Problem z erekcja u mężczyzny
Problem z erekcja u mężczyzny
Jesteśmy razem od około 5 lat. Od jakiegoś czasu zauważyłam spore problemy związane z erekcją. Zastanawiam się z czego to może wyniakać? Dziewczyny, czy któraś z was miała podobnie? Jak o tym rozmawiać?
Re: Problem z erekcja u mężczyzny
Faceci w pewnym wieku miewają problemy z erekcją. Wynika to z ich natury. O ile kiedyś musieli cierpieć w samotnosci, o tyle obecnie nie muszą. Istnieją przecież środki które pomagają.
Mój facet korzysta z kilku: cum on, man power czy penis complete
Poczytaj sobie trochę o nich. Skład itd. Powinny pomóc
Mój facet korzysta z kilku: cum on, man power czy penis complete
Poczytaj sobie trochę o nich. Skład itd. Powinny pomóc
No czytałam sobie na forach i innych opracowaniach. Wygląda to zachęcająco. A czy ten suplement dostępny jest w aptekach? Ewentualnie gdzie można kupić... Jak zażywać, czy daje jakieś efekty uboczne. Prośba o napisanie czegoś więcej, chciałabym wiedzieć.
Nie strzelajcie na ślepo. Są przecież lekarze zajmujący się tego typu problemami. Polecam iść prywatnie do dobrego urologa i endokrynologa (problem może też mieć podłoże hormonalne).
Badanie krwi, morfologia i hormony to powinien być według mnie pierwszy krok
Badanie krwi, morfologia i hormony to powinien być według mnie pierwszy krok
No w aptece możesz oczywiście zapytać, napewno Ci powiedzą. Ale sam cum on zamawiałem przez neta
Dokładnie, możesz zapytać. Pewnie zaproponują jakiś zamiennik gdyby nie mieli.
Generalnie mój facet kupuje zwykle przez net. Ma kilka upatrzonych miejsc - zwykle jest to intymnosc pl
Tam też znajdziesz info na temat skład u inne dane
Generalnie mój facet kupuje zwykle przez net. Ma kilka upatrzonych miejsc - zwykle jest to intymnosc pl
Tam też znajdziesz info na temat skład u inne dane
-
Milosniczkazakupow
- Fajna Kobietka
ja bym radziła pójść do lekarza, a nie stosować leki których nie znasz
Wstrzymałabym się z kupowaniem jakichkolwiek leków. Może problem tkwi w psychice? Może partner przeżywa teraz jakiś ciężki czas (kłopoty w pracy, finansowe, rodzinne?) Jeśli nie bardzo wiesz, jak zacząć rozmowę, to polecam takie wyzwanie rozwojowe: silnapsychika.pl/produkt/komunikacja/ Przyda Ci się nie tylko w tej sytuacji, ale też w innych. Nauczysz się zaczynać i prowadzić rozmowę. Myślę, że od tego powinniście zacząć. Jeżeli nie pomoże, to najpierw lekarz, a potem leki. Zawsze w tej kolejności 
ja biorę od pół roku doraźnie przed seksem Prosent 600 i działa.