Wiem, że takie systemy tworzone są przede wszystkim na potrzeby kancelarii prawnych, które jednocześnie prowadzą całe mnóstwo spraw dotyczących ściągania długów. Ale może przedsiębiorstwa z innych sektorów, bardziej biznesowych, też mogłyby używać programów windykacyjnych do własnych celów
programy windykacyjne
programy windykacyjne
Kto korzysta z takich narzędzi?
Wiem, że takie systemy tworzone są przede wszystkim na potrzeby kancelarii prawnych, które jednocześnie prowadzą całe mnóstwo spraw dotyczących ściągania długów. Ale może przedsiębiorstwa z innych sektorów, bardziej biznesowych, też mogłyby używać programów windykacyjnych do własnych celów
?
Re: programy windykacyjne
Na przykład taki system jak smartdebt? Dałoby radę korzystać z tego w zwykłej firmie, czy większość funkcjonalności stworzono z myślą o pracy prawnikówjamene pisze:Kto korzysta z takich narzędzi?
Wiem, że takie systemy tworzone są przede wszystkim na potrzeby kancelarii prawnych, które jednocześnie prowadzą całe mnóstwo spraw dotyczących ściągania długów. Ale może przedsiębiorstwa z innych sektorów, bardziej biznesowych, też mogłyby używać programów windykacyjnych do własnych celów?
-
stefan33321
- Jestem tu nowa :)
Re: programy windykacyjne
Sam ostatnio zastanawiam się nad skorzystaniem z jednego takiego programu.Bardzo to mi się przyda.
tanie przeprowadzki Warszawa