PREZENTY na Święta, Uroczystości itd.
-
Gothic Jigsaw Puzzle
- Jestem tu nowa :)
Re: PREZENTY na świeta, urodziny itp
Proponuję żeby Pani zmieniła przeglądarkę. Właśnie sprawdziłam zdjęcia w operze, explorerze i chromie i we wszystkich przeglądarkach widzę uciętą głowę anioła.
Mam operę i jest ok
i jak dla mnie koniec tematu...
poza tym... wg regulaminu nie chcemy linków tylko zdjęcia
i jak dla mnie koniec tematu...
poza tym... wg regulaminu nie chcemy linków tylko zdjęcia
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- malinka 61
- Kobietka Expert
Częściowo już mam , dla dzieci klocki lego , samolocik do skręcania , resztę dopiero szukam a osób do obdarowania jest dużo 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

-
Mała_Kaśka
- Fajna Kobietka
Szczerze mówiąc dopiero powoli zaczynam myśleć nad prezentami Mikołajowo - Gwiazdkowymi. Dla mojego ukochanego na pewno kupuje takie słuchawki: 
Sorry za zdjęcie ale tylko takie znalazłam na szybko:) Ten kolor najciemniejszy:)
A co z resztą familii - nie mam pojęcia;) ale faktycznie czas o tym myśleć!

Sorry za zdjęcie ale tylko takie znalazłam na szybko:) Ten kolor najciemniejszy:)
A co z resztą familii - nie mam pojęcia;) ale faktycznie czas o tym myśleć!
-
Kolaboracja
stolik muzyczny
Widziałam fajny Stolik Zespołu Muzycznego,ma perkusję,maraksy z koralikami,Konsola DJ’a do tego są różne opcje zadaniowe. Panele muzyczne można zdjąć i bawić sie w dowolnym miejscu.Co Wy na to?widziałyście coś takiego?Zastanawiam się czy go nie kupić na prezent mikołajkowy dla chrześniaka,ma wiele opcji do zabawy.
-
Kolaboracja
Re: Prezent ;)
powraca temat prezentów świątecznych, mogę zaproponować pchacz,będzie pomocny podczas nauki chodzenia, może być krzesełko do jedzenia też się przyda,albo zabawkę któa będzie rozwijać
Re: stolik muzyczny
A ile ma chrześniak? Uważam, że zabawki powinny być dostosowane do wieku, na SPAM są bardzo fajne propozycje prezentów dla różnych grup wiekowych. Ja mam półtoraroczną córkę i w tym roku dostanie klocki.
Ostatnio zmieniony ndz lis 24, 2013 10:51 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: prosimy o zdjecia a nie linki
Powód: prosimy o zdjecia a nie linki
Mnie się wydaje, że można by podpytać rodziców bo oni najlepiej będą wiedzieć czy dana zabawka może się sprawdzić i dać przyjemność maluchowi. Może się okazać, że my wydamy kilkaset zł, a dziecko pragnie czegoś zupełnie innego co można by mu kupić bez mniejszego problemu.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Już mam wszystko pokupowane , mogę spokojnie spać , mikołaj już niedługo wszystko poroznosi 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Nie mam nic i pewnie kupię na ostatnią chwilę.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
-
chewleciara
- Fajna Kobietka
bon do sklepu z gadżetami dla facetów.paula93 pisze:ja już na święta mam pomysły na prezent dla wszystkich oprócz mojego faceta... mam totalną pustkę w głowie !
-
Basia1994
Trzeba również zwracać uwagę, na wiek w którym dziecko może daną zabawkę dostać, żeby nie stała się ona dla dziecka niebezpiecznaTheila pisze:Mnie się wydaje, że można by podpytać rodziców bo oni najlepiej będą wiedzieć czy dana zabawka może się sprawdzić i dać przyjemność maluchowi. Może się okazać, że my wydamy kilkaset zł, a dziecko pragnie czegoś zupełnie innego co można by mu kupić bez mniejszego problemu.
-
Miniczka
Re: Prezent ;)
Mata interaktywna? a jak ona wygląda? bo w sumie takie maty to raczej dla mniejszych dzieci mi się wydaje..?
Prezenty dla czyjegoś dziecka to zawsze niesamowity problem! Dzieciaczki żyją w swoim świecie i trudno z czymś trafić. Jeden raz kupiłam jednej dziewczynce taki uroczy sweterek, to się popłakała, bo akurat wymarzyła sobie coś innego 
Nadzieja jest wtedy, gdy jest ciasto. Ciasto jest zawsze.
---
http://www.dobreszkolenie.com - bezpłatne kursy i szkolenia
---
No ja już prezenty mam z głowy...
Nawet już mam prezent na święta dla siostry i szwagra....
teraz tylko znaleźć i kupić
Nawet już mam prezent na święta dla siostry i szwagra....
teraz tylko znaleźć i kupić
co kupić chłopakowi pod choinkę ? Ma 25 lat jesteśmy razem rok, coś co się przyda ,aler nie mam pomysłu... pomożecie?
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Mój zawsze powtarza, że woli praktyczne prezenty niż coś co ma później leżeć. U niego praktyczne rzeczy to wody po goleniu, maszynki Wilkinsona (szczególnie Quattro), guma do stylizacji, różnego rodzaju męskie kosmetyki. Może coś w tą stronę? 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
maszynke ma elektryczną , wodę jeszcze ma gdyż niedawno na urodziny dostał ode mnie, guma do stylizacji ? hm.. dobre w sumie juz nie ma ,al;e gume pod choinke? planowałam własnie jakiś zestaw kosmetyków co są np. w superpharm albo rossmanni msuze sie tam rozejrzeć.
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Przecież nie samą gumę.
Rozejrzyj się, na pewno coś fajnego znajdziesz na prezent. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Przenoszę się z innego tematu, bo zwrócono mi uwagę (i słusznie), żeby nie tworzyć bez potrzeby nowych tematów.
A chciałam Was o coś zapytać...
Idą święta i jak zwykle pojawia się problem z kupnem prezentu. Chciałam coś kupić babci, która akurat w okolicach świąt obchodzi 70 urodziny. Tylko... nie ma pojęcia co mam kupić.
Myślałam o czymś klasycznym. Może jakąś szkatułkę na biżuterię albo naszyjnik. Trochę przeglądałam różne sklepy i dalej jestem w kropce. Doradźcie coś.
A chciałam Was o coś zapytać...
Idą święta i jak zwykle pojawia się problem z kupnem prezentu. Chciałam coś kupić babci, która akurat w okolicach świąt obchodzi 70 urodziny. Tylko... nie ma pojęcia co mam kupić.
Myślałam o czymś klasycznym. Może jakąś szkatułkę na biżuterię albo naszyjnik. Trochę przeglądałam różne sklepy i dalej jestem w kropce. Doradźcie coś.
---
---
a nosi babcia bizuterię ??
a może też coś z rodzaju filiżanki do kawy... czy też herbaty
a może też coś z rodzaju filiżanki do kawy... czy też herbaty
hmm może jakiś piękny wazon ? Albo koc taki duży ciepły puchaty koc moja prababcia pare lat temu bardzo się z takiego ucieszyła
i ręcznie robiona kartka z życzeniami ;]
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Hmm... kocyk... Bo ja wiem
Może faktycznie, coś w ten deseń. Kusi mnie jedna taka szkatułeczka, bo babcia lubi kolekcjonować biżuterię. Myślicie, żeby się nadawała?

---
---
Jeżeli lubi, to może być trafiony prezent 
bo jest urocza
bo jest urocza
wyglada cudnie