Problem okolic intymnych

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Ania55
Jestem tu nowa :)

Problem okolic intymnych

Post autor: Ania55 »

Witam wszystkich :)
Od jakiegoś czasu miałam dolegliwości okolic intymnych ( uplawy, swędzenie) a więc wybrałam się prywatnie do ginekologa aby to sprawdzić. Lekarz zrobił mi badanie ogólne, pobrał wymaz oraz również USG dopochwowe na którym nic nie wyszło. Wynik wymazu był pozytywny a Ph w porządku. Jednym słowem stwierdził że nic mi nie dolega. Przepisał mi tabletki które również mi nie pomogły ponieważ od wizyty minęły 3 tyg a ja nadal mam te dziwne uplawy i już nie wiem co mam robić i myśleć o tym . Poradzicie coś? :)
Awatar użytkownika
malami86
Fajna Kobietka

Re: Problem okolic intymnych

Post autor: malami86 »

a skąd wymaz? bo może problem tkwi w wargach sromowych a nie we wnętrzu
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Moze warto isc do innego lekarza?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
menia
Jestem tu nowa :)

Post autor: menia »

Koniecznie zmienić lekarza skoro nadal masz jakieś dolegliwości! Wiem po sobie, że odwlekanie takich rzeczy może się skończyć gorzej. Też miałam jakąś infekcję i skończyło się na tym, że przez dłuższy czas brałam metronidazol https://ktomalek.pl/metronidazol-polpha ... ub-4232301 A myślałam, że to tylko jakas drobna infekcja i samo przejdzie. Lekarz do wymiany!
ODPOWIEDZ