Problem z erekcja u mężczyzny

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
andrea23
Miła Kobietka

Problem z erekcja u mężczyzny

Post autor: andrea23 »

Jesteśmy razem od około 5 lat. Od jakiegoś czasu zauważyłam spore problemy związane z erekcją. Zastanawiam się z czego to może wyniakać? Dziewczyny, czy któraś z was miała podobnie? Jak o tym rozmawiać?
Awatar użytkownika
rema
Miła Kobietka

Re: Problem z erekcja u mężczyzny

Post autor: rema »

Faceci w pewnym wieku miewają problemy z erekcją. Wynika to z ich natury. O ile kiedyś musieli cierpieć w samotnosci, o tyle obecnie nie muszą. Istnieją przecież środki które pomagają.
Mój facet korzysta z kilku: cum on, man power czy penis complete
Poczytaj sobie trochę o nich. Skład itd. Powinny pomóc
andrea23
Miła Kobietka

Post autor: andrea23 »

No czytałam sobie na forach i innych opracowaniach. Wygląda to zachęcająco. A czy ten suplement dostępny jest w aptekach? Ewentualnie gdzie można kupić... Jak zażywać, czy daje jakieś efekty uboczne. Prośba o napisanie czegoś więcej, chciałabym wiedzieć.
Lambert
Jestem tu nowa :)

Post autor: Lambert »

Nie strzelajcie na ślepo. Są przecież lekarze zajmujący się tego typu problemami. Polecam iść prywatnie do dobrego urologa i endokrynologa (problem może też mieć podłoże hormonalne).
Badanie krwi, morfologia i hormony to powinien być według mnie pierwszy krok
Awatar użytkownika
katrinka
Fajna Kobietka

Post autor: katrinka »

No w aptece możesz oczywiście zapytać, napewno Ci powiedzą. Ale sam cum on zamawiałem przez neta
Awatar użytkownika
rema
Miła Kobietka

Post autor: rema »

Dokładnie, możesz zapytać. Pewnie zaproponują jakiś zamiennik gdyby nie mieli.
Generalnie mój facet kupuje zwykle przez net. Ma kilka upatrzonych miejsc - zwykle jest to intymnosc pl
Tam też znajdziesz info na temat skład u inne dane
Milosniczkazakupow
Fajna Kobietka

Post autor: Milosniczkazakupow »

ja bym radziła pójść do lekarza, a nie stosować leki których nie znasz
Sin_Di89

Post autor: Sin_Di89 »

Wstrzymałabym się z kupowaniem jakichkolwiek leków. Może problem tkwi w psychice? Może partner przeżywa teraz jakiś ciężki czas (kłopoty w pracy, finansowe, rodzinne?) Jeśli nie bardzo wiesz, jak zacząć rozmowę, to polecam takie wyzwanie rozwojowe: silnapsychika.pl/produkt/komunikacja/ Przyda Ci się nie tylko w tej sytuacji, ale też w innych. Nauczysz się zaczynać i prowadzić rozmowę. Myślę, że od tego powinniście zacząć. Jeżeli nie pomoże, to najpierw lekarz, a potem leki. Zawsze w tej kolejności :)
gooder29

Post autor: gooder29 »

ja biorę od pół roku doraźnie przed seksem Prosent 600 i działa.
ODPOWIEDZ