Prawo jazdy

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
sandriusia
Jestem tu nowa :)

Prawo jazdy

Post autor: sandriusia »

Na pewno wiele z Was ma prawo jazdy. Ja chcę podejść do niego w tym roku i bardzo obawiam się teorii :( Znacie może jakieś ciekawe strony z autentycznymi pytaniami? Sporo pozytywnych opinii ma strona SPAM Któraś z Was z niej korzystała i udało się zdać za pierwszym razem?
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2018 10:27 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Re: Prawo jazdy

Post autor: redorange666 »

Zamiast testów przeczytaj kodeks drogowy. Jak znasz przepisy to testy to banał.
majezon
Jestem tu nowa :)

Post autor: majezon »

mam nadzieje ze sie wszystko uda za 1
Gdzie tanio kupić dobre nasiona marihuany ?
trefnoknus
Miła Kobietka

Post autor: trefnoknus »

testy nie są takie złe jak nimi straszono. Kodeks owszem, ale warto też rozwiązać kilka testów. Choćby po to, żeby zobaczyć co w jakiej kolejności, ile jest czasu na wszystko i żeby na tym właściwym egzaminie nie stresować się, że "kurczaki, nie zdążę"
UlaM26
Miła Kobietka

Post autor: UlaM26 »

Ja robiłam prawo jazdy w OSK Pegaz z Poznania i jestem w pełni zadowolona, ponieważ są w stanie wręcz każdego przygotować do egzaminu zarówno państwowego w WORD. Zajęcia oraz jazdy odbywały się zgodnie z ustaleniami, do tego wszystko na spokojnie powtórzyłam przed egzaminem i udało mi się zdać za pierwszym razem. Byłam spokojna, bo to jest najważniejsze podczas robienia prawa jazdy :)
ODPOWIEDZ