Przedłużanie rzęs
Re: Przedłużanie rzęs
dokladnie! potem jak sie je zdjemuje to naturalne sa w oplakanym stanie... niestety :/
ale sztuczne rzęsy, nie niszczą naszych 
to podstawowy błąd w myśleniu
rzęsy cały czas żyją swoim cyklem..
nam się wydaje że sa w opłakanym stanie, bo nagle z długich mamy krótkie...
to podstawowy błąd w myśleniu
rzęsy cały czas żyją swoim cyklem..
nam się wydaje że sa w opłakanym stanie, bo nagle z długich mamy krótkie...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Doskonale rozumiem kobietki ktore maja slabe rzesy, w koncu
to piekna ozdoba naszych oczu.
Dlatego uwazam , ze warto pokusic sie o taki komfort jak sztuczne rzesy.
Na szczescie ,rzesy mam w dobrej formie i ten problem zageszczenia rzes mnie na razie
nie dotyczy.
Dodam , ze jedna z moich kolezanek zawsze miale takie liche rzesy i poczatkowo gderala, ze nie , ze nie chce bo to takie jakies dolepiane.
Ale zmienila zdanie i jest naprawde bardzo zadowolona z ,,nowych, rzes.
Czasami sie obie smiejemy ktora z nas ma teraz ladniejsze i lepsze rzesy.
Sadze, ze zawsze warto cos zrobic dla samej siebie , mimo poczatkowych roznych oporow.
to piekna ozdoba naszych oczu.
Dlatego uwazam , ze warto pokusic sie o taki komfort jak sztuczne rzesy.
Na szczescie ,rzesy mam w dobrej formie i ten problem zageszczenia rzes mnie na razie
nie dotyczy.
Dodam , ze jedna z moich kolezanek zawsze miale takie liche rzesy i poczatkowo gderala, ze nie , ze nie chce bo to takie jakies dolepiane.
Ale zmienila zdanie i jest naprawde bardzo zadowolona z ,,nowych, rzes.
Czasami sie obie smiejemy ktora z nas ma teraz ladniejsze i lepsze rzesy.
Sadze, ze zawsze warto cos zrobic dla samej siebie , mimo poczatkowych roznych oporow.
-
Rzesy-Sklep_pl
- Miła Kobietka
Myślę,że masz sporo racji,rzęsy są nasza ozdobą i podkreślają całą twarz wiec jak najbardziej warto o nie zadbać. SPAM
Ostatnio zmieniony śr kwie 09, 2014 1:19 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Zastanawiam sięnad ponownym przedluzeniem rzes. rok temu powiedzialam sobie, ze nigdy wiecej, ale z drugiej strony, za 2 tygodnie lece na wakacje do egiptu, na pewno nie bedzie chcialo mi sie malować rzęs tuszem. Co wiec zrobic? 
może i sztuczne rzęsy nie "niszczą" naszych ale znacznie skracają ich żywotnośc obciążając je jeszcze bardziej niż ciężkie tusze. dla delikatnych i łamliwych rzęs to koszmar. Dlatego ja w końcu zmądrzałam i zdecydowałam się na odżywkę i mogę śmiało powiedzieć że beauty lash uratowało moje rzęsy
-
Rzesy-Sklep_pl
- Miła Kobietka
Wszystko zależy od tego na jakie się zdecydujemy w kwestii przedłużania rzęs,jeśli na naturalne,to raczej nie ma się czego obawiać. Zresztą zajmujemy się tym na co dzień,więc chętnie doradzimy i pomożemy.
