PREZENTY na Święta, Uroczystości itd.

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
kinga81
Fajna Kobietka

Re: PREZENTY na Święta, Uroczystości itd.

Post autor: kinga81 »

Stella pisze:Dziewczyny a jak to jest teraz przed Dniem Matki - jakie prezenty w tym roku są na topie - ja postanowiłam być oryginalna - namówiłam też bratową
(z mamą) - idziemy razem do kina na Pitch Perfect2

Też się zastanawiam co kupić. Moja mama lubi prezenty praktyczne i już mi się skończyły pomysły... Dzbanek filtrujący byłby ok, ale już jest ;) Zastanawiam się nad jakimś krzewem do ogródka, ale w sumie też już sporo w tym roku przybyło.
Awatar użytkownika
jałowa
Fajna Kobietka

Post autor: jałowa »

Stella pisze:Dziewczyny a jak to jest teraz przed Dniem Matki - jakie prezenty w tym roku są na topie - ja postanowiłam być oryginalna - namówiłam też bratową
jak bratowa i mama lubią musicale, to na pewno będziecie się dobrze bawić, poza tym jest fajna obsada, więc komedia zapowiada się bardzo ciekawie.
Awatar użytkownika
anett
Miła Kobietka

Post autor: anett »

Od kilku dni zastanawiałam się co sprawić mamie w ten miły dzień. Stella, właśnie rozwiązałaś mój problem :) Dzięki myśl :)
Jagoda31
Miła Kobietka

Post autor: Jagoda31 »

Wedel oferuje ciekawą opcję. Można tam zamówić sobie spersonalizowane ptasie mleczko. Wybiera się wzór ptasiego mleczka oraz dedykację i oni to wysyłają dla mamy.
Sama mieszkam dość daleko od mamy. Nie będę w stanie jej odwiedzić w tym roku tak wiec zdecydowałam się właśnie na taki prezent. Taka słodsza wersja tradycyjnych kwiatów.
Razem z wysyłką jest to koszt 36 zł.

Myślę,że nie najwazniejszy jest sam prezent ale właśnie pamięć. Zawsze starałam się spędzić z mamą ten dzień,
Awatar użytkownika
ZielonoOka
Fajna Kobietka

Post autor: ZielonoOka »

Też mam problem z prezentem na Dzień Matki. Chętnie bym zabrała w ten dzień mamę nawet do knajpki na jakieś lody, kawkę itp no ale cóż dzieli nas ogrom kilometrów więc na razie mam jedynie ogromną kartkę tak na wysokość z 90cm ma spokojnie choć wydaje mi się, że więcej :p
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Zielona a może jej fundnij jakiś zabieg spa ?? wykup karnet lub coś ?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
ZielonoOka
Fajna Kobietka

Had myślałam właśnie o wykupieniu jej jakiś masaży bo coś ostatnio narzekała na bóle pleców, tylko pytanie kiedy ona znajdzie czas :P
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Wiesz jak już jej kupisz, to chyba będzie musiała znaleźć czas, tak mi się wydaje
Awatar użytkownika
ZielonoOka
Fajna Kobietka

Niestety u niej w pracy nie jest to takie łatwe, ale coś pomyślimy ;) Miała też plan żeby po prostu polecieć do PL na te 2-3 dni jako prezent ;)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Też dobry pomysł, szczególnie jak się dawno nie widziałyście ;)
Awatar użytkownika
ZielonoOka
Fajna Kobietka

Mam na to jeszcze kilka dni więc pomyślę. ;)
Awatar użytkownika
milka31
Jestem tu nowa :)

Post autor: milka31 »

Czy macie jakieś fajne pomysły na pamiątkę z komunii?
Główny prezent już mam, bo robiliśmy wszyscy rodzinną zrzutę :P Ale chciałam też coś kupić takiego co mogłoby być pamiątką z tej okazji.
Nie bardzo jednak wiem co :(
Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia...
Awatar użytkownika
Hosenka
Miła Kobietka

Post autor: Hosenka »

milka31 pisze:Czy macie jakieś fajne pomysły na pamiątkę z komunii?
Główny prezent już mam, bo robiliśmy wszyscy rodzinną zrzutę :P Ale chciałam też coś kupić takiego co mogłoby być pamiątką z tej okazji.
Nie bardzo jednak wiem co :(
Jeśli chodzi o pamiątki to albo kup zwykłą kartę z życzeniami, albo np taką książkę do wpisów ze zdjęciami, albo np kryształową statuetkę grawerowaną. Więcej pomysłów nie mam :P
Bo w życiu ważne są tylko chwile...
Awatar użytkownika
milka31

