Prezent dla taty

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
bakus23
Jestem tu nowa :)

Prezent dla taty

Post autor: bakus23 »

Siemanko

Jak wiemy, niedługo wypada dzień ojca i czas najwyższy pomyśleć o jakimś prezencie z tej okazji. Co sądzicie o czymś takim jak fotoksiążka od CEWE? Myślę, że mogłoby mu się to spodobać, ponieważ jest sentymentalną osobą i lubi sobie czasami powspominać stare czasu. Dajcie znać, czy to dobry pomysł na upominek :)
balkonik

Re: Prezent dla taty

Post autor: balkonik »

Wiesz co, akurat dobrze trafiłaś :) Ja w tamtym roku zamawiałam u CEWE fotoksiążke na dzień ojca i matki i oboje byli bardzo zadowoleni z podarunku. Taka forma prezentu jest najlepsza, ponieważ zostaje na lata i w każdej chwili można do niej wrócić :)
remae

Post autor: remae »

Fotoksiążka to dobry pomysł!
http://romantokarczyk.pl/ - Strona ku pamięci profesora, który przyczynił się do wielu dobrych rzeczy.
pinczowinczo

Post autor: pinczowinczo »

Zgodzę się z wami! Sam zamówiłem fotoksiążkę dla mojego taty od CEWE i byłem bardzo zadowolony z jakości zdjęć. Bardzo ładne kolory i staranne wykonanie.
borówka

Post autor: borówka »

Sama się zastanawiałam co podarować mojemu tacie w dniu jego święta i dzięki za taki pomysł jak fotoksiążka. Sprawdziłam sobie stronę firmy CEWE i przyznam szczerze, że bardzo odpowiada mi ich oferta. Czas składać zamówienie, bo już niewiele zostało do tego święta :)
wiesolek555
Miła Kobietka

Post autor: wiesolek555 »

A może zamiast takiego zwykłego albumu, książka-album, gdzie można odtowrzyć drzewo genealogiczne całej rodziny? Ja to kupiłam swojemu tacie bo on czasem wspominał, że go to interesuje, ale nie bardzo ma czas poszukać, posprawdzać, itp. Ale na koniec to była zabawa dla całej rodziny. A książka jest przy okazji naprawdę pięknie wydana i oprócz zdjęć można tam wpisywać różne informacje. Książkę można znaleźć na stronie internetowej moidziadkowie
Mari_123
Miła Kobietka

Post autor: Mari_123 »

wiesolek555 pisze:A może zamiast takiego zwykłego albumu, książka-album, gdzie można odtowrzyć drzewo genealogiczne całej rodziny? Ja to kupiłam swojemu tacie bo on czasem wspominał, że go to interesuje, ale nie bardzo ma czas poszukać, posprawdzać, itp. Ale na koniec to była zabawa dla całej rodziny. A książka jest przy okazji naprawdę pięknie wydana i oprócz zdjęć można tam wpisywać różne informacje. Książkę można znaleźć na stronie internetowej moidziadkowie
Próbowałam znaleźć ten album w internecie, ale nie wiem, czy to to... mogę prosić o link albo nazwę sklepu, hdzie mogę go kupic?
wiesolek555
Miła Kobietka

Post autor: wiesolek555 »

Mari_123 pisze:
wiesolek555 pisze:A może zamiast takiego zwykłego albumu, książka-album, gdzie można odtowrzyć drzewo genealogiczne całej rodziny? Ja to kupiłam swojemu tacie bo on czasem wspominał, że go to interesuje, ale nie bardzo ma czas poszukać, posprawdzać, itp. Ale na koniec to była zabawa dla całej rodziny. A książka jest przy okazji naprawdę pięknie wydana i oprócz zdjęć można tam wpisywać różne informacje. Książkę można znaleźć na stronie internetowej moidziadkowie
Próbowałam znaleźć ten album w internecie, ale nie wiem, czy to to... mogę prosić o link albo nazwę sklepu, hdzie mogę go kupic?
Pewnie, proszę :) https://moidziadkowie.pl/wszystkie-prez ... 33067.html
Mari_123
Miła Kobietka

Post autor: Mari_123 »

wiesolek555 pisze:
Mari_123 pisze:
Pewnie, proszę :) https://moidziadkowie.pl/wszystkie-prez ... 33067.html
Dzięki wielkie! Już zamówione :) zapowiada się interesująco. Widzę, że poza albumem "Drzewo rodowe naszej rodziny" maja jeszcze sporo innych całkiem ciekawych rzeczy.
Ginger333
Miła Kobietka

Post autor: Ginger333 »

Potwierdzam, album jest super. Też kupiłam i mam nadzieję, że wieczór wspomnień który planuję dzięki temu uda się zdecydowanie bardziej. Wykonanie baaardzo retro, więc pasuje do tematyki jak ulał;-)
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

Mój lubi prezenty praktyczne, często coś do majsterkowania albo do samochodu kupujemy, chociaż teraz dostał maszynkę do włosów. Znalazłam fajną babyliss bezprzewodową, czarną ze złotym paskiem. Wygląda super, od taty wiem, że bardzo dobrze działa, jest z niej zadowolony.
Ginger333
Miła Kobietka

Post autor: Ginger333 »

Świetny pomysł! Ja zawsze chciałam zrobić drzewo genealogiczne, ale szukałam fajnej formy i .... znalazłam właśnie na stronie moidziadkowie.pl. Moim zdaniem prawie każdy członek rodziny się ucieszy z takiego prezentu, a zwłaszcza ten kto uwielbia wspomnienia i zdjęcia.
wenek
Miła Kobietka

Post autor: wenek »

Mój tata uwielbia czytać książki, dlatego też postanowiłam mu w tym roku na urodziny kupić książkę https://wydawnictwopoligraf.pl//1395/pe ... alter.html "Alter" Pettersson Joanny. Jak dla mnie jest ona naprawdę bardzo ciekawa, już sam opis zachęca do jej kupna, mam nadzieję, że dla taty się spodoba.
orientalna_ola
Miła Kobietka

Post autor: orientalna_ola »

Ja mojemu tacie na 60. urodziny kupiłam zegarek z drewnianą tarczą ze sklepu BeWooden... ale on akurat jest aktywnym człowiekiem takim "na czasie" bardzo i lubuje się w nowoczesnych motywach
arniee
Miła Kobietka

Post autor: arniee »

Jeśli szukasz zegarka na prezent, to sprawdzaj sklepy, które oferują zegarki np. https://zatokazegarkow.pl/ Ale taki zegarek drewniany z grawerem, to również dobry pomysł.
ona_my
Fajna Kobietka

Post autor: ona_my »

Fajny prezent można kupić w sklepie https://edibazzar.pl/ Ich oferta jest obszerna w różne ciekawe drobiazgi, które są super wykonane i przy tym kosztują mało.
ODPOWIEDZ