Jak wiemy, niedługo wypada dzień ojca i czas najwyższy pomyśleć o jakimś prezencie z tej okazji. Co sądzicie o czymś takim jak fotoksiążka od CEWE? Myślę, że mogłoby mu się to spodobać, ponieważ jest sentymentalną osobą i lubi sobie czasami powspominać stare czasu. Dajcie znać, czy to dobry pomysł na upominek
Prezent dla taty
Prezent dla taty
Siemanko
Jak wiemy, niedługo wypada dzień ojca i czas najwyższy pomyśleć o jakimś prezencie z tej okazji. Co sądzicie o czymś takim jak fotoksiążka od CEWE? Myślę, że mogłoby mu się to spodobać, ponieważ jest sentymentalną osobą i lubi sobie czasami powspominać stare czasu. Dajcie znać, czy to dobry pomysł na upominek
Re: Prezent dla taty
Wiesz co, akurat dobrze trafiłaś
Ja w tamtym roku zamawiałam u CEWE fotoksiążke na dzień ojca i matki i oboje byli bardzo zadowoleni z podarunku. Taka forma prezentu jest najlepsza, ponieważ zostaje na lata i w każdej chwili można do niej wrócić 
Fotoksiążka to dobry pomysł!
http://romantokarczyk.pl/ - Strona ku pamięci profesora, który przyczynił się do wielu dobrych rzeczy.
-
pinczowinczo
- Jestem tu nowa :)
Zgodzę się z wami! Sam zamówiłem fotoksiążkę dla mojego taty od CEWE i byłem bardzo zadowolony z jakości zdjęć. Bardzo ładne kolory i staranne wykonanie.
Sama się zastanawiałam co podarować mojemu tacie w dniu jego święta i dzięki za taki pomysł jak fotoksiążka. Sprawdziłam sobie stronę firmy CEWE i przyznam szczerze, że bardzo odpowiada mi ich oferta. Czas składać zamówienie, bo już niewiele zostało do tego święta 
-
wiesolek555
- Miła Kobietka
A może zamiast takiego zwykłego albumu, książka-album, gdzie można odtowrzyć drzewo genealogiczne całej rodziny? Ja to kupiłam swojemu tacie bo on czasem wspominał, że go to interesuje, ale nie bardzo ma czas poszukać, posprawdzać, itp. Ale na koniec to była zabawa dla całej rodziny. A książka jest przy okazji naprawdę pięknie wydana i oprócz zdjęć można tam wpisywać różne informacje. Książkę można znaleźć na stronie internetowej moidziadkowie
Próbowałam znaleźć ten album w internecie, ale nie wiem, czy to to... mogę prosić o link albo nazwę sklepu, hdzie mogę go kupic?wiesolek555 pisze:A może zamiast takiego zwykłego albumu, książka-album, gdzie można odtowrzyć drzewo genealogiczne całej rodziny? Ja to kupiłam swojemu tacie bo on czasem wspominał, że go to interesuje, ale nie bardzo ma czas poszukać, posprawdzać, itp. Ale na koniec to była zabawa dla całej rodziny. A książka jest przy okazji naprawdę pięknie wydana i oprócz zdjęć można tam wpisywać różne informacje. Książkę można znaleźć na stronie internetowej moidziadkowie
-
wiesolek555
- Miła Kobietka
Pewnie, proszęMari_123 pisze:Próbowałam znaleźć ten album w internecie, ale nie wiem, czy to to... mogę prosić o link albo nazwę sklepu, hdzie mogę go kupic?wiesolek555 pisze:A może zamiast takiego zwykłego albumu, książka-album, gdzie można odtowrzyć drzewo genealogiczne całej rodziny? Ja to kupiłam swojemu tacie bo on czasem wspominał, że go to interesuje, ale nie bardzo ma czas poszukać, posprawdzać, itp. Ale na koniec to była zabawa dla całej rodziny. A książka jest przy okazji naprawdę pięknie wydana i oprócz zdjęć można tam wpisywać różne informacje. Książkę można znaleźć na stronie internetowej moidziadkowie
