Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Witajcie Gwiazdy!
Żurawie przyleciały.
Teraz to już wiosna przyjdzie na pewno.
A ja walczę dalej. Mam przechlapane, bardzo pracowity dzień.
Miłego dnia !
Żurawie przyleciały.
Teraz to już wiosna przyjdzie na pewno.
A ja walczę dalej. Mam przechlapane, bardzo pracowity dzień.
Miłego dnia !
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja dzisiaj pranie wywiesiłam na dworze wiec bedzie ładnie pachnac swiezoscia . A pogoda sie przepiekna zapowiada
-
AnaStazJa
Właśnie wróciłam z urzędu. Niezły ubaw i masa przygód wbrew pozorom
Ale za to pogoda paskudna. 10km maszerować w deszczu to nic przyjemnego. Aż żałowałam, że rzuciłam kurs na prawo jazdy, bo bardzo by mi się dziś przydało 
Jeszcze prawie uciekł mi bus do domu, przez pewną narwaną panią, która zlinczowała wszystkie kasjerki i ochrone za to, że kwiatka, którego chciała kupić nie dało się wbić na kasę.
Ale za to kierowca busa kochany, bo na mnie poczekał
Jeszcze prawie uciekł mi bus do domu, przez pewną narwaną panią, która zlinczowała wszystkie kasjerki i ochrone za to, że kwiatka, którego chciała kupić nie dało się wbić na kasę.
Ale za to kierowca busa kochany, bo na mnie poczekał
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiosna wiosna
Czesc dziewczyny.
Widze, ze niektore mialy dzis zakrecony dzien.
SlodziusiaSdz tez na to mowie armagedon.
W poniedzialek wracam do domu. Sprawy zalatwione. Chyba taka pogoda w krate daje w kosc nie tylko fizycznie.
Mam wrazenie, ze tesknota wyparowala u polowka...
Widze, ze niektore mialy dzis zakrecony dzien.
SlodziusiaSdz tez na to mowie armagedon.
W poniedzialek wracam do domu. Sprawy zalatwione. Chyba taka pogoda w krate daje w kosc nie tylko fizycznie.
Mam wrazenie, ze tesknota wyparowala u polowka...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
teskni teskni ale nie daje poznac po sobie
Czesć dziewczyny U Mnie wiosna na całego,ostatnio mam pare spraw do pozałatwiania i nadrabiam zaległości ze szwagierką trochę się nie widziałyśmy.
Teraz poczytam sobie o czym klikałyście pozdrawiam
Teraz poczytam sobie o czym klikałyście pozdrawiam
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie dziewczyny ....
Armigor jestes super ............
u nas wiosna malymi kroczkami
Armigor jestes super ............
u nas wiosna malymi kroczkami
-
AnaStazJa
Mimo wszystko nie ma to jak chwila spokoju przy kawusi
Całe szczęście dzisiaj sobota. Jeszcze tylko skończyć porządki, a jutro słodkie lenistwo.
Po wczorajszym marszu w deszczu nabawiłam się sporego kataru. Nie fajnie ;/
Niech wreszcie zrobi się śliczna wiosna, a na termometrze pokaże się te +20, to będę w niebie
Po wczorajszym marszu w deszczu nabawiłam się sporego kataru. Nie fajnie ;/
Niech wreszcie zrobi się śliczna wiosna, a na termometrze pokaże się te +20, to będę w niebie
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
oby latem taka temperatura była
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie dziewczyny
-
Cytruskowa
- Jestem tu nowa :)
Hej
Strasznie dawno mnie tu nie było, jakoś zapomniałam, przepraszam
Co nowego? 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie dziewczyny ....
Tak cytrusowa Ciebie dlugo nie było ale wiadomo kazdy ma swoje sprawy .
Miłego dnia
Tak cytrusowa Ciebie dlugo nie było ale wiadomo kazdy ma swoje sprawy .
Miłego dnia
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Witajcie kochane,przeprasza,ze nie zagladalam,ale od soboty takie piekne sloneczko i tak cieplutko w sloncu nawet do 18 na plusie bylo,ze az mi sie w domu siedziec nie chcialo,a to jakis spacerek do lasu bo mam za domem,a to troche sprzatnac przed domkiem,w samochodzie tez troche posprzatac po zimie.U mnie juz baziekotki widzialam,trawka sie zieleni,snieg znika wiec pieknie i wiosennie.Cudownie i odrazu sie humerek sie poprawia 
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
oj tak jak słonko swieci chumorek sie poprawia
Świeci ,świeci cudna pogoda.Miłego dnia życzę 
Witajcie.
