prezent na dzień babci
prezent na dzień babci
Macie jakieś pomysły na prezenty na dzień babci, zostało kilka dni, więc muszę się streszczać. Po głowie chodzi mi suszarka do włosów, jaka będzie fajna, o krótszych i bardziej delikatnych włosów?
Re: prezent na dzień babci
Wiem, że trochę po czasie ale może przyda się na przyszłość
najlepszym prezentem będzie album z zdjęciami rodziny i różnymi wspomnieniami <3
-
wiesolek555
- Miła Kobietka
espanka pisze:Macie jakieś pomysły na prezenty na dzień babci, zostało kilka dni, więc muszę się streszczać. Po głowie chodzi mi suszarka do włosów, jaka będzie fajna, o krótszych i bardziej delikatnych włosów?
Suszarka uważam za bardzo trafiony prezent. Sama też kupiłam babci suszarkę. Nie szalałam z kasą na necie chyba na notino kupiłam z dostawą za 80 zł Conceptu suszarkę. Babcia używa kolejny miesiąc i bardzo jest zadowolona.
Polecam świetny sklep https://edibazzar.pl/ Dodatkowo, sklep zapewnia wygodne zakupy online. Strona internetowa jest łatwa w obsłudze, a proces składania zamówienia jest prosty i intuicyjny. Ponadto, sklep oferuje szybką dostawę, dzięki czemu prezent na Dzień Babci dotrze na czas
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
A może jakieś ładne kosmetyki? ja mojej babci zamówiłam takie z górnej półki, o jakich zawsze marzyła i mega była zadowolona
A można kupić w ogole jakies ładne zestawy prezentowe? Jakieś takie kosmetyki dopasowane do wieku? Coś takiego,żeby było stylowo zapakowane?
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
No pewnie, że mozna
wejdz sobie na Notino, tam maja ładne zestawy, jak cos to tez spory wybór perfum jest