Prosze o pomoc ! trochę się boje bo nie wiem co to jest
Prosze o pomoc ! trochę się boje bo nie wiem co to jest
Cześć. Mam dość krępujący problem. Dwa dni temu poczułam grudkę, czy taką małą kulkę pomiędzy dużą wargą sromową a odbytem. Początkowo myślałam że to syfek i próbowałam to wycisnąć lecz nic z tego jedynie się powiększyło do jakiś 1,5 cm długości i ok. 1cm szerokości.Bolało tylko gdy to dotykałam. Następnego dnia przy ponownej próbie wyciśnięcia wypłynął tylko przeźroczysty płyn <chyba ropa> i zaczęło boleć bolało gdy siedziałam bo było to dość duże. Dziś trochę się zmniejszyło ale dalej wychodzi tylko biały płyn. Boje się że to moż być coś poważnego.Bardzo proszę pomóżcie nie mam pojęcia to co może być. Dodam że mam 17 lat nigdy nie współżyłam, higienę utrzymuje i nie byłam nigdy u ginekologa.
PROSZĘ POMÓŻCIE !
PROSZĘ POMÓŻCIE !
"Bez oczu widzę, wołam języka nie mając "
/ F.Petrarka Sonet 85
/ F.Petrarka Sonet 85
-
dzo
Re: Prosze o pomoc ! trochę się boje bo nie wiem co to jest
nie zbadamy Cię przez internet...
idź do lekarza
idź do lekarza
Może to kaszak albo tłuszczak lepiej idź z tym do lekarza. Nie czekaj aż samo przejdzie.
Faktycznie moze to byc jakis wrzód. Wizyta u lekarza jest konieczna i to szybko zanim osobnik zrobi sobie przetoki do odbytnicy.
koniecznie idź do lekarza, a wyciskanie czegoś takiego to ogromny błąd, to pewnie nic takiego i nie sądzę byś musiała mieć jakieś powody do poważnych obaw, ale lepiej dmuchać na zimne, koniecznie idź do lekarza jeśli jeszcze nie byłaś
bywam w:NuviaLab
jeśli bliżej odbytu to może hemoroidy...
już jakiś tydzień temu samo znikło
ale nie byłam u lekarza z tym dwa razy posmarowałam maścią cynkową i znikło. Dziękuje za porady
"Bez oczu widzę, wołam języka nie mając "
/ F.Petrarka Sonet 85
/ F.Petrarka Sonet 85
super, że już lepiej ja męczę się z alergią u dziecka i mam dość.
Jeśli mam być szczera,ja będąc na Twoim miejscu jednak udałabym się do lekarza,bo sama przecież nie wiesz ,co to było,a jeśli tylko Ci się wydaje,że zniknęło? A jak wróci ze zdwojoną siłą? Takich rzeczy samemu się nie leczy,tego typu schorzenia są poważnymi sprawami. Zastanów się i przynajmniej teraz udaj się na kontrolę i opowiedz jaki miałaś problem i co zrobiłaś.Powodzenia.chestnut pisze:już jakiś tydzień temu samo znikłoale nie byłam u lekarza z tym dwa razy posmarowałam maścią cynkową i znikło. Dziękuje za porady
najlepiej idź do lekarza, ja mogę polecić ci Euroklinikę w Siemianowicach Śląskich. Mają chyba najlepszych proktologów, sama leczyłam hemoroidy aż w końcu usunęłam własnie tam, szybko, bo laserem