problem z trądzikiem

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
filipinka89

problem z trądzikiem

Post autor: filipinka89 »

Witam, od jakiegoś czasu zmagam sie z tradzikiem. Mój dermatolog zmienił mi chyba już z 3 raz leki w ciągu roku bo nie zuważam prawie w ogóle poprawy :< Przeglądam różne fora ale rozbieżność tych leków jest ogromna, jedni sobie chwalą jakiś krem, a drudzy znowu go krytykują ... rzucił mi się w oczy Acenezine, bo dużo o nim było mowy. Może ktoś mógłby sie o nim rzetelnie wypowiedzieć ?
Cashie
Jestem tu nowa :)

Re: problem z trądzikiem

Post autor: Cashie »

dziekuje za linka
super okulary progresywne ceny
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

ja niesteety z tradzikiem wiele przeszlam. wszystko mam opisane w dziale o urodzie i temacie "przebarwienia po tradziku" czy jakos tak. pozdrawiam
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
WielkiZbyszek
Miła Kobietka

Post autor: WielkiZbyszek »

popatrz na naturala.pl wiem że mają suplementy diet na poprawę kondycji skóry. podobno olejek arganowy czyni cuda :P
spaccer

Post autor: spaccer »

Najważniejsze to nie jeść rzeczy ostrych oraz czekolady bo to tylko wzmaga trądzik!
Kliknij i zobacz na to, jak tablica ogłoszeń prezentuje się okazjonalnie pośród innych portali ogłoszeniowych w Polsce. Chyba wiesz już na co się zdecydować?
owsianna

Post autor: owsianna »

ja słyszałam, że skuteczny bywa olejek herbaciany albo biotyna :)
pomcia

Post autor: pomcia »

Olejek herbaciany, olejek manuka, miód manuka, kosmetyki z dodatkiem tegoż miodu, glinki naturalne. Sposobów walki z trądzikiem jest wiele, nie wspomnę ile jest kosmetyków do cery trądzikowej. Niestety walczyć skutecznie to walczyć rozsądnie, nie testować tego co się zasłyszało ale doczytać, dopytać lekarza, spróbować. Maseczkę z odrobiną manuki proponuję nie tylko przy cerze trądzikowej.
Anne Marie

Post autor: Anne Marie »

Hej!
Mam ten sam problem...ale nie dawno odkryłam krem apteczny (lek) BREVOXYL bez recepty. Po dwóch aplikacjach wszystko zniknęło. Buźka jak ta lala:P Bardzo polecam.
pony

Post autor: pony »

Nie znam tego, a co dermatolog na to powiedział?
Zapraszam na
mojego bloga | kupony zniżkowe |
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Brevoxyl jest dosyć znany, sama go długo używałam, co noc .
Aktualnie używam tylko Acne-derm'u :)
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
beatamarysia

Post autor: beatamarysia »

o tym co piszesz szczerze mówiąc nie słyszałam, ale mój chłopak stosuje kapsułki na trądzik o naturalnym składzie. Jemu pomaga, a miał taki "zwykły" trądzik. Kilka krost na czole i brodzie, czasami jakaś się trafiła na nosie czy policzku
jasama
Miła Kobietka

Post autor: jasama »

Nie słyszałam o tym. A spróbuj zabiegów w gabinetach medycyny estetycznej: SPAM Skoro nic nie pomaga to może tu się uda.
Ostatnio zmieniony ndz lip 28, 2013 7:49 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
vidis
Miła Kobietka

Post autor: vidis »

Co to znaczy zwykły trądzik?
ODPOWIEDZ