Post autor: milka31 »

Kryształowe statuetki? A możesz coś więcej napisać? Poszukałam sobie w necie, natrafiłam na stronę SPAM i zastanawiam się czy o to ci chodziło.
Ostatnio zmieniony pn maja 18, 2015 3:09 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: sprytny SPAM, ale proszę Cię, kto będzie przeszukiwał kilka stron wyników google, proponuję firmie najpierw zainwestować w pozycjonowanie.
Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia...
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Może lepiej wstaw zdjęcie takiej kryształowej statuetki i wtedy zobaczymy jak wygląda,pytanie jest natomiast inne,mianowicie czy dziecku przyda się faktycznie taka pamiątka oraz czy się z tego ucieszy,bo moim zdaniem nie bardzo...
www.WszystkozAmeryki.com
Samiamidi

Post autor: Samiamidi »

Kieliszki.jpg
Ciekawe pomysły na prezent można znaleźć w sklepie SPAM Jeśli ktoś kocha świat porcelany napewno znajdzie tam coś ciekawego. Szeroki wybór filiżanek, kieliszków ręcznie malowanych, kubków, dzbanków oraz pater z porcelany i nie tylko.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
jałowa
Fajna Kobietka

Post autor: jałowa »

ja na ostatni dzień dziecka kupiłam swoim dzieciakom elektroniczną kostkę do gry DICE +. słyszałyście o niej?
Awatar użytkownika
laelia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: laelia »

jałowa pisze:ja na ostatni dzień dziecka kupiłam swoim dzieciakom elektroniczną kostkę do gry DICE +. słyszałyście o niej?
czytałam tylko że została stworzona przez Polaków i to wszystko co o niej wiem :)
Obrazek
Awatar użytkownika
lulumiranda
Fajna Kobietka

Post autor: lulumiranda »

Ja staram się dawać oryginalne prezenty. Kupuję nie w popularnych sieciówkach ale w mniejszych sklepach, zainteresowałam się również rzeczami młodych polskich projektantów. Można napotkać naprawdę fajne perełki w dobrych cenach.
Dla przykładu tutaj:
SPAM- pozwolę sobie dać info. Każda rzecz jest oryginalna, nieszablonowa. Myślę,ze taki prezent ucieszy znacznie bardziej niż coś oklepanego.
Ostatnio zmieniony czw wrz 24, 2015 9:32 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: a ja pozwolę sobie skasować SPAM
CosmoSpa_com_pl
Miła Kobietka

Post autor: CosmoSpa_com_pl »

Ja zawsze uważałam,że prezenty powinny być przede wszystkim praktyczne i sprawiać radość osobie obdarowywanej,dlatego też warto postawić na dobrej jakości naturalne kosmetyki,uważam że każda kobieta będzie z tego bardzo zadowolona:)
dmal

Post autor: dmal »

Ja zawsze obmyślam prezenty dużo wcześniej, i przede wszystkim dokładnie słucham osoby, która ma być obdarowana. Często między wierszami można wyczytać, o czym marzy :)
Printex.pl - drukarki laserowe
kinga81
Fajna Kobietka

Post autor: kinga81 »

Co do pomysłów na prezenty na święta to na razie zaplanowałam bratu kupić głośnik bezprzewodowy Sony srs-btv5. Ten i tylko ten bo jest kulką :) Gdyby u nas były dostępne w takiej kolorystyce jak np. w Czechach to kupiłabym też dla siebie.
Sharlot

Post autor: Sharlot »

praktyczne prezenty oczywiscie, ze sa mile widziane, ale super jest tez dostac wyjatkowy prezent:) Rozgladacie sie juz za swiatecznymi prezentami?
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

Powoli tak, nie lubię kupować nic na ostatnią minutę. Bo wtedy wszędzie jest tłok i gonitwa. No i też zakupy rozłożone na 2-3 miesiące to mniejsze obciążenie dla portfela. Skoro mowa o wyjątkowych prezentach to w tym roku na takie stawiamy, rodzicom i dziadkom kupimy pakiety przeżyć.
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Pakiety przeżyć?
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
ODPOWIEDZ