Przeprowadzka

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Przeprowadzka

Post autor: dominika10 »

Hej,
W końcu możemy się z rodzinką przeprowadzić. Potrzebna mi firma, która prowadzi przeprowadzki Śródmieście. Kogo polecacie?
Lussy34
Jestem tu nowa :)

Re: Przeprowadzka

Post autor: Lussy34 »

W kwestii przeprowadzki ja mam jedną polecajkę - https://kengo-przeprowadzki.eu/oferta/ :) To najlepsza ekipa! Sprawnie pomoga w zapakowaniu mebli, ciężkich kartonów czy innych dużych gabarytów, odpowiednio zawsze wszystko zabezpieczą na czas przewozu i później wypakują tak, aby było dla was najwygodniej do rozpakowania już w domu:)
dianuska

Post autor: dianuska »

Ja to nie mam glowy do przeprowadzek dlatego jak przenosilam sie do Wawki to wynajelam firme https://przeprowadzki-warszawskie.pl/ ktora wlasciwie wszystko od A do Z zrobila za mnie :) Obsluga mega profesjonalna, naprawde smialo moge polecic, bo firma dba o klienta i dopasowuje do niego indywidualnie oferte
moderni

Post autor: moderni »

Odezwij się do nich: japa - przeprowadzki. com. pl Pomogą Ci w każdej przeprowadzce, bez względu na to ile rzeczy masz do przewiezienia i gdzie. Można do nich zadzwonić przed przeprowadzką i poprosić o dokładną wycenę. Dzięki temu od razu będzie się wiedziało, ile dokładnie zapłacisz.
rogatka
Fajna Kobietka

Post autor: rogatka »

Krakowska firma Przeprowadzki od A do Z - numer telefonu 573 952 137
Bardzo solidna firma, która szanuje czas i mienie swoich Klientów. Terminy krótkie, elastyczne, świetna ekipa, pomocna. Polecam.
moderni

Post autor: moderni »

Ja jeszcze mogę polecić poradnik, który znajdziecie na stronie Japa&Co. Jest tam sporo przydatnych informacji, szczególnie dla tych osób, które przeprowadzają się pierwszy raz i nie wiedzą od czego zacząć.
ODPOWIEDZ