problem z trądzikiem
-
filipinka89
problem z trądzikiem
Witam, od jakiegoś czasu zmagam sie z tradzikiem. Mój dermatolog zmienił mi chyba już z 3 raz leki w ciągu roku bo nie zuważam prawie w ogóle poprawy :< Przeglądam różne fora ale rozbieżność tych leków jest ogromna, jedni sobie chwalą jakiś krem, a drudzy znowu go krytykują ... rzucił mi się w oczy Acenezine, bo dużo o nim było mowy. Może ktoś mógłby sie o nim rzetelnie wypowiedzieć ?
Re: problem z trądzikiem
ja niesteety z tradzikiem wiele przeszlam. wszystko mam opisane w dziale o urodzie i temacie "przebarwienia po tradziku" czy jakos tak. pozdrawiam
-
WielkiZbyszek
- Miła Kobietka
popatrz na naturala.pl wiem że mają suplementy diet na poprawę kondycji skóry. podobno olejek arganowy czyni cuda 
Najważniejsze to nie jeść rzeczy ostrych oraz czekolady bo to tylko wzmaga trądzik!
Kliknij i zobacz na to, jak tablica ogłoszeń prezentuje się okazjonalnie pośród innych portali ogłoszeniowych w Polsce. Chyba wiesz już na co się zdecydować?
ja słyszałam, że skuteczny bywa olejek herbaciany albo biotyna 
-
pomcia
Olejek herbaciany, olejek manuka, miód manuka, kosmetyki z dodatkiem tegoż miodu, glinki naturalne. Sposobów walki z trądzikiem jest wiele, nie wspomnę ile jest kosmetyków do cery trądzikowej. Niestety walczyć skutecznie to walczyć rozsądnie, nie testować tego co się zasłyszało ale doczytać, dopytać lekarza, spróbować. Maseczkę z odrobiną manuki proponuję nie tylko przy cerze trądzikowej.
-
Anne Marie
- Jestem tu nowa :)
Hej!
Mam ten sam problem...ale nie dawno odkryłam krem apteczny (lek) BREVOXYL bez recepty. Po dwóch aplikacjach wszystko zniknęło. Buźka jak ta lala:P Bardzo polecam.
Mam ten sam problem...ale nie dawno odkryłam krem apteczny (lek) BREVOXYL bez recepty. Po dwóch aplikacjach wszystko zniknęło. Buźka jak ta lala:P Bardzo polecam.
Nie znam tego, a co dermatolog na to powiedział?
Zapraszam na
mojego bloga | kupony zniżkowe |
mojego bloga | kupony zniżkowe |
Brevoxyl jest dosyć znany, sama go długo używałam, co noc .
Aktualnie używam tylko Acne-derm'u
Aktualnie używam tylko Acne-derm'u
-
beatamarysia
- Jestem tu nowa :)
o tym co piszesz szczerze mówiąc nie słyszałam, ale mój chłopak stosuje kapsułki na trądzik o naturalnym składzie. Jemu pomaga, a miał taki "zwykły" trądzik. Kilka krost na czole i brodzie, czasami jakaś się trafiła na nosie czy policzku
Nie słyszałam o tym. A spróbuj zabiegów w gabinetach medycyny estetycznej: SPAM Skoro nic nie pomaga to może tu się uda.
Ostatnio zmieniony ndz lip 28, 2013 7:49 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Co to znaczy zwykły trądzik?