To prawda, czuć wiosnę. Słoneczko świeci, nie jest aż tak zimno, śniegu już nie ma. Powoli, powoli wszystko jakby budziło się do życia.
Na reszcie w domu. Porządek utrzymany, w lodówce nie ma echa, pranie zrobione, wszystko aż błyszczy. Spisał się połówek
Poza kilkoma szczegółami...
Jedyne co zauważyłam w zmianach to suczka nam podejrzanie utyła i potwory wodne chyba wściekłe na pokarm, bo zeżarły sąsiada...
Zabrałam ze sobą mamę na parę dni. Wczoraj poznała mojego teścia, dzisiaj pewnie teściową. Aż się trochę boję co to będzie wieczorem.
Udanego dnia wam życzę.
To prawda, czuć wiosnę. Słoneczko świeci, nie jest aż tak zimno, śniegu już nie ma. Powoli, powoli wszystko jakby budziło się do życia.
Na reszcie w domu. Porządek utrzymany, w lodówce nie ma echa, pranie zrobione, wszystko aż błyszczy. Spisał się połówek
Jedyne co zauważyłam w zmianach to suczka nam podejrzanie utyła i potwory wodne chyba wściekłe na pokarm, bo zeżarły sąsiada...
Zabrałam ze sobą mamę na parę dni. Wczoraj poznała mojego teścia, dzisiaj pewnie teściową. Aż się trochę boję co to będzie wieczorem.
Udanego dnia wam życzę.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Blackfox to mialas mila niespodzianke jak wrocilas,ze ci sie polowek spisal prawie,ze na medal(poza maltmi szcegolami) a co do poznania twojej mamy i tesciowej napewno bedzie ok.My babki zawsze sie dogadujemy takze zle nie bedzie
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
Cześć dziewczyny.
Spotkanie się udało. Od razu się dogadały.
Oglądałyście pogodę? Zapowiadali, że to jeszcze nie koniec zimy, bo spadnie śnieg. Chociaż pewnie śnieg gdzieniegdzie popada ale w cieplejszych rejonach pewnie z deszczem.
Udanego dnia kochane.
Spotkanie się udało. Od razu się dogadały.
Oglądałyście pogodę? Zapowiadali, że to jeszcze nie koniec zimy, bo spadnie śnieg. Chociaż pewnie śnieg gdzieniegdzie popada ale w cieplejszych rejonach pewnie z deszczem.
Udanego dnia kochane.
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
A nie mowilam Blackfox,my kobitki zawsze sie dogadamy
ciesze sie ze spodkanie sie dobrze potoczylo,a co do pogody to umnie w nastepnym tygodniu ma mroz przyjsc,matko tak ladnie slonko swieci,pranie powiesilam na dworzu a tu sie dowiaduje,ze od jutra ma sie powoli pogoda psuc bo jutro ma juz cos padac i po wiosnie.Znowu wpadne w jakas zimawa depreche:(
Precz z depresją. 
Ano niestety nacieszyłyśmy się tak tym nadejściem wiosny a wiosna znowu ucieka...
Ano niestety nacieszyłyśmy się tak tym nadejściem wiosny a wiosna znowu ucieka...
Ładna pogoda ma być tylko dzisiaj. Na sobotę przewidują -4 i śnieg... przynajmniej u mnie, we Wrocławiu.
There's a natural mystic blowing through the air... [size=0]makijaż ślubny łódź[/size]
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witajcie dziewczyny ...
Witaj piotrekk cieszymy sie , ze do nas dołaczyłas .
Tak juz od czwartku apowiadaja znowu przymrozki ale tez i snieg . Szkoda taka piekna pogoda byla az checi wracały. Pozdrawiam
Witaj piotrekk cieszymy sie , ze do nas dołaczyłas .
Tak juz od czwartku apowiadaja znowu przymrozki ale tez i snieg . Szkoda taka piekna pogoda byla az checi wracały. Pozdrawiam
Elu coś Cię ostatnio nie było. Cieszę się, że zajrzałaś tutaj. 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witajcie dziewczyny ....
Tak nie bylo mnie tu ach wiesz czas mnie goni, a wczoraj miałam wolnego troche wiec zajzałam .
Tak nie bylo mnie tu ach wiesz czas mnie goni, a wczoraj miałam wolnego troche wiec zajzałam .