Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Elu! Poprawiłaś mi humor na cały dzień!! Dzięki 
Cześć wszystkim
Ja dzisiaj mogłam sobie dłużej pospać ba mąż w domu i to on wstał z dziećmi .
Biorę się zaraz za podszykowanie obiadu od dzisiaj będę miała gościa w domu
Slodziusia jak tak dokumenty?
U mnie dzisiaj pochmurno słońca nie widać,może poźniej sie rozpogodzi.
Miłego dnia
Ja dzisiaj mogłam sobie dłużej pospać ba mąż w domu i to on wstał z dziećmi .
Biorę się zaraz za podszykowanie obiadu od dzisiaj będę miała gościa w domu
Slodziusia jak tak dokumenty?
U mnie dzisiaj pochmurno słońca nie widać,może poźniej sie rozpogodzi.
Miłego dnia
Cześć kochane.
drzemag, bo Ela jest ekspertką od poprawiania humoru.
U nas śnieg i ślisko czyli tak jak było tak jest.
Wyjazd we wtorek. Zapomniałam, że luty to krótki miesiąc i przez to 4 dni wyjazdu przedłużą się o 2 dni. Nie chcę...
Armigor zazdroszczę takiego pospania.
Połówek ma zmianę na rano a jak chcę się na chwilę położyć to albo sąsiadka znowu udaje, że ubija kotlety i tłucze się z pół godziny albo ciągle pukają babki w chustkach z torbami, kołdrami itd. I tak sąsiadka się poprawiła. Już nie tłucze się 1-2h.
drzemag, bo Ela jest ekspertką od poprawiania humoru.
U nas śnieg i ślisko czyli tak jak było tak jest.
Wyjazd we wtorek. Zapomniałam, że luty to krótki miesiąc i przez to 4 dni wyjazdu przedłużą się o 2 dni. Nie chcę...
Armigor zazdroszczę takiego pospania.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
No niestety rodzynku, wracam do rodzinnego miasta na kilka dni. Wrrr... :/
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Armigor musze wystawic fakture,bo polowek ma dzialalnosc.Wszystko juz bylo pieknie,ladnie nuczylam sie dobrze wypisywac a ci zaprzeproszenie idioci zrobili sobie z faktury Vat,zwykla fakture i wypisywanie sie troche pozmienialo.I ucz sie tu czlowieku na starosc.A Blackfox zgadzam sie z toba ela jest expertem co do poprawiania humoru.I na wyjezdzie zycze powodzenia z zalatwianiem spraw.
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
Tak, zauważyłam że Ela to bardzo mądra kobietka i zawsze trafia w sedno sprawy
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
alez dzisiaj wymarzłam
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witajcie dziewczyny . Milego dnia
Witajcie.
slodziusiaSdz z tymi fakturami można nie raz szału dostać dlatego korzystamy z programu Fakturka. Sam wszystko pięknie ładnie oblicza. Szybko się je wypisuje. Ogólnie pomocny programik.
Elu gdzie tak wymarzłaś?
slodziusiaSdz z tymi fakturami można nie raz szału dostać dlatego korzystamy z programu Fakturka. Sam wszystko pięknie ładnie oblicza. Szybko się je wypisuje. Ogólnie pomocny programik.
Elu gdzie tak wymarzłaś?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja skubie cebule w piwnicy a tam zimno
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Blackfox ja na szczescie nie mam az takiej tragedii,bo polowek ma caly czas ta sama kwote,wiec sie tylko numer rachunku zmienia i kwota gdy nie pracuje caly miesiac,no i data.Ale i tak trzeba uwazac coby dane dobrze wypisac.Bo juz raz sie ryplam,ale naszczescie nie byl to duzy blad i polowek nie mial problemow z tego tytulu.Elu to musisz sie grubo ubierac i herbatke w termosiku ciepla brac,bo sie nam znowu rozchorujesz.Uwazaj na siebie
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ubieram sie ubieram sie grubo i do domku na herbatke chodze
Witajcie
Blackfox nie masz czego zazdrościć u mnie dłużej pospać oznacza do 8
Elu to może odbieraj czesć w domu i znos do piwnicy,ale to wiecej roboty.
U mnie pogoda pod psem ,szwagierka miała dzisiaj przeszkolenie do pracy i dostała umowę yupiiii
Blackfox nie masz czego zazdrościć u mnie dłużej pospać oznacza do 8
Elu to może odbieraj czesć w domu i znos do piwnicy,ale to wiecej roboty.
