Od 2 miesiecy nie mam okresu od jakis 3 tyg bola mnie bardzo piersi czasami sie zle czuje,mam zgage od czasu do czasu i zastanawiam sie czy moze to byc cieza? Testu nie robilam poniewaz jakos im nie wierze umowilam sie do lekarza na grudnia. Powiedzcie mi czy mialyscie podobnie?Z gory dziekuje
Problem ginekologiczny!!
Problem ginekologiczny!!
Dziewczyny Czesc :d mam maly problem?
Od 2 miesiecy nie mam okresu od jakis 3 tyg bola mnie bardzo piersi czasami sie zle czuje,mam zgage od czasu do czasu i zastanawiam sie czy moze to byc cieza? Testu nie robilam poniewaz jakos im nie wierze umowilam sie do lekarza na grudnia. Powiedzcie mi czy mialyscie podobnie?Z gory dziekuje
Re: Problem ginekologiczny!!
Test ciążowy kosztuje jedynie około 10 zł, a to raczej mało jak na cenę za spokój ducha i upewnienie się, że należy o siebie bardziej dbać ze względu na dzidziusia. Poza tym to całkiem prawdopodobne, że jesteś w ciąży skoro sama wiesz, że jest taka możliwość, a i pojawiły się pewne oznaki. Bez sensu więc czekasz na potwierdzenie lekarza, który pewnie i tak spyta, czy robiłaś test. Tak czy inaczej życzę zdrowia. 
Re: Problem ginekologiczny!!
Najlepiej udac sie do lekarza ginekologa, bedziesz miec pewnosc. Test tez mozesz zrobic, zawsze bedziesz dzieki temu wiedziec wiecej. Jesli chodzi o ginekologa to Medicover jest w kazdym wiekszym (i wielu mniejszych) miastach http://www.medicover.pl/szpital/319,Ginekologia.htm, umow sie na wizyte, bedziesz wiedziec.ladyD22 pisze:Dziewczyny Czesc :d mam maly problem?