Projekt łazienki

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Projekt łazienki

Post autor: dominika10 »

Witam, chciałabym w swoim domu mieć drugą łazienkę, bo zdecydowanie ułatwi to funkcjonowanie przy dużej rodzinie. Mam wolne pomieszczenie, ale całkowicie nie mam żadnego pomysłu jak ją urządzić. Koleżanka korzystała z usług pracowni architektonicznej Architetto i była bardzo zadowolona. Jednak przed podjęciem ostatecznej decyzji chciałam spytać czy ktoś z Was również korzystał z ich usług i czy polecacie tę pracownię?
Robert66
Jestem tu nowa :)

Re: Projekt łazienki

Post autor: Robert66 »

Słyszałem sporo dobrego o tej firmie. Moi znajomi skorzystali i są bardzo zadowoleni. Być może sam skorzystam z ich usług gdy będę miał remont domu na myśli, choć na razie potrzeba domu!
Jinka
Fajna Kobietka

Re: Projekt łazienki

Post autor: Jinka »

Projekt łazienki zrobiono mi w salonie Bokaro, idealnie wszystko zostało zaplanowane. Na prawdę warto skorzystać z projektu, sama na pewno nie wpadłabym na takie rozwiązania i pomysły :)
ODPOWIEDZ