Prezent na dzień matki
Prezent na dzień matki
Cześć kobitki
Prosto i na temat, szukam pomysłu na prezent dla mamy, ale coś innego niż kwiaty, czekoladki czy biżuteria
co kupowałyście/zamierzacie kupić dla swoich mam na te nadchodzące święto? 
Re: Prezent na dzień matki
Ja zamówiłam dla swojej mamy notes na lodówkę ze zdjęciem
ogólnie zależało mi żeby zamówić coś przez neta, bo niestety nie będę miała możliwości żeby się z nią spotakać w najbliższym czasie więc chciałam żeby prezent dotarł prosto do niej i czytałam sporo pozytywnych recenzji na temat aplikacji snapngo przez którą właśnie można zamówić taką rzecz
więc spróbowałam
okaże się czy mama się ucieszy z takiego prezentu
ale że jest jednocześnie praktyczna i sentymentalna to notes ze zdjęciem wydaje mi się idealnym połączeniem ;D
Moja mama w tym roku dostała wypasiony prezent bo odkurzacz Pure D8 idealny dla alergika, czyli dla niej. Odkurzacz ma zmywalny filtr, który zatrzymuje wszystkie kurze-pyłki i alergeny.
Dzień dobry. Ostatnio szukałam też prezentu dla mojego syna. Przyjrzałem się wielu opcjom. Nie mogę znaleźć nic normalnego. przypadkowo zobaczyłem jedną witrynę, w której sprzedali T-shirt z nadrukiem. Wtedy postanowiłem dać to mojemu synowi. Myślę, że spodoba mu się ten prezent.
Ja swojej mamie kupiłam oczyszczacz powietrza od electroluxa (Pure A9), ponieważ mama miała problemy z oddychaniem a mieszka w dużym mieście. Sprzęt robi mega robotę. Od razu było czuć różnice w mieszkaniu.
Kupiłam mamie świetny odkurzacz bo ciągle mówiła, że przydałby się jej taki sprzęt. Dokładnie to zakupiłam Pure Q9. Jest pionowy i bezprzewodowy, więc nie trzeba się nad nim pochylać. Mama bardzo go sobie zachwala.
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
Ja kupiłam mojej mamie roślinę do ogródka, bo ogrodnictwo jest jej pasją 
Domowe wnętrza udekorowane naturalnymi roślinami i kwiatowymi kompozycjami zawsze prezentują się stylowo i modnie. Dodatkowo świeże rośliny sprawiają, że wnętrza mają w sobie niepowtarzalny urok i blask. Cięte kwiaty roztaczają w pomieszczeniach przepiękny zapach, który otula zmysły i pomaga się zrelaksować. Jeśli jednak chcesz mieć w swoim domu kwiaty i świeże rośliny, to niezbędne są wazony, dzięki którym możliwe będzie utrzymanie roślin w dobrym stanie przez długi czas. To praktyczny element dekoracyjny, który koniecznie powinien mieć swoje miejsce w każdym domu.
https://estadi.pl/pl/c/Wazony/969
https://estadi.pl/pl/c/Wazony/969
Ja mamie kupiłam odkurzacz pionowy pure q9, ponieważ uwielbia sprzątać, a dzięki temu odkurzaczowi nie będzie się przy tym męczyła. Kupiłam ten sprzęt z polecenia znajomych. Bardzo go zachwalali.
-
darialux26263
- Jestem tu nowa :)
A może wykupisz mamie voucher na atrakcje?
Coś innego i fajna forma prezentu, na pewno mama zapamięta to na długo
Ja zawsze vouchery kupuje u https://goldengift.pl/.
ja mojej kupiłam suplement diety Snail Natural 200 ML. z Zarapharm to koncentrat śluzu ze ślimaka pozytywnie wpływa na problemy żołądkowo jelitowe ,odkwasza organizm i regeneruje i odżywia cały organizm w jej wieku to już konieczne a chcę aby długo pożyła.
Ja kupiłam mamie odkurzacz Well Q6. Jest to odkurzacz pionowy więc nie trzeba się schylać przy sprzątaniu co jest dużym ułatwieniem. Mama mówi, że jest mega zadowolona ze sprzętu.
