PREZENTY na Święta, Uroczystości itd.
Re: książka jako prezent?
dostałam ostatnio oficjalne zaproszenia na ślub, młodzi zamiast kwiatów właśnie chcą ksiązki
wg mnie pomysłowo 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
gabriela494
- Miła Kobietka
Re: Co im kupić, za ile?
Nietasiaka pisze:Autorko, czy będziesz również organizowała wieczór panieński?
Tylko mnie nazywa kochaniem ,to mój teren pod jego ubraniem.
-
Kolaboracja
Re: PREZENTY na świeta, urodziny itp
moim zdaniem to super pomysł, na pewno wiele młodych mam tęskni też za swoim mężem i jeszcze bardziej odwrotnie;]
widziałam już kilka świetnych pomysłów, mój ulubiony to kosz piknikowy!
zegarki męskie sprzedaję bez skrupułów bo mam je po moich byłych ;]
balbina34 pisze:widziałam już kilka świetnych pomysłów, mój ulubiony to kosz piknikowy!
To chyba średni pomysł na prezent dla młodych, przecież bardziej taki kosz pasuje jako prezent od państwa młodych dla rodziców.

Sklep z bielizną polskich producentów
www.sklep-datura.pl
tasiaka Ja również zgadzam się w z Tobą w zupełności! Próbowałam przeforsować ten pomysł u moich koleżanek, żebyśmy się złożyły na jakiś vouchher do salonu kosmetycznego dla naszej młodej mamy, ale jakoś nie znalazłam wśród nich zrozumienia:/
Byś się zdziwła! Moja znajoma na liście swoich wymarzonych prezentów zapisała właśnie kosz piknikowy!:D
-
Amaretto
A może voucher do spa?
Na pewno by się to jej spodobało.
_____________________________________________________________________________________
Mielno noclegi
_____________________________________________________________________________________
Mielno noclegi
-
ola.nowik
Fajnym pomysłem na prezent są obecnie kosze upominkowe coś w tym stylu SPAM. Kosze mogą być różne - ze słodyczami, alkoholem albo z tym i z tym 
Ostatnio zmieniony wt cze 25, 2013 1:03 pm przez 456, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: SPAM
-
ola.nowik
Ostatnio popularne stały się kosze prezentowe coś jak tutaj - SPAM. Kosze takie mogą zawierać różne rzeczy, więc znajdzie się coś zarówno dla kobiety jak i dla mężczyzny. Ja coś takiego planuję kupić na dzień matki.
Ostatnio zmieniony wt maja 21, 2013 8:53 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ola.nowik
Dla męża jakiś czas temu kupiłam na prezent konsole Xbox 360 z tego sklepu: SPAM - jestem bardzo zadowolona z uwagi na fakt dobrej obsługi i szybkiej realizacji zamówienia.
Ostatnio zmieniony wt maja 21, 2013 8:48 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
ale mowa jest o książkach a nie Xboxie...
-
Basia1994
Ja była też na takim ślubie, ale prócz książek, które były prezentem dla pani młodej, dla pana młodego goście przynosili winoKayira pisze:dostałam ostatnio oficjalne zaproszenia na ślub, młodzi zamiast kwiatów właśnie chcą ksiązkiwg mnie pomysłowo
-
Kolaboracja
spa fajna sprawa, ale każda mamusia może mieć inne potrzeby:) najlepiej delikatnie podpytać
Nie dziwie się, bo te co bardziej wypasione kosztują i po 200 złotych w górę. Też chciałabym taki dostać bo fakt często zdarzają nam się wypady nad jezioro a wtedy jest jak znalazł.roxxy681 pisze:Byś się zdziwła! Moja znajoma na liście swoich wymarzonych prezentów zapisała właśnie kosz piknikowy!:D
Widziałam nawet taki z lodóweczką
prezent dla "gospodarzy"
Wybieram się w podróż i jeden nocleg spędzę u znajomej znajomego w Hiszpanii
Pomyślałam, ze dobrze byłoby coś zabrać dla niej typowo polskiego. Ważne by zmieściło się do bagażu podręcznego. Macie jakieś pomysły? Wiem, ze obcokrajowcy chwalą nasze słodycze. Coś jeszcze?
Ja to zawsze lubię dostawać biżuterie:) Kolczyki, naszyjniki zawsze dostaję na urodziny, imieniny czy inne okazję. A jak nie dostaję, to zawsze sama sobie coś kupię:). To już takie moje małe uzależnienie:)
Ostatnio zmieniony pn cze 03, 2013 12:30 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój pomysł
http://paperworks.pl/galeria/spersonali ... y/angelika
Solenizantka się cieszyła
Solenizantka się cieszyła
Perfumy
Tym samym sprawisz prezent tez sobie
Polecam Ci zapach Giorgio Armani Acqua di Gio Homme Essenza strasznie seksowny i mega męski
Dokładnie o te mi chodzi http://www.perfumeria.pl/p,giorgio-arma ... 281,1.html
- Alabastrowa
- Miła Kobietka
Dla siebie i swojego mężczyzny kupiłam bransoletki ze srebrną zawieszką, na której znajduje się data, od kiedy jesteśmy razem : )
Ucieszył się i ma ją zawsze na sobie : )
Ucieszył się i ma ją zawsze na sobie : )
Re: prezent dla "gospodarzy"
Poza alkoholem nic mi nie przychodzi do głowy. Za granicą chwalą sobie naszą wódkę. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Re: prezent dla "gospodarzy"
dokładnie, wódka chyba najlepsza
ewentualnie jakiś inny polski specjał 
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
SPAM
tutaj możecie przeczytac wszystko o prezentach dla bliskich
Klikajcie w link powyzej
tutaj możecie przeczytac wszystko o prezentach dla bliskich
Klikajcie w link powyzej
Ostatnio zmieniony wt cze 25, 2013 12:40 pm przez 456, łącznie zmieniany 2 razy.