prezent

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
sedzina
Jestem tu nowa :)

prezent

Post autor: sedzina »

hej chciałabym dostac pierścionek z szafirem, myślicie że wypada mężowi zasugerować co mógłby mi kupić na urodziny? On nigdy nie ma pomysłu, a ja wiem co chcę dostać ale trochę mi głupio tak mówić mu co ma mi kupić. pomóżcie!
kakaska1

Re: prezent

Post autor: kakaska1 »

Pewnie, że wypada. Poza tym to facet, a facet myśli inaczej niż kobieta. Jak mu powiesz to mu pomożesz w decyzji.
Paula222

Post autor: Paula222 »

sedzina pisze:hej chciałabym dostac pierścionek z szafirem, myślicie że wypada mężowi zasugerować co mógłby mi kupić na urodziny? On nigdy nie ma pomysłu, a ja wiem co chcę dostać ale trochę mi głupio tak mówić mu co ma mi kupić. pomóżcie!
Odważnie ,męża się obawiasz.Jasno mężowi zasugeruj.
https://hurtownia-zoologiczna.pl
liniana
Miła Kobietka

Post autor: liniana »

jak chciałam żeby mi facet kupił lokówkę curl secret to od razu mu linka wysłałam do modelu który mi się podobał ;) po co ma się chłopina męczyć, zazwyczaj sami sobie mówimy co byśmy chcieli, nie ma problemu że jakiś prezent będzie niewypałem i wszyscy są zadowoleni, myslę że lepiej powiedzieć co byś chciała dostać niż czekąć aż się domyśli
Awatar użytkownika
bogata

Post autor: bogata »

liniana pisze:jak chciałam żeby mi facet kupił lokówkę curl secret to od razu mu linka wysłałam do modelu który mi się podobał ;) po co ma się chłopina męczyć, zazwyczaj sami sobie mówimy co byśmy chcieli, nie ma problemu że jakiś prezent będzie niewypałem i wszyscy są zadowoleni, myslę że lepiej powiedzieć co byś chciała dostać niż czekąć aż się domyśli
Dokładnie tak. Można też dawać co jakiś czas sygnały o tym czego potrzebujesz. Za którymś razem zajarzy :)
oleskowa
Miła Kobietka

Post autor: oleskowa »

ja tam nie mam oporów przed powiedzeniem co chcę na prezent ;) oczywiście, mam na myśli swojego lubego. Już mu powiedziałam, że w tym roku chcę smartwatcha Garett, model Diana w wersji złotej. Wygląda BOSKO!!!
Awatar użytkownika
Pena
Fajna Kobietka

Post autor: Pena »

Jak najbardziej wypada zasugerować co ma Ci podarować. Mój mąż nie czuje się dobrze w kupowaniu prezentów i nawet nie chciałabym aby kupował mi prezent samodzielnie. Penie kupiłby coś co jest bardzo drogie ale jednocześnie nie warte swojej ceny. Poszukaj pierścionka, który Ci się podoba i jest w cenie która Ci odpowiada i mu pokaż. Ty będziesz zadowolona z prezentu, mąż również będzie zadowolony, że nie musi Ci go szukać. Zerknij sobie również tutaj https://ergold.pl/ W sklepie obecnie mają sporo nieszablonowych i oryginalnych pierścionków i w cenach, które są korzystniejsze od tych oferowanych przez duże sieci biżuteryjne.
daga

Post autor: daga »

ja osobiście chyba bym nie zasugerowała, chyba, że sam bym zapytał co chcę. Ale tak drogich rzeczy chyba bym nie zaproponowała. Inna sprawa czy co on zakupi.
ona_my
Fajna Kobietka

Post autor: ona_my »

Odkąd odkryłam sklep https://edibazzar.pl/ prezenty stały się dla mnie łatwiejsze do wyboru. Mają szeroką ofertę, a produkty cechuje znakomita jakość. Zawsze znajduję coś wyjątkowego, co zaskakuje obdarowanego.
ODPOWIEDZ