Dzięki wielkie! Już zamówionewiesolek555 pisze:Pewnie, proszęMari_123 pisze:Próbowałam znaleźć ten album w internecie, ale nie wiem, czy to to... mogę prosić o link albo nazwę sklepu, hdzie mogę go kupic?wiesolek555 pisze:A może zamiast takiego zwykłego albumu, książka-album, gdzie można odtowrzyć drzewo genealogiczne całej rodziny? Ja to kupiłam swojemu tacie bo on czasem wspominał, że go to interesuje, ale nie bardzo ma czas poszukać, posprawdzać, itp. Ale na koniec to była zabawa dla całej rodziny. A książka jest przy okazji naprawdę pięknie wydana i oprócz zdjęć można tam wpisywać różne informacje. Książkę można znaleźć na stronie internetowej moidziadkowiehttps://moidziadkowie.pl/wszystkie-prez ... 33067.html
Potwierdzam, album jest super. Też kupiłam i mam nadzieję, że wieczór wspomnień który planuję dzięki temu uda się zdecydowanie bardziej. Wykonanie baaardzo retro, więc pasuje do tematyki jak ulał;-)wiesolek555 pisze:A może zamiast takiego zwykłego albumu, książka-album, gdzie można odtowrzyć drzewo genealogiczne całej rodziny? Ja to kupiłam swojemu tacie bo on czasem wspominał, że go to interesuje, ale nie bardzo ma czas poszukać, posprawdzać, itp. Ale na koniec to była zabawa dla całej rodziny. A książka jest przy okazji naprawdę pięknie wydana i oprócz zdjęć można tam wpisywać różne informacje. Książkę można znaleźć na stronie internetowej moidziadkowie
Mój lubi prezenty praktyczne, często coś do majsterkowania albo do samochodu kupujemy, chociaż teraz dostał maszynkę do włosów. Znalazłam fajną babyliss bezprzewodową, czarną ze złotym paskiem. Wygląda super, od taty wiem, że bardzo dobrze działa, jest z niej zadowolony.
Świetny pomysł! Ja zawsze chciałam zrobić drzewo genealogiczne, ale szukałam fajnej formy i .... znalazłam właśnie na stronie moidziadkowie.pl. Moim zdaniem prawie każdy członek rodziny się ucieszy z takiego prezentu, a zwłaszcza ten kto uwielbia wspomnienia i zdjęcia.wiesolek555 pisze:A może zamiast takiego zwykłego albumu, książka-album, gdzie można odtowrzyć drzewo genealogiczne całej rodziny? Ja to kupiłam swojemu tacie bo on czasem wspominał, że go to interesuje, ale nie bardzo ma czas poszukać, posprawdzać, itp. Ale na koniec to była zabawa dla całej rodziny. A książka jest przy okazji naprawdę pięknie wydana i oprócz zdjęć można tam wpisywać różne informacje. Książkę można znaleźć na stronie internetowej moidziadkowie
Mój tata uwielbia czytać książki, dlatego też postanowiłam mu w tym roku na urodziny kupić książkę https://wydawnictwopoligraf.pl//1395/pe ... alter.html "Alter" Pettersson Joanny. Jak dla mnie jest ona naprawdę bardzo ciekawa, już sam opis zachęca do jej kupna, mam nadzieję, że dla taty się spodoba.
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
Ja mojemu tacie na 60. urodziny kupiłam zegarek z drewnianą tarczą ze sklepu BeWooden... ale on akurat jest aktywnym człowiekiem takim "na czasie" bardzo i lubuje się w nowoczesnych motywach
Jeśli szukasz zegarka na prezent, to sprawdzaj sklepy, które oferują zegarki np. https://zatokazegarkow.pl/ Ale taki zegarek drewniany z grawerem, to również dobry pomysł.
Fajny prezent można kupić w sklepie https://edibazzar.pl/ Ich oferta jest obszerna w różne ciekawe drobiazgi, które są super wykonane i przy tym kosztują mało.