-
CosmoCenter
- Jestem tu nowa :)
To prawda, że niektóre Panie skarżą się, że sztuczne rzęsy wyglądają dość sztucznie i są niewygodne. Ale technologia się rozwija i pojawiają się sposoby, które rozwiązują te problemy. W naszym gabinecie stosujemy na przykład metodę Nouveau Lashes. Obserwujemy efekty a nasze Klientki są zadowolone, więc możemy się na jej temat wypowiedzieć 
To metoda 1:1, czyli do każdej naturalnej rzęsy doklejona zostaje nowa - lekka, wykonana z poliestrowo-jedwabnych włókien, dzięki czemu Panie mówią o dużym komforcie noszenia. Odpowiednio przyklejona rzęsa trzyma się mocno swojej naturalnej "podpórki" i wypada dopiero wraz z nią (w tempie uwarunkowanym indywidualnymi cechami każdego człowieka, ale średnio od kilku tygodni do - nawet - kilku miesięcy!). W efekcie rzęsy są mocno pogrubione, wydłużone, zagęszczone, wyglądają pięknie, a ich noszenie jest wygodne
My polecamy i nasze Klientki też - jeśli już kombinować przy rzęsach, to właśnie tą metodą
To metoda 1:1, czyli do każdej naturalnej rzęsy doklejona zostaje nowa - lekka, wykonana z poliestrowo-jedwabnych włókien, dzięki czemu Panie mówią o dużym komforcie noszenia. Odpowiednio przyklejona rzęsa trzyma się mocno swojej naturalnej "podpórki" i wypada dopiero wraz z nią (w tempie uwarunkowanym indywidualnymi cechami każdego człowieka, ale średnio od kilku tygodni do - nawet - kilku miesięcy!). W efekcie rzęsy są mocno pogrubione, wydłużone, zagęszczone, wyglądają pięknie, a ich noszenie jest wygodne
My polecamy i nasze Klientki też - jeśli już kombinować przy rzęsach, to właśnie tą metodą
Wole mieć swoje naturalne, słyszałam, że sztuczne osłabiają włoski rzęs.
trzeba się przyzwyczaić do ich wagi a i najlepiej na samym początku posiedzieć w domu i sprawdzić czy nie ma się alergi na jakąś część sztucznych dodatków
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony pn maja 04, 2015 12:13 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Ja jakoś nigdy nie miałam zapędu do tego aby przedłużać sobie rzęsy,rozumiem malować i podkreślać je,ale nic poza tym,to też kwestia akceptacji siebie i swojego wyglądu.
na jakąś specjalnąś okazję to warto się wystroić
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
No może na specjalną okazję tak,natomiast na co dzień takie przedłużane rzęsy moim zdaniem tylko przeszkadzają i na pewno nie stanowią o atrakcyjności.
Zależy jak są zrobione 
Mogą wyglądać nawet naturalnie
Mogą wyglądać nawet naturalnie
Ja się nad tym nadal zastanawiam, ale prawda jest taka że one potrafią wyglądać pięknie
To wszystko zależy z czego i jak są zrobione.
moja koleżanka przedłużyła sobie rzęsy, cuuuudownie wygladała, przede wszystkim naturalnie, muszę ją kiedys dorwać i zapytać gdzie to robila 
Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
http://www.zeltros.co.uk
Kusi mnie, żeby przedłużyć rzęsy, ale obawiam się późniejszego osłabienia swoich. Może jednak zdecyduję się na odżywkę. Stosowałyście Log 4 Lashes? Jak długo trzeba czekać na efekty?
Ja stosuje l4l i jestem zadowolona. Po 2 tygodniach widzialam ze sa dluzsze
Hadassa, dzięki za odpowiedź. W takim razie L4L musi szybko znaleźć się w mojej kosmetyczce.
Ja polecam. Nawet moja siostra ostatnio podziwiala moje rzesy
Fajnie robią w Magic Visage, nie wiem jakim cudem, ale pani Ola tak dobiera rzęski, materiał, kolor, że na prawdę fajnie pasują do twarzy.
Uwielbiam długie i bujne rzęsy, jednak nie mogę patrzeć na dziewczyny, które robią to w sposób, iż mam wrażenie, że zaraz odlecą na tych rzęsach jak na skrzydłach.
Jestem tego samego zdania. Rzęsy ładnie się prezentują, kiedy dają naturalny efekt. A jakiej firmy rzęsy doczepiają Wam stylistki rzęs? Ja zazwyczaj mam doklejane z tej firmy: SPAM
Ostatnio zmieniony wt paź 09, 2018 4:57 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
skrzypaczka
- Jestem tu nowa :)
jesli przedluzac rzesy to tylko w dobrym salonie. takie rzeczy zabiegi oddaje zawsze w rece profesjonalisty
do tego typu spraw polecam Salon Urody Figaro w Warszawie. poza uslugami kosmetycznymi maja tez fryzjerstwo. no i w fajnej cenie strzyzenie meskie wiec mozna zabrac ze soba faceta ;P ja jestem zadowolona z ich pracy i polecam kazdemu kto chce o siebie zadbac a przy tym ceni sobie przyjemna atmosere
Ja uważam, że dobrze dobrane do kształtu oczu rzęsy mogą wyglądać naturalnie a zarazem "otworzyć" nieco oko. Najlepiej na początek wypróbować bardziej subtelne rzęsy, aby nie ingerować za bardzo w wygląd, ale delikatnie zmienić spojrzenie. Dodatkowo warto słuchać zaleceń stylistki i przestrzegać zaleceń jak prawidłowo dbać o rzęsy