PREZENTY na Święta, Uroczystości itd.

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
bettti86
Extra Kobietka

Re: PREZENTY na świeta, urodziny itp

Post autor: bettti86 »

Może kalendarz, w drukarni jest pełna gama kolorystyczna. Wewnątrz można wrzucić jakieś fajne zdjęcia :)
Ostatnio zmieniony pn gru 23, 2013 11:34 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

kupiłam mojemu ;)

Obrazek
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Bardzo... wielofunkcyjne :D
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

no mam nadzieję że mu się przyda...
choc wiem że będzie mega zadowolony...
ostatnio się cieszyła jak w avonie mu kupiłam długopis z poziomnicą,końcówkami do wkręcania i czymś tam jeszcze :)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Najważniejsze żeby się spodobał, ale muszę przyznać, że całkiem przydatne :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

wydaje mi się że trafiłam ;)
tylko, że juz mógł by przyjść :D
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Aha to nie masz go jeszcze?? Myślałam, że w sklepie kupiłaś, a to musisz czekać.. najgorsze to oczekiwanie na przesyłkę, człowiek się doczekać nie może a tu jak na złość się odciąga ;)
Carmina
Jestem tu nowa :)

Post autor: Carmina »

Moje kochane Kobitki, zbliżają się Walentynki. Wpadłam na pomysł, żeby mojemu mężowi zrobić małą niespodziankę w postaci mojego erotycznego zdjęcia. I na tym moja wena twórcza się kończy. Nie bardzo wiem, w jakiej postaci miałoby to zdjęcie być. To nie może być kubek, czy coś w tym stylu, bo nie mieszkamy sami, a współlokatorzy nie są osobami, które akceptują aż tak ostentacyjne okazywanie uczuć. Samo zdjęcie, fotoobraz czy plakat teżwg mnie nie mają większego sensu, bo wrzuci je gdzieś do szuflady i tyle z tego będzie... Co więc proponujecie? A może jakiś inny pomysł mi podrzucicie? Będę wdzięczna :*
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

A gdzie takie zdjęcie miałoby się znajdować? Pomysł z pewnością należy do tych ciekawych i oryginalnych,nigdy nie wpadłabym na coś podobnego. Daj znać czy niespodzianka się uda:)
www.WszystkozAmeryki.com
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Na urodziny córce dałam dobry krem z Yves Rocher z 8 olejkami roślinnymi , płyn micelarny , etui czerwone na szminkę i na spray do perfumów , słodycze :D :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Carmina

Post autor: Carmina »

No właśnie nie wiem w jakiej postaci. Na breloczku o zbyt publicznie, a obawiam się, że zwykła fotka czy płytka cd ze zdjęciami zostanie gdzieś wrzucona i tyle... Miałam nadzieję, że podrzucicie mi jakieś miejsce czy sposób
wegemama

Post autor: wegemama »

Fajny kubek tablica na którym można pisać i przekazywać sobie potajemne wiadomości od SPAM
Obrazek
Ostatnio zmieniony śr sty 29, 2014 4:15 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Buduję swoje życie na miłości fundamencie ...
Awatar użytkownika
miaamy
Super Gaduła

Post autor: miaamy »

Carina!! zdjęcia świetny pomysł!! ja właśnie tydzień temu realizowałam taką sesję bo dziewczyna też dla chłopaka...
Kupiła album ale taki zwykły ten z możliwością wklejenia zdjęć mają raptem 16-18 stron więc wkleisz tylko tyle zdjęć w dość dużym rozmiarze mogą być tylko leć na sesję i wywołuj :D świetny pomysł też bym chciała ale niema kto zrobić mi zdjęć a sama sobie to ciężka sprawa :D
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Miaamy wpadaj :D zrobię ;)
miolko
Miła Kobietka

Post autor: miolko »

Dobrym dodatkiem do każdego prezentu mogą być pendrive'y np. SPAM Wypatrzyłam niedawno i według mnie super, a teraz większość osób nosi pendrive przy kluczach, to taki ładny będzie, jak znalazł.
Ostatnio zmieniony ndz lut 23, 2014 12:55 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: za link podziękujemy
Awatar użytkownika
Sputnik

Post autor: Sputnik »