Mam ten sprzęt i uważam go za dobry zakup. Idealny do domu/mieszkania. Bateria działa dobrze, a moc odkurzacza jest zadziwiająca. Poręczny i lekki odkurzacz.Jola2 pisze:Ja kupiłam mamie odkurzacz Well Q6. Jest to odkurzacz pionowy więc nie trzeba się schylać przy sprzątaniu co jest dużym ułatwieniem. Mama mówi, że jest mega zadowolona ze sprzętu.
Ciężko doradzić ponieważ nie znam Twojej mamy, jednak uniwersalnym prezentem może być jakis czajnik, ekspres do kawy czy inne tego typu rzeczy 
Catering dietetyczny Włocławek
Ja w tym roku sprawiłam mamie niezapomniany prezent, kupiłam jej wymarzony wyjazd do Turcji. Chciałam, żeby w pełni czuła się bezpieczna, więc wykupiłam jej go z biurem Itaka. Była zachwycona.
Mojej mamie na święta planuje kupić nowy odkurzacz od electroluxa, chyba ten well Q8, co w nim myślicie?
planuję kupić mamie czujnik czadu z lanberga bo ma w domu piec kaflowy i ciągle sie o nią martwię
Razem z siostrą kupiłyśmy mamie irobot roomba combo
Sam odkurza i mopuje podłogę. Jest to bardzo praktyczny prezent, mama jest bardzo zadowolona, ze sprzętu, który wyręcza ją w obowiązkach 
-
klaudiakkk22
- Fajna Kobietka
My z rodzeństwem w zeszłym roku kupiliśmy jej podróż do Włoch. Poleciała tam z biurem Itaka i była zachwycona.
Wszystko zależy od tego jakie macie relacje i czego konkretnie potrzebuje. Moja mama ma starą lodówkę w swoim miekszaniu, dlatego postawiłem na taki prezent i zakupiłem dla niej lodówkę SMEG np. https://iguanasklep.pl/producenci/smeg-3/chlodnictwo-1 na pewno będzie zadowolona, dodatkowo oszczędzi na rachunkach ze względu na mniejszy pobór prądu.
Catering dietetyczny Włocławek
Moja mama w tym roku dostanie ode mnie koszulkę z nadrukiem ze sklepu https://koszulkowy.pl/ mam nadzieję, że dla niej się spodoba. Dzidkowie z okazji ich święta także dostali koszulki z własnym nadrukiem i są nimi zachwyceni.
W tym roku zabiorę mamę do restauracji U Wieniawy, na pewno dla niej się spodoba. Jakiś czas temu byłam w tym miejscu z chłopakiem i było super. Restauracja jest klimatyczna i do tego mają smaczne jedzenie, moja mama uwielbia kuchnie Polską, a u nich właśnie jest ona serwowana w nowoczesnym wydaniu 
- johathan.schmidt
- Jestem tu nowa :)
Mimo iż czekolada zawiera sporo kalorii, to nadal stanowi jeden z najzdrowszych słodyczy. Dostarcza organizmowi łatwo przyswajalnych węglowodanów, które bardzo szybko zamieniane są w energię. Oprócz cukru i tłuszczu zawiera także wiele substancji o działaniu prozdrowotnym.
Dlaczego czekoladki to prezent idealny?
A może jakiś fajny zestaw biżuterii ? Ja swojej kupiłam już taki zestaw i mam nadzieje że jej się przyda, jeśli nadal ktoś szuka biżuterii bądź innych modowych dodatków to zajrzyjcie tutaj : https://edibazzar.pl/
Piękny i wyjątkowym prezentem dla mamy w tak wyjątkowym dniu będzie na pewno pościel Estella z bio bawełny. Pościel nie tylko jest przepiękna, ale przede wszystkim wykonane z najwyższej jakości ekologicznej bawełny, która świetnie sprawdzi się nawet dla osób o skórze wyjątkowo wrażliwej. Pod taką pościelą wspaniale się śpi, zapewnia ona komfortowy wypoczynek.