Przegrany koszmarny zakład z koleżankami....

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
crispoznan
Jestem tu nowa :)

Przegrany koszmarny zakład z koleżankami....

Post autor: crispoznan »

Witam, mam 25 lat pewnie mój temat nie pasuje tutaj ale zaryzykuje i napisze pare słów,przegralem zaklad z kolezankami bylem za pewny siebie chodzilo o parkowanie tylem pod stromą górke samochodem,bardzo ciezki manewr i robila to kolezanka ktora jest fajtłapą jezeli chodzi o prowadzenie auta,widzialem pelno razy ze gaslo jej auto na swiatlach,krzywo parkowala nawet no rownej powierzchni itp....wykonanie tego przez nią graniczylo z cudem niemozliwe....ale udało jej sie nie wiem jak ale udalo....do rzeczy no i założylem sie z nia o wszystko,co mi tam i tak nie przegram a jednak......porażka na maksa,ona byla z dwiema kolezankami.wkrotce musze ten przegrany zaklad wykonac,niestety jest koszmarny,prosze nie smiejcie sie,mam byc ich służącym u nich w domu przez 2 godziny...i tu jest problem nie wiem czego sie spodziewac?co kobiety mogą miec w glowie?co np moga kazac mi robic?na najgorsze nawet chce byc przygotowany,one sa w moim wieku 24-25 lat okolo.adrian. :cry:
Marusia

Re: Przegrany koszmarny zakład z koleżankami....

Post autor: Marusia »

zalozyles juz taki sam watek na wiaz wiec dziewczyny nie doradza Ci tu nic nowego. Zaklad to zaklad. przegrales to musisz odrobic a co Cie czeka to sie dopiero dowiesz...
Awatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Czarna »

Czy my siedzimy w głowach Twoich koleżanek?
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
crispoznan

Czarna pisze:Czy my siedzimy w głowach Twoich koleżanek?
wiem ze nie siedzicie,tylko jako dziewczyny wiecie moze troche lepiej co wasza płeć moze wymyslec,co moze miec w glowie
Pletwa Reborn

Post autor: Pletwa Reborn »

Pewnie to samo co on :D
babskiesprawy.pl/mezczyzna-nagi-kelner-sprzatanie-dla-kobiet-co-sadzicie-t12212.html?hilit=kelner" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/mezczyzna-n ... lit=kelner
wera43

Post autor: wera43 »

BEz przesady....
Awatar użytkownika
kartka
Extra Kobietka

Post autor: kartka »

O ile to nie prowokacja... to szczerze nie kumam, o co to wielkie halo. To tylko głupi zakład i żart. Dziewczyny się powygłupiają kilka minut i po sprawie ;-)
Misia32

Post autor: Misia32 »

miałysmy się nie śmiać, ale trudno tego nie zrobić :D nie martw się, dziewczyny zazwyczaj są troche mniej zboczone niz faceci wiec najgorsze co cie czeka to..odkurzanie :D
"Dobre samopoczucie i zdrowa rodzina to dar nie do ocenienia. Zadbaj o komfort w swoim domu i wpuść do niego świeży powiew przez rekuperator."
crispoznan

Misia32 pisze:miałysmy się nie śmiać, ale trudno tego nie zrobić :D nie martw się, dziewczyny zazwyczaj są troche mniej zboczone niz faceci wiec najgorsze co cie czeka to..odkurzanie :D
obys miala racje,zeby mialy twoj tok myslenia to w ciemno moge nawet 4 godziny byc tym sluzacym..."kara"nastąpi w piatek o 19...pisze kara no bo nic nie wiadomo....
lirenka12

Post autor: lirenka12 »

To zależy jaką mają wyobraźnię. Myślę, że aż tak źle nie będzie.
ODPOWIEDZ