U mnie pogoda pod psem ,szwagierka miała dzisiaj przeszkolenie do pracy i dostała umowę yupiiii
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to super ...... wiesz jak w domu to mi cebula bedzie smierdziec
Witam dziewczyny
Elu zapach cebuli nie jest taki zły a i zdrowsza byś byłaś nie przemarznięta
Elu zapach cebuli nie jest taki zły a i zdrowsza byś byłaś nie przemarznięta
Adrian

- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
zgadzam sie z rodzynkiem.
Hejka dziewczyny i Adrian
Elu czasami lepiej niech pośmierdzi niż masz sie załatwić o jakieś grypsko nie trudno.
Ja narazie żadko pisze ,ale musze dać oczom odpocząć,nie wolno mi narazie czytać książek ,długo siedzieć przy I padzie itp. Po za tym mam sporo ganianiny a ostatnio jest bardzo zimno,na Mysl o wyjciu robi mi sie źle.
Elu czasami lepiej niech pośmierdzi niż masz sie załatwić o jakieś grypsko nie trudno.
Ja narazie żadko pisze ,ale musze dać oczom odpocząć,nie wolno mi narazie czytać książek ,długo siedzieć przy I padzie itp. Po za tym mam sporo ganianiny a ostatnio jest bardzo zimno,na Mysl o wyjciu robi mi sie źle.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie dziewczyny ....
u nas tez znowu zaczyna mrozic ....
Macie racje , zabieram do gory nieraz i wieczorem skubie . oj a dzisiaj mam 15 skrzyn ale to do wtorku
u nas tez znowu zaczyna mrozic ....
Macie racje , zabieram do gory nieraz i wieczorem skubie . oj a dzisiaj mam 15 skrzyn ale to do wtorku
Cześć dziewczyny. Jak tam u was? 
Ale dziś za oknem szaro już nie wspomnę, że wczoraj nie szło pospacerować dłużej z czworonogami. Za zimno.
Armigor wierz mi chciałabym do tej 8 pospać.
Patrzę w tv i leci pewien zespół, któremu kiedyś połówek organizował koncert. Cenię ten zespół za muzykę ale śmieszy mnie przedstawianie pewnej osoby w najjaśniejszym świetle.
Mówią o zadziwiającej skromności tej osoby itd. a on jakoś tej skromności nie zauważył, bo zachowanie było naganne i bezczelnie traktowano współpracowników. Nie dość, że postawiono warunek (i to z wielką pretensją), że bez dżonyłoksa nie wystąpią to jeszcze zero szacunku do czyjejś pracy. Ale cóż... to telewizja, w niej trzeba być "świętym".
Ale dziś za oknem szaro już nie wspomnę, że wczoraj nie szło pospacerować dłużej z czworonogami. Za zimno.
Armigor wierz mi chciałabym do tej 8 pospać.
Patrzę w tv i leci pewien zespół, któremu kiedyś połówek organizował koncert. Cenię ten zespół za muzykę ale śmieszy mnie przedstawianie pewnej osoby w najjaśniejszym świetle.
Mówią o zadziwiającej skromności tej osoby itd. a on jakoś tej skromności nie zauważył, bo zachowanie było naganne i bezczelnie traktowano współpracowników. Nie dość, że postawiono warunek (i to z wielką pretensją), że bez dżonyłoksa nie wystąpią to jeszcze zero szacunku do czyjejś pracy. Ale cóż... to telewizja, w niej trzeba być "świętym".
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak to jest z gwiazdami mysla , ze wszystko im wolno
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Witajcie dziewczynki i rodzynku
u mnie dzisiaj caly dzien snieg pada,bylam odsniezyc i zanim skoczylam kolo do mu podjazd do konca odsniezyc to juz mi na padalo tam gdzie zaczelam.Ale sie ciesze,bo w radiu mowili,ze w poniedzialek ma byc 4 stopnie na plusie i wiosna przychodzi w koncu 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie dziewczyny . ......
u nas tez sniezek popruszył , ale jest na plusie wiec ciepludko idzie
u nas tez sniezek popruszył , ale jest na plusie wiec ciepludko idzie
Wiosna? Już zapomniałam jak ona wygląda...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ale juz sa dni dłuzsze wiec wiosna za pasem