Prosze pomóżcie

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
kamakoma

Prosze pomóżcie

Post autor: kamakoma »

Mam dylemat. Razem z moim chłopakiem planujemy wakacje, on jest strasznym wielbicielem sztuki japońskiej, ćwiczy karate czyta książki o Japonii, uczy sie nawet ich języka itd...ja uwielbiam leniuchowanie, ciepłe morze i słodkie drinki... jesli wyjedziemy do Japonii to będzie to nasz jedyny wyjazd w tym roku a moze nawet i w przyszłym, nie ukrywam ze miałabym ochote troche powypoczywać w tym roku i chciałabym zobaczyć Barcelonę, poopalać sie na greckiej Krecie czy może wyskoczyc na weekend do Francji na co starczy nam jesli nie pojedziemy do Japonii z drugiej strony dla Pawła to podróz życia, z której jesli ja zechcę zrezygnuje.. za każdą wypowiedź dziekuję ...
Justynka108

Re: Prosze pomóżcie

Post autor: Justynka108 »

O! Kurczę! Ale problem! Zastanawiam się przy okazji ile kobiet przeglądających to forum chciałoby mieć takie dylematy...
Pewnie wszystkie, które postanowiły nie komentować tego wątku. Sama nie wiem, co mnie skusiło.
Z mojej strony życzę powodzenia.
justyna1981

Post autor: justyna1981 »

Ja chyba nie chciałbym mieć takiego problemu jak Ty bo po z jednej strony kochany facet, kraj samurajów, sake itp z drugiej co ? Zastanów się a jeśli chcesz to chętnie pojadę z Twoim mężczyzna do tej Japonii a zafunduje Ci dwie wycieczki do Grecji z moim kotem co ?
kamakoma

;) Jade do Japonii juz poprostu nie moge sie doczekać, ktoś moze wie co trzeba zrobic zeby tam wyjechać ? jaka tam jest pogoda, waluta ? jestem strasznie podekscytowana ;)
Cara

Post autor: Cara »

Justynka108 pisze:O! Kurczę! Ale problem! Zastanawiam się przy okazji ile kobiet przeglądających to forum chciałoby mieć takie dylematy...
Pewnie wszystkie, które postanowiły nie komentować tego wątku. Sama nie wiem, co mnie skusiło.
Z mojej strony życzę powodzenia.
Haha, dokładnie to samo sobie pomyślałam czytając tego posta. Tym bardzij, że w Japonii przecież też możesz wypocząc....
kamakoma

No nie do końca wypocznę bo Paweł bedzie mnie ciągał po różnych budowlach, opowiadał o każdej z nich dziwne opowieśći uwierzcie mi wiem co mówie. On jest zapaleńcem jeśli chodzi o Japonię to nie taki zwykły turysta, jestem pewna ze przez te trzy tygodnie nawet przez sekunde nie spoczniemy bo jeszcze będzie cos do zobaczenia, zwiedzenia. Ale dla mojego samuraja wszystko ;) juz postanowione ... przykro mi że temat wydał wam sie trywialny ale potrzebowałam może własnie takiego bodźca, słowa dwóch ... dziekuję
Cara

Post autor: Cara »

kamakoma pisze:przykro mi że temat wydał wam sie trywialny ale potrzebowałam może własnie takiego bodźca, słowa dwóch ... dziekuję
Nie trywialny, tylko taki troszkę oderwany od rzeczywistości... Bo większość z Nas nie może pozwolić sobie na tygodniowy wyjazd poza miasto w wakacje, a Ty piszesz o dylematach, które chciałaby mieć każda z Nas;) Miłych wakacji:)
fonek

Post autor: fonek »

Jedź nad morze, polskie morze i weź kilka desek, Ty się poopalasz a chłopak w tym czasie rozwali kilka desek :) tylko nie stawiaj na nich drinków ;)
justyna1981

Post autor: justyna1981 »

fonek pisze:Jedź nad morze, polskie morze i weź kilka desek, Ty się poopalasz a chłopak w tym czasie rozwali kilka desek :) tylko nie stawiaj na nich drinków ;)
no to brzmi sensownie zawsze to jakas kontr propozycja ;)
alapluska

Post autor: alapluska »

No jeśli polskie morze jest kontrpropozycją do Japonii to ja Cie nie rozumiem
Celina

Post autor: Celina »

Ja ciebie rozumiem, trudny wybór, ale wiesz Japonia też jest fajna, zupełnie inna od Hiszpanii czy Gracji ale ma swój niepowtarzalny klimat i myślę że będziesz miała z tego wyjazdu niezapomniane wspomnienia:)
pomcia

Post autor: pomcia »

Mam inną propozycję - niech każdy z Was jedzie w swoją wakacyjną podróż marzeń a potem wspólnie spędźcie tydzień nad naszym pięknym morzem. Będziecie mieli o czym opowiadać partnerowi.
ewa

Post autor: ewa »

Proponuje pojechać do Japonii,do krajów europy zawsze możesz skoczyć natomiast Japonii to już większa wyprawa tam jest inna kultura trudniej sie dostosować ale przygoda jest super wiem bo byłam, cieżko mi było sie zaadoptować jestem dość upartą osobą a tamte zwyczaje są konserwatywne więc to było troszkę jak pokonywanie byka, ale ludzie sympatyczni a i otoczenie przepiękne polecam nie rezygnuj z takiej propozycji. :witch
lanna
Jestem tu nowa :)

Post autor: lanna »

Ciężki dylemat, ale moim zdaniem podróż marzeń powinna być priorytetem..
​​Rejsy po Morzu Śródziemnym - Sonriso.pl
Madzix3o5

Post autor: Madzix3o5 »

Fajnym pomysłem jest zaplanowanie wyjazdu na jesień, kiedy ludzi w większości destynacjach jest mniej i wtedy zaplanować wycieczkę śladami winnic, jest to bardzo fajna sprawa! Polecam trochę poczytać na ten temat tutaj: SPAM
Ostatnio zmieniony pn lip 02, 2018 4:32 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
liśka_a

Post autor: liśka_a »

Moim zdaniem facet powinien uwzględniać twoje upodobania i pomysły ;)
Świat się zmniejszył na zawsze o twą drobną postać,
I zmalał cały świat!
B. Lesman
ODPOWIEDZ