, w której Ty mu ostatnio pomogłaś, to gdyby nie Ty to różnie mogłoby się skończyć, a dzięki Tobie dobrze się skończyło. i sobie nadziei narobił...
Ale może teraz zrozumie, że nic nie będzie...
Ale może teraz zrozumie, że nic nie będzie...
-
G****
Mam taką nadzieję, że nie będę musiała stosować drastyczniejszych sposobów na odcięcie go...
kurde muszę wybrać sukienkę na wesele, a tak nie lubię sobie wybierać... Chciała bym być wyższa
kurde muszę wybrać sukienkę na wesele, a tak nie lubię sobie wybierać... Chciała bym być wyższa
ale na zakupy czy z szafy coś??
Guśka, to poczekaj i zobaczysz 
A jakie masz propozycje ??
A jakie masz propozycje ??
-
G****
Chciałam coś nowego ale nie wiem już sama. Jestem niska i strasznie ciężko jest mi coś dobrać.
A propozycji nie mam żadnych
A propozycji nie mam żadnych
-
G****
Wiesz co? Jestem tak nastawiona do tych sukienek że najchętniej to bym żadnej nie chciała 
Skąd ja to znam
podobnie w zeszłym roku szukałam, czegoś sobie...
-
G****
Bo mi to się w ogóle nie chce iśc na to wesele, nie mam chęci a tym bardziej już wybierać sukienki 
hahah xD a to juz inna kwestia 
może więc coś co już masz w szafie
może więc coś co już masz w szafie
-
G****
Coś tam mam i pewnie pójdę w jakiejś z szafy ale nawet nie chce mi się o tym myśleć 
uu jak będa upały to trochę kijowo..
choć może nie będzie tak źle...
choć może nie będzie tak źle...
Nie nastawiaj sie bo dopiero Ci sie nie będzie chciało iść
- redorange666
- Samiec
Zawsze jak się nie chce iść to później jest super impreza... więc zapewne będziesz się dobrze bawić Gusiek
Dzięki dziewczynki
Madi no klęknął, nie mogło być inaczej przecież
Najpierw zabrał mnie na wycieczkę nad jezioro calutki dzień, byłam mega hEpI bo wreszcie mi głowa troche odpoczęła, a mi odpoczywa tylko jak jestem daleko od domu ;)no a po powrocie oświadczynki
wiecie co ,tak was czytam np Car i Had i nie wiem w czym rzecz, tzn u Car domyślam się że małżonka podejrzewa o zdradę ale dlaczego? co się stało?? No i Had, nad czym masz się zastanowic bo póki co nie wiesz co zrobić...? Normalnie zagadki
A co z Agatką? Jej to już w ogóle mega dawno nie widziałam, wszystko u niej okey?
Madi no klęknął, nie mogło być inaczej przecież
Najpierw zabrał mnie na wycieczkę nad jezioro calutki dzień, byłam mega hEpI bo wreszcie mi głowa troche odpoczęła, a mi odpoczywa tylko jak jestem daleko od domu ;)no a po powrocie oświadczynki
wiecie co ,tak was czytam np Car i Had i nie wiem w czym rzecz, tzn u Car domyślam się że małżonka podejrzewa o zdradę ale dlaczego? co się stało?? No i Had, nad czym masz się zastanowic bo póki co nie wiesz co zrobić...? Normalnie zagadki
A co z Agatką? Jej to już w ogóle mega dawno nie widziałam, wszystko u niej okey?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
L...
Ale miałam nawal pracy w pracy
ale przyszłam poczytać 
Jam pochwal sie pierścionkiem
nie mam swojego to chętnie ponapawam sie twoim 
Jam pochwal sie pierścionkiem