Podpinam sie pod ten wątek (nie chcem zakładac nowego teamtu i wylądować w koszu ;)).
Niedługo zblizaja się urodziny męża. Najczęściej na różne okazje kupujemy sobie z mężem książki . Tym razem chcałam sie troche wyłamać ze schematu i podarować mu coś innego.
Myśłam o zrobieniu koszulki z cytatem z ulubionej ksiażki. Oboje biegamy oraz jeździmy na rowerze - nowych koszulek nigdy za wiele. Przeszukując internet znalazłam taka stronę: SPAM. Można tam samemu zaprojektować nadruk na koszulce. Cena jest ok i czas realizacji niezbyt długi. Mimo, ze strona wyglada przekonywująco, wolę sie podpytać o Wasze opinie na jej temat.
Zanim jednak złożę zamówienie chciałabym się dowiedzieć czy korzystaliście już z podobnych usług (rzadko coś zamawiam w internecie). I drugie pytanie co sądzicie o samym pomyśle. Chciałam podarować meżowi coś przygotowanego specjalnie dla Niego, a w robótkach ręcznych raczej kiepska jestem (absolutny brak talentu). Kolejne pytanie czy zakupić koszulke czarna czy moze postawic na jakiś kolor? Wydaje mi się, że biały napis na czarnej koszulce będzie najlepiej wygladał, ale chętnie poznam inne propozycje.
Macie jakieś doświadczenie w podobnych zakupach? Z góry dziekuje za wszystkie rady.
Ostatnio zmieniony śr lut 26, 2014 3:21 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Ale linków też nie wklejamy ;)
chyba że samo zdjęcie ;)

co do pomysłu jest on na pewno fajny.... ;)
co do koloru, pytanie jakie Twój mąż nosi ;)
jeżeliw czwarnych to strzał w 10 :)
ale np na czerwonym biały też jest widoczny ;)
Awatar użytkownika
Sputnik

Post autor: Sputnik »

Link wkleiłam tylko po to aby było wiadomo, o jaka konkretnie firme chodzi (więcej błędu nie powtórzę, przepraszam). Kolory nosi różne, na pewno zastanowię się na czerwonym. Rzeczywiście biały napis na tym tle też dobrze będzie się prezentował. Dzięki :).
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Ogólnie unikamy linków ;)

co do samych koszulek... unikalny napis zawsze jest mile widziany...
mój X np bardzo takie lubi.. tylko akurat kupujemy mu gotowe....
Awatar użytkownika
gałązka

Post autor: gałązka »

cześć wszystkim.
uwielbiam zegarki. uważam, że jest to zawsze dobry prezent dla każdego.dodatkowo z grawerowaniem zyskują u osoby obdarowanej.kilka ciekawych, ekstrawaganckich propozycji :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Ten pierwszy fajny ;)
kinga81
Fajna Kobietka

Post autor: kinga81 »

Też mi się podoba pierwszy, choć do niczego by mi nie pasował :P
ameliaa-82

Post autor: ameliaa-82 »

Ja swojemu męzowi zegarek kupiłam w zeszłym roku, a w tym chciałabym mu podarować coś niezwykłego, prezent, który zapamięta na całe życie. Chciałabym mu w ten sposób podziękować za wspólnie spędzone lata. Co myślicie o SPAM np jazda quadem albo lot paralotnią. Bedzie ekscytująco?:)
Ostatnio zmieniony pn mar 03, 2014 10:02 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: za link podziękujemy
Awatar użytkownika
kamiila

Post autor: kamiila »

Dołączam się do tematu. Za 1.5 miesiąca moi rodzice będą mieć 30 rocznicę ślubu. Kompletnie nie mam pomysłu na prezent, mój mąż powiedział mi, że możemy im wykupić jakąś wycieczkę, a do tego fotoksiążka - SPAM, w której zamieścimy kilkadziesiąt naszych rodzinnych zdjęć. Zdjęć rodzinnych mamy bardzo dużo, więc ten pomysł mógłby wypalić. Co sądzicie na ten temat? Czy może macie pomysł na jakiś inny prezent?
Ostatnio zmieniony pn mar 03, 2014 12:06 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
gałązka

Post autor: gałązka »

Karl ma niesamowite projekty, kampanię reklamową również bardzo oryginalną. Sprawdźcie inne zegarki jeśli ten Was zainteresował.

SPAM

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony wt mar 04, 2014 10:32 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